Alt om 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe er en plug-in hybrid-SUV med et lækkert interiør og fremragende ydeevne. Desuden har den de samme funktioner som de traditionelle varianter af 2023 Jeep Grand Cherokee med kun benzinmotor. Her er alt, hvad du skal vide, før du investerer i 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe.

Historie

Jeep Grand Cherokee har været i produktion fra 1993 til i dag. I øjeblikket er modellen i sin femte generation med forskellige motorvarianter. En af disse muligheder byder på Jeep Grand Cherokee 4xe, som er en plug-in hybrid. Ligesom de andre drivlinjer bruger 4xe et unibody-chassis og 5-dørs.

Funktioner

Udseende

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe ser spektakulær og moderne ud. Det er en af de flotteste modeller i sin klasse. Både interiør og eksteriør er meget tiltalende. Nogle af de bemærkelsesværdige funktioner, som denne bil leveres med, er 18-tommers alufælge, et opvarmet rat, læder- og simuleret alufælge-rrat, højttalere af premium-mærket Alpine, premium-læder, sæder med varmejustering og meget mere.

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe har en akselafstand på 116,7 tommer, en længde på 193,5 tommer, en bredde på 77,5 tommer og en højde på 70,9 tommer.

Ydeevne

Ydelsesmæssigt præsterer 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe langt bedre end den rene gasudgave. Det skyldes, at den både udnytter den 2,0-liters inline-4-motor og 14,0-kWh-batteriet og en 135-hk-elmotor. Så bilen producerer i alt 375 hk og 470 lb-ft drejningsmoment.

Komfort og lastrum

Som tidligere nævnt kommer 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV med lignende funktioner som 2023 Jeep Grand Cherokee-modellerne. Den eneste forskel er drivlinjen. Ligesom sine modstykker er denne bil rummelig og kan rumme op til fem personer. Ikke desto mindre bør folk, der er interesseret i tredje række, overveje at få 2023 Jeep Grand Cherokee L 4xe.

  Biler der minder om Jeep Compass

Ligesom de benzindrevne trimmes denne variant også med lavt lastrum sammenlignet med de fleste af dens rivaler. Den har i alt 38 kubikfod plads bag anden række og 70,8 kubikfod plads med alle sæderne foldet sammen.

Effektivitet

Jeep Grand Cherokee 4xe er mere effektiv end de rene benzinudgaver. De gas-kun trims har en EPA rating på 19 mpg i byen og 26 mpg på motorvejen, mens plug-in hybrid variant kommer med en rating på 23 mpg i byen og 24 mpg på motorvejen.

Rækkevidde

I modsætning til hybridmodeller giver plug-in-hybridmodellerne større rækkevidde og er udstyret med regenerativ bremsning. 2023 Jeep Grand Cherokee 4xe PHEV har en fremragende rækkevidde på op til 26 miles på en fuld opladning. Når den er parret med gasmotoren, vil den levere op til 500 miles, hvilket måske er fantastisk.

Pris

2023 Jeep Grand Cherokee 4x koster mere end den almindelige 2023 Jeep Grand Cherokee. For eksempel koster Limited-trimmen med kun gasmotor 48.815 USD, 4xe PHEV Limited-trimmen koster 61.660 USD, Summit-trimmen koster 62.670 USD, og Summit 4xe PHEV koster 74.390 USD. Du vil altså skulle bruge mere på plug-in hybrid-trimmet i forhold til ICE-trimmet.

Garanti

Jeep tilbyder en begrænset garanti på 3 år eller 36.000 miles, en 5 års eller 60.000 miles drivlinjegaranti og en 3-årig gratis garanti for planlagt vedligeholdelse. Dette er dog under konkurrencen, da de fleste rivaler som Hyundai Santa Fe og Toyota Highlander Hybrid tilbyder en bedre garanti.

  Biler der minder om Jeep Wrangler

Hvilke biler ligner 2023 Jeep Grand Cherokee?

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe er måske nok en effektiv, kraftfuld og komfortabel bil, men den er også udsat for hård konkurrence på markedet. Nogle af dens nærmeste konkurrenter er Honda CR-V Hybrid, Hyundai Tucson Hybrid, Hyundai Santa Fe Hybrid og Toyota Highlander Hybrid.

Fordele:

  • Den er brændstofeffektiv
  • Den er miljøvenlig
  • Tilbyder fremragende trækkapacitet
  • Det er en fantastisk off-road-bil
  • Den tilbyder masser af luksuriøse funktioner til komfort

Ulemper:

  • Det er temmelig dyrt
  • Den har en lav lasteevne

FAQ

Er Jeep Grand Cherokee 2023 4x mere pålidelig end sin gasmodpart?

Ja, 2023 Jeep Grand Cherokee plug-in-hybridmodellen er mere pålidelig end den model, der kun kører på gas. Det skyldes, at nogle dele som startmotor, generator og kobling er fjernet. Som følge heraf reducerer det antallet af problemer, som brugeren oplever.

Hvilke problemer kan Jeep Grand Cherokee 2023 plug-in hybrid-modellen opleve, men ikke modellen med kun benzin?

Der er flere problemer, som Jeep Grand Cherokee 4xe vil opleve, som den rene gasmodel ikke vil opleve. Nogle af disse problemer omfatter svage batterier, lavt kilometertal på motorvejen, problemer med iltsensorerne, problemer med katalysatoren og problemer med fordampningsemissionssystemet.

Hvor længe holder hybridbatteriet i Jeep Grand Cherokee 4x i 2023 Jeep Grand Cherokee 4x?

Det vil afhænge af, hvor godt ejeren vedligeholder og reparerer bilen. Men med korrekt vedligeholdelse og pleje bør hybridbatteriet holde over 100.000 miles. Ikke desto mindre kan batteriets kapacitet blive mindre, efter at det har været opladet i flere år, og det kan blive hurtigere udtømt, end da det var nyt.

  Jeep Renegade - Almindelige problemer & fejl

Efter hvor lang tid skal jeg udskifte hybridbatteriet på Jeep Grand Cherokee 4×3?

Det anbefales at udskifte til Jeep Grand Cherokee 4x hybridbatteri hver 150.000 miles. Dette skyldes, at batteriet ikke vil yde optimalt, når det har tilbagelagt over 150.000 miles. Bemærk, at udskiftning af et hybridbatteri ikke er billigt, og du kan komme til at betale mellem 3.000 og 8.000 dollars.

Hvilke 2023 Jeep Grand Cherokee-trims er udstyret med 4xe plug-in-hybridsystemet?

Basismotoren til 2023 Jeep Grand Cherokee er den 3,6-liters Pentastar V6-benzinmotor med Pentastar-karakteristik på 3,6 liter. Plug-in-hybridsystemet eller 4xe er dog valgfrit og findes i flere trimvarianter, herunder Limited-, Trailhawk-, Overland-, Summit- og Summit Reserve-varianterne.

Resumé

2023 Jeep Grand Cherokee 4xe er en plug-in hybridmodel med ekstraordinære funktioner og enestående ydeevne. Ligesom sin pendant med forbrændingsmotor klarer denne drivlinje sig også usædvanligt godt i terrænet, og den er sjov at køre. Desuden gør det denne bil mere brændstofeffektiv og reducerer kulstoffodaftrykket på miljøet.

Selv om Jeep Grand Cherokee 4xe har problemer, er de ikke så mange som dens modstykke med forbrændingsmotor. Så den er mere effektiv og billigere at vedligeholde. Bemærk, at plug-in hybridvarianter er dyrere end varianter med udelukkende benzin.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z