Jeep Renegade – Almindelige problemer & fejl

Jeep Renegade - Almindelige problemer & fejl

Jeep Renegade er måske nok en kompakt SUV, men den har stadig samme ydeevne og holdbarhed som sine større søskende. På trods af sin enestående ydeevne og robuste konstruktion er Jeep Renegade ikke en særlig pålidelig bil. Det skyldes, at den registrerer flere problemer, som tidligere brugere har klaget over.

Nogle af de almindelige problemer med Jeep Renegade er overdrevent olieforbrug, motorproblemer, overdreven udstødningsemission, check engine light kommer på, transmissionsproblemer og uregelmæssige køretøjsafbrydelser. Derudover kan kontrollampen for motoren tænde, og traktionssystemet kan blive aktiveret.

Hvad er de almindelige problemer med Jeep Renegade?

Overdreven udstødningsemissioner

Formålet med at udføre en emissionstest er at bidrage til at reducere antallet af forurenende stoffer, der er farlige for miljøet. Så hvis din bil udsender for store udstødningsemissioner, må den muligvis ikke køre på vejene. De fleste Jeep Renegades har dette problem.

En af de Jeep Renegade-motorer, der er berygtet for at producere for store emissioner, er den 4-cylindrede 2,4-liters Tigershark-motor med 4 cylindre. Denne motor producerer for store emissioner over det anbefalede niveau. Det betyder, at du kan komme til at bruge flere penge på denne motor for at løse problemet og få din bil på vejen igen.

Overdrevent olieforbrug

Dette er det største problem med Jeep Renegade. Alle Jeep Renegade-modeller, der er udstyret med den 4-cylindrede 2,4-liters Tigershark-motor med 4-cylindret motor, bruger overdrevent meget olie. Dette skyldes en konstruktionsfejl, der gør, at motoren bruger en overdreven mængde olie. Det blev konstateret, at motoren er udstyret med defekte stempelringe, som tillader olie at sive forbi ringene.

Selv om den 2,4-liters motor kan rumme op til 5,5 liter olie, kan den bruge op til en liter olie hver 1000 miles. Overraskende nok kan motoren gå i stå, hvis oliestanden er under 3,5 quarts. Desuden kan oliestanden falde, uden at indikatoren for lavt olieniveau vises.

Problemer med transmissionen

Jeep Renegade kommer også med transmissionsproblemer. Et af de vigtigste transmissionsproblemer er forbundet med kvaliteten af gearskiftet. Dette problem er udbredt på Jeep Renegades med ZF 9-trins automatgearkasse, som var enestående og havde avanceret teknologi. Dette problem forårsagede forsinket indgreb i transmissionen, når man forsøgte at accelerere.

Derudover var den 9-trins gearkasse også generet af dårligt installerede sensorer, som kunne få bilen til at skifte brat til neutral. Andre problemer med transmissionen var ryk, manglende reaktion, en fejl i ledningsnettet og problemer med slingrende bevægelser.

Motorproblemer

Motorproblemerne i Jeep Renegade varierede fra det ene modelår til det andet. Ikke desto mindre var de mest almindelige motorproblemer standsning, overdrevent olieforbrug, bankende og raslende støj og meget mere. Bemærk, at motoren plejede at gå i stå under kørsel. Desuden var dette problem mere almindeligt i 2017 Jeep Renegade.

  Jeep Grand Cherokee Trackhawk Pålidelighed

Elektriske problemer

Nogle Jeep Renegade-ejere klagede også over elektriske problemer. En af ejerne af en Jeep Renegade klagede over et totalt tab af elektrisk strøm, hvilket fik bilen til at gå i stå. I nogle biler forsøgte brugerne at udskifte batteriet, mens andre opdaterede deres software, men problemet forsvandt aldrig helt. Desuden er dette problem udbredt i Jeep Renegade 2015.

Uregelmæssige køretøjsafbrydelser

Som det mindst pålidelige Jeep Renegade-modelår på markedet har 2015 Jeep Renegade en masse problemer. Et af disse problemer er uregelmæssig bilaflukning. Mange førere af denne bil har klaget over, at bilen lukker af uden nogen form for advarsel. Det irriterende er, at teknikerne ikke kan lokalisere problemet.

Traction Control-systemet aktiveres på

Traction Control-systemet i Jeep Renegade 2016 aktiverer sig selv uden nogen advarsel. Og efter at advarselssystemet er blevet aktiveret, kører bilen i nogle få sekunder, før den standser brat. Overraskende nok kan dette problem opstå så tidligt som ved 7.000 miles.

FAQ

Er Jeep Renegade pålidelig?

Nej, Jeep Renegade har en gennemsnitlig pålidelighed. Så den er hverken dårlig eller god, når det kommer til pålidelighed. Derfor er den ikke et godt valg for folk, der leder efter en mere pålidelig subkompakt SUV. Denne bil har gennemsnitlig pålidelighed, fordi den kommer med mange problemer. Den er dog ikke særlig dyr at reparere som de fleste af dens konkurrenter.

Hvor længe holder Jeep Renegade?

Jeep Renegade har måske en masse problemer, men det er stadig en holdbar bil. Det skyldes, at den kan holde over 200.000 miles, når den er korrekt vedligeholdt. I gennemsnit bør en Jeep Renegade holde mellem 150.000 og 250.000 miles. Men hvis bilen ikke vedligeholdes godt eller køres dårligt, holder den måske ikke over 150.000 miles.

Er Jeep Renegade dyr at vedligeholde?

Når du sammenligner omkostningerne til at reparere en subkompakt SUV, vil du opdage, at Jeep Renegade er lidt dyr at reparere. Den har en årlig vedligeholdelsespris på 498 dollars, mens den gennemsnitlige pris for at reparere en subkompakt SUV er ca. 466 dollars. Samlet set er den ret billigere at reparere end de fleste af dens konkurrenter.

Hvad er den mindst pålidelige Jeep Renegade?

Titlen for den mindst pålidelige Jeep Renegade går til 2015-modelåret. Denne bil rapporterer flere problemer end alle andre modelår. Nogle af de almindelige problemer, som Jeep Renegade 2015 oplever, er, at motorlampen kommer til at lyse, problemer med transmissionen og motorproblemer.

  Almindelige problemer med Porsche 996

Ved hvilken kilometerstand begynder Jeep Renegade at få problemer?

Nogle bilister har rapporteret at have problemer allerede ved 80.000 miles, mens andre har rapporteret 90.000 miles. Generelt set bør du, hvis du passer godt på din Renegade, ikke opleve alvorlige problemer, før du rammer over 150.000 miles.

Hvilket år er den bedste Jeep Renegade-model?

2015 var det bedste år for Jeep Renegade. Den samlede bedømmelse for denne model er 7,9, hvilket gør den til den højest bedømte Renegade nogensinde.

Hvem laver motorerne til Jeep Renegade?

Alle Renegade-modeller har enten 3- eller 4-cylindrede motorer. Disse motorer kommer fra Fiat eller Chrysler, afhængigt af hvilket marked det drejer sig om.

Hvorfor mister min Jeep Renegade kraft?

Det er højst sandsynligt et tilstoppet brændstoffilter. Brændstoffilter tilstoppet i Renegade. Det betyder, at der ikke kan sprøjtes nok brændstof ind i motoren. Dette kan medføre tab af effekt og ryk, når køretøjet accelererer. Endnu værre er det, at motoren kan stoppe med at virke, mens du kører på grund af utilstrækkeligt brændstof.

Kører Jeep Renegades varmt?

Ja, nogle gange kører de varmt. En kølervæskelækage, vandpumpe, radiator eller slange er de mest almindelige årsager til, at en Renegade overopheder. Radiatorblæseren eller en defekt termostat er de mest almindelige årsager til overophedning i en Jeep Renegade.

Er Jeep Renegades gode i sne?

Eksperter og ejere er enige om, at Jeep Renegade er i stand til at håndtere snevejr. Renegade er kendt for sine fremragende offroad-egenskaber. Den har Selec-Terrain Traction Management-systemet, som gør det nemt at tackle snefulde forhold.

Hvilken Jeep-model er bedst i sne?

  • Grand Cherokee.
  • Cherokee Trailhawk.
  • Wrangler.
  • Renegade.

Hvilken Jeep Renegade er bedst i sne?

Hver trim, herunder Trailhawk, Limited og Latitude, tilbyder firehjulstræk og tillid på snedækkede veje. Trailhawk-trimmen anbefales, hvis du har til hensigt at tage din Renegade med ud i terrænet. Den tilføjer lidt mere luksus til din dag.

Hvad er forskellen på en Renegade latitude og en Renegade sport?

Jeep Renegade Latitude ser mere luksuriøs ud end sin basismodel Sport. Standardudstyret omfatter mange af de valgfrie Sport-funktioner som f.eks. fartpilot og 7″ Uconnect-systemet. Den leveres også med 17-tommers alu-dæk, to-zone temperaturkontrol samt tagrælinger, tågelygter og automatiske forlygter.

Hvor ofte skal du skifte olie i en Renegade?

En bils vigtigste og mest betydningsfulde service er et olieskift. Jeep anbefaler, at du får skiftet olie og filter i din 2019 Jeep Renegade hver 3.000 til 5.000 miles. Det er dog en god idé at konsultere din instruktionsbog samt din forhandler for at finde de bedste intervaller for din bil.

  Jeep Cherokee - Almindelige problemer & fejl

Er en Renegade en firehjulstrækker?

Ja, Renegade tilbyder AWD samt to forskellige 4WD-systemer. Trailhawk er udstyret med Jeep Active Drive Low fuldtids 4WD-systemet. Dette system har en lav rækkevidde med et krybeforhold på 21:1. Dette system hjælper Trailhawk med at blive Trail Rated.

Kan en Jeep Renegade leveres med en dieselmotor?

Jeep har indstillet alle dieselmuligheder til sin Renegade, herunder den 2,0-liters Multijet-motor, som havde firehjulstræk og 168 hk. En 1,6-liters dieselmotor med 118 hk og en ny 2,0-liters motor med 138 hk er ikke længere tilgængelige.

Hvad er forskellen mellem Jeep Wrangler og Renegade?

Renegade har et større passagervolumen på 118,6 kubikfod, sammenlignet med Wranglers 88,1 kubikfod. Derudover har Wrangler mere lastrum på 56,5 kubikmeter bag sæde på første sæderække, sammenlignet med Renegades 50,8 kubikmeter bag sædet.

Hvad betyder et udråbstegn på en Renegade?

Advarselslampe: Advarsel om dæktryk: Advarsel om dæktryk: Dette udråbstegn er omgivet af en hesteskoformet form. Der kan også stå TPMS (dæktryksovervågningssystem). Dette indikerer, at et eller flere dæk er lavt.

Har Renegade lædersæder?

Lædersæder kan fås med accentsyninger. De opvarmede forsæder og rattet er opvarmede. Displayet er på 7 tommer i farve og har en 115-volts ekstraindgang. Den omfatter også afisning af forrudevisker for ekstra sikkerhed.

Hvilke Renegade-år skal man undgå?

Det værste Jeep Renegade-modelår. Kun det værste modelår af Renegade resulterede i en lav pålidelighedsklassificering. Jeep Renegade 2016 er ikke uden problemer. 2015 havde også en masse problemer.

Hvilke motorer er tilgængelige i Jeep Renegade?

Turboladet motor: Alle modeller, undtagen GT-modellen, har en turboladet 4-cylindret motor og en automatgearkasse med ni gear. Kun Sport-udgaven har firehjulstræk. Du kan også vælge mellem en femhjulstrækmulighed til Sport-trimmen.

Afsluttende tanker

Jeep Renegade kan komme med flere problemer, men det er stadig en dejlig bil. Desuden varierer problemerne fra det ene Jeep Renegade-modelår til det andet. Jeep Renegade 2015 er det modelår med flest problemer, mens 2017-modelåret er det mest pålidelige.
Uanset hvilken Jeep Renegade du anskaffer dig, er det vigtigt at sikre, at du passer godt på bilen, så du undgår at besøge en mekaniker mere regelmæssigt. Korrekt vedligeholdelse og gode kørevaner vil sikre, at Jeep Renegade holder længere og er billigere at vedligeholde i det lange løb.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z