Bedste BMW til høje personer

Bedste BMW til høje personer

BMW 7-serien efter 2016 er ekstremt rummelige luksuslimousiner med rigelig benplads og komfortable førersæder, selv for store bilister. En sjette generation af BMW 7-serie G11 kan være en god løsning for en højere fører. Med en længde på 207 tommer og en bredde på 75 tommer giver denne bil mere end nok plads til alle passagerer, inklusive føreren.

BMW 7-serie G11

BMW G11 var det første BMW-køretøj, der tog en CLAR-platform (Cluster-arkitektur) i brug. Med et chassis af kulfiberforstærket polymer er G11 ekstremt holdbart og solidt på trods af sin længde, bredde og en vægt på næsten 5.000 lbs, hvilket faktisk er meget lettere end forventet for et så stort køretøj takket være de anvendte kulfiberfibre.
G11 er en 4-dørs luksus-sedan i fuld størrelse, der fås med baghjulstræk og xDrive med firehjulstræk. Det er et køretøj, der skriger status og betydning ved enhver begivenhed, og mange ser det som det samme som at træde ud af en limousine.
Desværre for nogle skal man være i en overordentlig heldig økonomisk situation for at få råd til denne skønhed. Denne limousine er en bil til forretningsfolk, som ikke nyder at blive kørt rundt, men som i stedet elsker at tage rattet og selv have det sjovt med køretøjet.
BMW 7-serien kører lidt mere følsomt, end man kunne forvente. Ved lavere hastigheder vil du højst sandsynligt mærke mandehullerne over hele vejen. Men 7-serien er designet til at køre hurtigt. Ved højere hastigheder hjælper luftaffjedringen bilen, og det føles som om den svæver over ujævne overflader, især når den er i Comfort-tilstand.
Sport-tilstand er tilgængelig for dem, der ønsker mere kontrol over bilen, og den holder bilens karrosseri nede, uden at det går for meget ud over komforten. Det er en anstændig langdistancecruiser, som næsten ingen ville sige nej til, hvis de fik muligheden.

  Hvilken er bedst - AMG eller M Power?

BMW G11 Motorindstillinger

Det mest populære motorvalg er den 4,4 L V8-motor, og det er der en grund til. BMW’s 4,4 L N63 benzinmotorer har et skudsikkert ry for deres pålidelighed og ydeevne. Bortset fra denne er der yderligere 6 benzinvarianter til rådighed og 4 dieselvarianter. Alle motorvarianter leveres med en automatisk 8-trins gearkasse.
Der er en valgfri xDrive-opgradering med firehjulstræk til alle modeller i 7-serien samt en elmotor, der kan parres med 2,0L B48-benzinmotoren. Med sine 523 hestekræfter når 4,4 L V8’eren fra 0 til 62 miles i timen på kun 4,1 sekunder.

Valgmuligheder for benzinmotorer:
● 2,0 L B488 l4 Turbo, 255 hk
● Elmotor med 2,0 L B48 l4 Turbo, 389 hk
● 3,0 L B58 l6 turbo med 3,0 L B58 l6 turbo, 322 hk
● 4,4 L N63 V8 twin-turbo med 4,4 L N63 V8-turbo, 523 hk (redaktionens valg)
● 6,6 L N74 V12 twin-turbo, 577 hk
● 4,4 L N63 N63 twin-turbo Alpina, 599 hk

Dieselmotormuligheder:
● 2,0 L B47 l4 turbo, 228 hk
● 3.0 L B57 l6 turbo, 261 hk
● 3.0 L B57 l6 turbo, 315 hk
● 3.0 L B57 l6 turbo, 394 hk

BMW 7-serie G11 interiør og funktioner

BMW 7-serie G11’s interiør handler alt om føreren. Der er elektriske sæde- og elektriske ratjusteringer, som gør det nemt for en højere fører at indstille sin perfekte kørestilling. Ikke nok med det, men sædeindstillingen kan gemmes i bilens hukommelse, så du ikke behøver at justere den igen, når en anden person har kørt den. Den går tilbage til dine foretrukne indstillinger, når du blot trykker på en knap.
Interiøret er helt i plys og læder med træ- og metalelementer. Det er alt, hvad du kan forvente af en smuk high-end BMW.
Med et køretøj på 207 tommer (over 5 meter) kan du få brug for al den hjælp, du kan få, når det gælder parkering, medmindre du er en ret erfaren bilist. Men bare rolig, alle modeller leveres som standard med en BMW Parkeringsassistent med parkeringssensorer bagtil, en bakkeassistent, et selvparkeringssystem og en kameravisning af omgivelserne.
Infotainmentsystemet er fantastisk. BMW går et skridt videre ved at have implementeret en personlig AI-assistent, der bliver aktiveret ligesom Siri, hvis du siger “Hey BMW”. Du kan selvfølgelig omdøbe din bil og bruge et andet navn for at vække den personlige assistent. Det er en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at kommandere infotainment, betjeningselementer, GPS, alt sammen uden at flytte en finger fra rattet, hvilket er ganske sikkert og behageligt.
Der er også skærme på bagsæderne, så passagererne også kan nyde en film eller en udsendelse. Og med den tilgængelige wi-fi-pakke gør det den til et fantastisk familiebil, da den kan holde børnene beskæftiget, mens du nyder vejen med din ægtefælle på forsæderne.

  De bedste kompakte biler til høje personer

Hyppige spørgsmål om 7-serien

Hvilke andre BMW-modeller er egnede til højere førere?

De avancerede BMW SUV’er som BMW X5 og X7 giver også rigeligt med ben- og hovedplads til føreren. Udover det har alle BMW-modeller i 5 og 7-serien et elektronisk justerbart rat og førersæde, der giver føreren mulighed for at tilpasse pladsen efter behov.

Kan den nye BMW 7-serie køre sig selv autonomt?

I 2019 afslørede BMW deres autonome teknologi på niveau 4, som gør det muligt for BMW 7-serien at køre selv under næsten alle forhold uden hjælp og opmærksomhed fra en fører. Systemet gør det muligt for bilen at ankomme af sig selv derhen, hvor føreren er, og senere skal føreren autentificere sig selv via en mobilapp.

Er BMW 7-serien meget dyr at vedligeholde?

BMW 7-serien er en af de dyreste BMW’er at vedligeholde. Hvis du ikke har passet ordentligt på bilen, kan en reparation i gennemsnit koste mere end 8.000 dollars, og hvis det er en større drivlinjekomponent, der skal repareres, kan det gå endnu længere.

Er den nye BMW 7-serie bedre end Mercedes-Benz S-klassen?

I segmentet af ultra-luksus-sedaner har BMW 7-serie altid været sølvmedaljevinder til Mercedes-Benz S-klasse coupé. De nye modeller har dog klaret alle testene og er imponerende stabile og smidige på trods af den enorme kraft under motorhjelmen. I sidste ende er det førerens valg og præferencer, der er afgørende.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z