Bedste Jaguar sedan for pengene

Jaguars tilbyder førsteklasses ydeevne og teknologi med en smuk stil. Selvfølgelig har denne stil og ydeevne en temmelig høj pris. Nogle Jaguar-sedaner giver dig meget mere for pengene, så hvilken Jaguar-sedan er den bedste for pengene?

2020 Jaguar XE fører som den bedste Jaguar-sedan til prisen. Den kommer med helt nye vibes og har forbedret interiørdesign, en ny motor og en masse teknologi. Desuden er den meget pålidelig. En anden Sedan, der er pengene værd, er 2021 Jaguar XF. Den kommer med mange opgraderede funktioner, men priserne er alligevel lavere end de tidligere modeller.

Når man opregner nogle af de smukkeste biler, der nogensinde er produceret, kan man ikke undgå at nævne Jaguar. Folk omtaler ofte Jaguar-modeller som bæster – en perfekt beskrivelse af fart og smidighed. Nyere modeller er endnu mere sofistikerede og bedre udstyret. Det er det samme med Sedan-linjen. Selv om sedaner stadig er dyre, er nogle af dem pengene værd.

2020 Jaguar XE

Elegant, sexet og hurtig er de ord, der bedst beskriver Jaguar XE. Ældre modeller var kendt for at være pålidelige, men ikke helt problemfri. Sammenlignet med andre Jaguar-modeller er dens pålidelighed dog anstændig. 2020 Jaguar XE fik et facelift, hvilket gav den en perfekt forvandling. Desværre er dette den sidste, da XE-linjen blev indstillet efter 2020-modellen.

XE-motoren

Den kompakte premium sportssedan har et smukt ydre og et stilfuldt interiør. Den kombinerede diesel- og kompressormotor blev udfaset, og XE bruger nu en enkelt motor. 2020 XE kører på en 2,0-liters firecylindret turbomotor med fire cylindre, der yder enten 247 eller 296 hk via en otte-trins automatgearkasse.
2020 XE fås i to modeller – S- og R-Dynamic-modellen. S-modellen kører på enten en RWD eller AWD med en motor, der leverer op til 247 hk. S-Dynamic-modellen kører derimod udelukkende med AWD, og motoren yder 296 hk. Begge modeller har en tophastighed på 155 mph og rammer 60 mph på henholdsvis 6,2 og 5,4 sekunder.

  Jaguar XJR575 Pålidelighed

Flot ydre og interiør

Når vi taler om det fornyede ydre. 2020 XE ser mere sporty og aggressiv ud med en bredere kølergrill og slankere LED-forlygter. For at forbedre det ydre look yderligere er XE også udstyret den med en fejende D-søjle og XE coupéens taglinje, hvilket lægger vægt på baghjulene.
Interiøret er overalt udstyret med bløde materialer, der giver en mere komfortabel kørsel. XE benytter nu rattet fra Jaguar I-pace. Instrumentbordet og midterkonsollen er dækket af førsteklasses materialer og træbeklædninger, der strækker sig til bagsiden. De syede lædersæder med prægede puder inspirerer til mere komfort.
Der er en valgfri 12,3-tommers skærm, der giver kabinen et mere moderne udseende. Nyt er også sportshift-gearvælgeren, der erstatter 2019-roterende gearvælger. Kabinen er stor nok til at rumme fem personer; der er dog begrænset benplads, især for høje personer.

Sikkerhedsfunktioner

Standardsikkerhedsfunktioner omfatter en førermonitor, ABS og vognbaneassistent. Mange andre funktioner er valgfrie. F.eks. en 360 parkeringsassistent, blindvinkelassistent og klimakontrolpakke tiltrækker ekstra omkostninger. De højere modeller er også udstyret med funktioner, der ikke findes i basismodellerne. Eksempler er bremser med bredere hastighed, sportssæder og skiftepadler.

Jaguar XE prisskilt

2020 XE koster mellem 39.000 og 60.000 dollars, afhængigt af model. Igen, efter at du har valgt model, har den ekstra fabrikstilbehør, du vælger, en betydelig indflydelse på prisen. Mens brugerne var imponerede over design, hastighed og pris, klagede mange over et klodset og ikke-reagerende infotainmentsystem.

  2022 Audi Q5 vs Jaguar F Pace

2021 Jaguar XF

2021 Jaguar XF blev revideret. Med nye ændringer i den indvendige og udvendige styling, herunder et nyt infotainmentsystem. Overraskende nok eksploderede prisen ikke med alle disse forbedringer. I stedet var den lavere end de tidligere modeller. 2021 XF er tilgængelig i tre modeller: S, SE og Dynamic SE.

Komfortabelt interiør og imponerende eksteriør

Det sofistikerede interiør har læderstole af blød kvalitet, der giver komfort. Forsæderne er bredere, mens bagsæderne forbliver de samme. Kabinen er stor nok til at give plads til fem eller flere personer med tilstrækkelig hoved- og benplads. Den nye 11,4-tommers infotainmentskærm gør det endnu sjovere at være på farten.
Der er en køretilstandsvælger tæt på det nye drejegear, der bliver i midterkonsollen, når det ikke er i brug. Den har også en telefonsignalforstærker og trådløs opladning vært i midterkonsollen. XF leveres også med en USB-port, en satellitradio, CarPlay og 12 højttalere af høj kvalitet.
Udvendigt har den en aluminiumsintensiv konstruktion med et flot udseende. Den er udstyret med nye LED-lygter til frihøjde, 18-tommer alufælge til hastighed og sammenklappelige sidespejle for bedre sidevisninger. Grillen har et nyt design, der projicerer en bedre luftstrøm.

Sikkerhedsfunktioner

Standardsikkerhedsfunktioner omfatter advarsel om kollisioner fremad med automatisk nødbremse, vognbaneassistance, 360°-kamera og parkeringssensorer for og bag. Den tidligere V6-motor med kompressor blev fjernet, og den kører nu på en 2,0-liters firecylindret motor med i alt 246 eller 297 hk.

Hvor meget koster en Jaguar XF?

XF fra 2021 sælges for mellem 44.000 og 65.000 kroner, afhængigt af modellen og de ekstra tilvalg, du vælger. For eksempel vil den valgfrie aktivitetsnøgle, der hjælper med at låse, låse op eller starte bilen, skyde prisen i vejret.
Selv om prisen blev skåret ned på den nye XF, var nogle forbrugere ikke tilfredse med nogle af de mange funktioner, der blev fjernet. F.eks. er køreassistenten dårligere end på de tidligere modeller. Det virker endda som om interiøret har mistet noget af sin glans.

  Polestar vs. Jaguars pålidelighed - hvilken er bedst?

FAQs

Hvad er den dyreste Jaguar-sedan?

Den dyreste Jaguar Sedan er Jaguar XJL med en startpris på 81.000 dollars. Luksussedanen er drevet af en 3,0-liters V6-turbomotor, der kan klare 60 mph på 5,7 sekunder. Den er udstyret med et kvalitetslydsystem, parkeringsassistent bag/for og en række andre funktioner.

Hvilken Jaguar sedan er den største?

Jaguar XJL er den største Jaguar-sedan. Bilen har en lang hjulbase, og den er fem tommer længere end en almindelig model, med i alt 206,6 tommer større. De ekstra fem tommer ekstra plads, der er tilføjet, kommer i form af benplads bagtil.

Hvilken Jaguar sedan er den mest pålidelige?

Den mest pålidelige Jaguar-sedan er Jaguar XE. Er den problemfri? Absolut ikke. Faktisk havde modeller fremstillet før juni 2016 et problem med brændstoflækage. Men det er ikke noget stort problem sammenlignet med pålideligheden af andre modeller. Hvis du imidlertid ønsker den mest pålidelige løsning, skal du tjekke modellerne fra 2017 til 2020.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z