Biler svarende til Hyundai i20

Er Hyundai i20 en god bil?

Hyundai i20 blev første gang afsløret tilbage i 2008 og har været i løbende produktion lige siden. Den seneste generation af i20 blev afsløret tilbage i 2020, hvilket også gjorde den mere konkurrencedygtig end nogensinde. i20 befinder sig i det kompakte hatchback-segment, som er virkelig populært på nogle globale markeder, men som er helt fraværende på andre markeder.

Som sådan vil vi nævne biler, der ligner Hyundai i20 med hensyn til disse specifikke markeder. i20 er en af de mest populære biler, som Hyundai laver, men den har hård konkurrence. Disse omfatter Kia Rio, som er den bil, der ligner i20 mest, da disse to deler mange dele med hinanden. Andre rivaler omfatter Toyota Yaris, som også er en af de mest populære biler i dette segment.

Vi vil også nævne Ford Fiesta som den mest populære amerikanske kompakt hatchback og VW Polo, som er den mest populære europæiske kompakt hatchback med det mest premium badge her. Alt i alt er disse små hatchbacks virkelig tæt på hinanden, hvilket betyder, at det ikke bliver let at vælge en vinder.

Hvis du derfor er interesseret i at købe en lille hatchback, der kan alt det, du beder den om, er disse fem biler lige noget for dig.

Hyundai i20

Hyundai i20 koster mellem 19.035 og 23.880 kr. alt efter udstyrsniveau, motor og ekstraudstyr. Du kan vælge mellem to motorer, en 1,0 liters benzinmotor eller en lidt større 1,2 liters benzinmotor med 83-120 hk, hvilket er mere end rigeligt for en så lille bil. Der er også mulighed for at vælge mellem en 5-trins manuel og en 6-trins automatgear.

  Audi vs Hyundai pålidelighed - Hvilken er bedre

Designmæssigt har den nyeste i20 også taget Hyundais mere vovede designsprog til sig, hvilket ikke var tilfældet for et par år siden, hvor Hyundai mest lavede biler med kedeligt udseende. I20 ser nu virkelig attraktiv ud og er også pålidelig og veludstyret. Som sådan er det virkelig svært at konkurrere med en bil, der tilbyder så meget som i20 gør.

Kia Rio

Den bil, der ligner Hyundai i20 mest, er Kia Rio, som koster fra 16.150 til 21.800 kr. afhængigt af motor, udstyrsniveau og udstyr. De er bygget på den samme platform, hvilket betyder, at de bruger den samme generelle arkitektur, som omfatter motorer, gearkasse og forskellige dele af drivlinjen.

Kia Rio er en smule tungere og har bedre sikkerhedsegenskaber, mens i20 er sjovere at køre og giver bedre MPG-resultater. Alt i alt er de to virkelig ens, og de største forskelle mellem dem skyldes, at Rio er en smule tungere, og at i20 er lidt bedre udstyret. I20 tilbyder også et lidt større bagagerum end Rio.

Ford Fiesta

Du kan forvente at betale fra 20.080 til 22.530 kr. for den nye Ford Fiesta, hvilket placerer den direkte mod Kia Rio og Hyundai i20. Disse tre biler er sandsynligvis de mest populære kompakte hatchbacks i Storbritannien og repræsenterer en stor del af hele markedet. Fiesta tilbyder lignende motorer, lignende udstyr og lignende sikkerhedsoplysninger.

Der, hvor de to adskiller sig fra hinanden, er praktiske egenskaber, da i20 er mere praktisk, i20 er også mere pålidelig og lidt mere dynamisk. I den allerøverste ende er i20 N og Ford Fiesta ST begge fantastiske små hot hatchbacks, men jeg ville give mine penge til Hyundai, da den føles bare en lille smule mere speciel.

  Er Hyundai Ioniq 4 en god bil?

Toyota Yaris

Toyota Yaris starter ved 21.460 £, hvilket er mere end de fleste biler her, men dens topspec-varianter koster i alt 26.625 £, hvilket også er mere end konkurrenterne. Yaris er den mest økonomiske bil her med den bedste brændstoføkonomi og en hybrid-drivlinje, der kommer til at opveje de oprindelige omkostninger gennem lavere driftsomkostninger.

Den leveres kun med en CVT-automatgearkasse, hvilket også er en fordel for de fleste, da den er utrolig nem at leve med. Den er ikke lige så praktisk som i20, der tilbyder mere plads i alle kategorier, men Toyota GR Yaris i topklassen er en bedre præstationsbil end i20 N, Fiesta ST eller Polo GTI.

VW Polo

For dem, der ønsker et mere luksusmærke uden store prisstigninger, er VW Polo til 19.030 til 24.675 £ den rette at få. Polo får en mindre og svagere motor med indgangsmodellen, samtidig med at den er mindre økonomisk. Til gengæld føles den nye Polo som et produkt af højere kvalitet med bedre teknologi, bedre materialer og mere plads i det hele taget.

I20 N er på niveau med Polo GTI, og de to er virkelig tæt på hinanden, når det kommer til sjov. Jeg vil sige, at Polo er et produkt af højere kvalitet, mens i20 slår den, når det kommer til effektivitet, kraft og pris.

FAQ-afsnit

Er Hyundai i20 den bedste bil i sit segment?

Hyundai i20 har virkelig mange ting, der taler for den. Den ser cool ud både indvendigt og udvendigt, og den får rigtig godt udstyr over hele linjen. Du kan købe en i20 til almindelig pendling, og du kan købe en “N”-præstationsmodel, som føles rigtig god at køre.

  Hyundai Accent Pålidelighed

Jeg vil sige, at i20 virkelig er en af de bedste biler i sit segment, men GR Yaris er den bedre performancebil, mens den nye VW Polo føles en smule mere eksklusiv.

Er Hyundai i20 en rummelig bil?

Hyundai i20 er en kompakt hatchback, hvilket betyder, at den primært er designet til en eller to personer ad gangen. Du kan godt få plads til fire personer i i20, men det er ikke ligefrem det, den er lavet til. Som sådan er i20 adamant rummelig for sit segment, men generelt er det virkelig trangt.

Hvornår kommer den nye Hyundai i20 på markedet?

Hyundai har sagt, at den opfriskede model af den nuværende generation af Hyundai i20 kommer engang i 2023. Det siges, at den næste i20 vil få ventilerede sæder, hvilket er en premiere i dette segment. Uanset hvad, kan du forvente at se den faceliftede i20 i 2023, mens salget skal starte engang i 2023/24.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z