Hyundai Palisade – Almindelige problemer & fejl

Hyundai Palisade - Almindelige problemer & fejl

Hyundai Palisade er en velkendt og højt rangeret mid-size familie-SUV, der synes at sælge som en gal i de seneste par år. Hyundai er et af de mærker, der ved, hvordan man laver en god bil, der ikke koster for mange penge. Desuden ser Palisade også ud til at være en anstændigt pålidelig bil, hvilket man ikke ofte ser i segmentet for mellemstore SUV’er.

Hvis man kombinerer det med det faktum, at Palisade ser rigtig godt ud både indvendigt og udvendigt, og at den er ret godt udstyret, selv som standard, begynder det at give mening, hvorfor den er så vellykket. I denne artikel vil vi gennemgå alle de almindelige problemer med Hyundai Palisade og fortælle dig, hvilke problemer du skal holde øje med, hvis du er interesseret i at købe den.

De mest almindelige problemer med Hyundai Palisade er forbundet med bilens motor, forskellige elektriske problemer, problemer med udstyret, airbags og bilens sikkerhedssystemer. Det gode er, at de fleste af disse problemer skyldes enten manglende korrekt vedligeholdelse eller Hyundai-fejl, som senere for det meste blev løst med tilbagekaldelser.

Alt i alt er Palisade en virkelig kompetent familie-SUV, der tilbyder alt i én pakke. Det er også en SUV, der vil tilfredsstille dem, der ønsker at nyde noget lidt mere luksuriøst, da Palisade bygger bro mellem luksus-SUV’er og mere “almindelige” SUV’er.

Hyundai Palisade – Motorproblemer

Det virker som om mange ejere klager over den måde, motoren fungerer på ved motorvejshastigheder. De fleste kritikere anfører, at motoren vibrerer for meget, og at det underminerer bilens stilhed og komfortniveau. Selv om vibrationsniveauet er alvorligt, kan det bestemt mærkes. Som sådan anfører mange ejere, at det kan blive ret trættende efter at have kørt ved sådanne hastigheder i længere tid.

  Audi vs Hyundai pålidelighed - Hvilken er bedre

Hyundai har ikke officielt anerkendt dette som et problem, fordi de mener, at Palisade ikke vibrerer så meget. Det ser også ud til, at dette problem ikke påvirker alle Palisade-modeller, hvilket rejser spørgsmålet, om nogle modeller vibrerer mere end andre.

Hyundai Palisade – Elektriske problemer

Som nævnt i begyndelsen bygger Palisade bro mellem mere almindelige SUV’er og luksus-SUV’er, hvilket betyder, at det er en veludstyret SUV med masser af funktioner, som du forventer at finde på luksus-SUV’er. Det er både en god og en dårlig ting, for disse funktioner øger din komfort, men de kan også gå i stykker og forårsage forskellige problemer.

Mange ejere har klaget over, at bilens infotainmentsystem kan fejle, telefonforbindelsespakken kan også fejle, og det samme kan Android Auto og Apple CarPlay. Nogle ejere klagede over bilens forlygter, hvor strålemønsteret skaber en mørk plet og nedsætter dit udsyn om natten. Endelig kan de automatiske vinduesviskere nogle gange gå i gang uden nogen som helst grund.

Hyundai Palisade – Udstyrsproblemer

Før en moderne bil når i produktion, har den tendens til at gennemgå adskillige vindtunnelsessioner, hvor ingeniørerne forsøger at justere bilens vindprofil for at klare vindstøjen. Det ser ud til, at Palisade ikke blev tunet til perfektion, da mange ejere klager over, at bilen afgiver alt for meget vindstøj omkring førerdøren eller endda begge fordøre.

Et andet stort udstyrsrelateret problem er et, hvor forruden har tendens til at revne uden nogen åbenlys grund. Dette er virkelig et alvorligt problem, da en ny forrude kan koste tusindvis af dollars at udskifte. Desuden har nogle ejere klaget over, at soltaget kan eksplodere på samme måde.

  Hyundai Elantra - Almindelige problemer & fejl

Hyundai Palisade – Airbagproblemer

Fuldt fungerende airbags er et must for alle biler i dag, da airbags sandsynligvis er de vigtigste sikkerhedssystemer, som en bil kan have. Hvis en airbag svigter, vil alle de andre sikkerhedssystemer i nogle tilfælde ikke være nok til at redde dig. Derfor tilbagekaldte Hyundai Palisade for et år eller to siden, fordi sidegardinairbaggene var defekte.

Rapporterne siger, at airbaggen ikke var korrekt justeret, så den kunne undlade at blæse sig op under en kollision, hvilket kan øge chancerne for alvorlige kvæstelser betydeligt.

Hyundai Palisade – Problemer med sikkerhedssystemer

For at fuldende vores liste over de mest almindelige problemer med Hyundai Palisade skal vi også nævne alle de problemer, der er forbundet med bilens aktive sikkerhedssoftware-systemer. Ejerne oplyser, at overvågningssystemet til overvågning af den blinde vinkel har en tendens til at aktivere sig, selv når der ikke er nogen biler i din blinde vinkel. Nogle gange forhindrer lane-keep-assistentsystemet dig i at skifte vognbane, hvilket fik mange ejere til at slå det helt fra.

Det automatiske bremsesystem, som er designet til at aktivere, når en bil registrerer en forestående kollision, er også kendt for nogle gange at standse bilen uregelmæssigt uden en åbenlys grund.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe en Hyundai Palisade?

Hyundai Palisade er en af de mest populære mellemstore familie-SUV’er, fordi det er en så velafbalanceret bil. Palisade ser rigtig godt ud, hvilket betyder, at den kan stå sin prøve både i en indkørsel i en forstad og på en parkeringsplads i en virksomhed.

  Hyundai Genesis Pålidelighed

Det er en utrolig sikker SUV med masser af plads og anstændigt stærke motorer. Hvis du kan lide mellemstore SUV’er og ikke har noget imod Hyundai-mærket, bør du derfor helt sikkert overveje at købe Palisade.

Er Hyundai Palisade en off-roader?

Palisade er udstyret med et AWD-system, hvilket betyder, at den kan klare ujævnt terræn som sne, mudder og grus. Hyundai har dog ikke designet Palisade til at være en off-roader, fordi 99 % af kunderne slet ikke er interesseret i at bruge den som en off-roader.

Derfor kan du bruge den til mild til moderat offroadkørsel, men bilens affjedring og drivsystemer er ikke designet til at klare mere alvorlige ting end det.

Er Hyundai Palisade den største Hyundai SUV?

Hyundai Palisade er ikke kun den største Hyundai SUV til dato, men også den største Hyundai-personbil generelt. Den måler næsten 5.000 mm (197 tommer) i længden, hvilket er lige så meget som nogle fuldstørrelse luksuslimousiner. Med en akselafstand på 2.900 mm (115 tommer) kan Palisade også rumme tre rækker siddepladser, hvilket gør den til den mest passagervenlige bil i Hyundai-kataloget.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z