Alt om 2023 Ford Explorer

2023 Ford Explorer

Ford Explorer er en af de mest populære SUV’er fra Ford på markedet og blev første gang præsenteret tilbage i 1990. Den blev først introduceret som en erstatning for Ford Bronco, men fortsatte med at blive den bedst solgte kompakte/mid-size Ford Family SUV. Til modelåret 2023 vil Ford opdatere Explorer, men ændringerne er mere evolutionære end revolutionerende.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om 2023 Ford Explorer, hvad du skal kigge efter, og hvad du kan forvente. Motorpaletten vil sandsynligvis forblive uændret, hvilket ikke er nogen dårlig ting, da alle de motorer, der følger med Explorer, er sofistikerede, effektive og tilpas kraftige.

Den nye Explorer har en bredere frontgrill, omformede LED-forlygter, 21-tommer nye legeringer, bredere baglygter og den nye Explorer-skrifttype. Indvendigt får den nye Explorer en massiv 27″ infotainmentskærm, der spænder over hele instrumentbrættet fra den ene side til den anden, og som sandsynligvis er den største skærm i en bil i disse dage.

Alt i alt forbliver resten af Explorer uændret, hvilket betyder, at 2023 Explorer er blevet redesignet til at være mere moderne, mere funktionel og meget mere teknologiorienteret.

2023 Ford Explorer – drivlinjen

Ford Explorer-motorprogrammet starter med den 4-cylindrede 2,3L EcoBoost-motor med 4-cylindret motor, der yder 300 hk og et drejningsmoment på 310 lb-ft. Den næste motor i serien er den 3,0L twin-turboladede V6-motor med dobbeltturbo med 400 hk og et drejningsmoment på 415 lb-ft til Explorer ST-modellen. Begge disse motorer er koblet til den velkendte 10-trins gearkasse, der skifter gear problemfrit.

  Ford Fiesta ST Pålidelighed

Du kan forvente, at den 4-cylindrede EcoBoost Explorer giver 20 MPG i byen, 27 MPG på motorvejen og 23 MPG kombineret. ST Explorer kan give 18MPG i byen, 24MPG på motorvejen og 20MPG kombineret. Du kan også få Explorer 3.0L V6 Hybrid med V6-motoren kombineret med en elmotor, der yder 457 hk kombineret og 608 lb-punkts drejningsmoment.

PHEV-versionen kan give op til 81 MPG kombineret, hvilket er ganske meget for en så stor SUV som denne. Alt i alt tilbyder Ford Explorer passende motorer med mere end nok kraft og med relativt anstændige MPG-resultater.

2023 Ford Explorer – Design og kørsel

Som nævnt i starten adskiller 2023 Explorer sig fra 2022 Explorer primært i designafdelingen, da den nu får nye forlygter og baglygter, en mere kommanderende kølergrill og det nye Ford Explorer-logo på bagsiden. Den enorme 27″ infotainmentskærm med 27″ rummer alt, hvilket både er en god og en dårlig ting, afhængigt af dine personlige præferencer.

Køreoplevelsen med Explorer har altid været mere end tilfredsstillende. Explorer er også en forholdsvis god SUV, hvilket til dels er grunden til, at det amerikanske politi i lang tid har været afhængig af at bruge Explorer-modeller. Alt i alt er Explorer en komfortabel og afslappende bil at køre i, uanset motor.

2023 Ford Explorer – Pålidelighed og almindelige problemer

Ford Explorer er også en anstændigt pålidelig SUV, hvilket er grunden til, at J.D. Power giver den en bedømmelse på 81/100, hvilket anses for at være fantastisk. Mange har dog sagt, at Explorer kan lide af en lang række problemer, især hvis du ikke vedligeholder den godt nok.

  Er Ford Edge en god bil?

Explorer-serien har tendens til at lide af visse transmissionsrelaterede problemer såsom ryk og lunge, problemer med det ydre såsom malingen, problemer med varmelegemet, vakuumlækager og problemer med indsugningsmanifolden af plastik.

2023 Ford Explorer – Værdi og funktionalitet

Prissætningen er endnu ikke helt afsløret for 2023 Explorer, men det siges, at den nye Explorer sandsynligvis vil starte et sted omkring 35.000 dollars for entry-level modellen. ST-modellen skulle koste omkring 55.000 dollars, mens PHEV-modellen skulle koste omkring 50.000 dollars.

Praktiskheden er fremragende, da Explorer kan rumme op til 7 personer ad gangen, mens der stadig er god plads til god last bagi. Med et godt udsyn, nem indstigning og mange hjælpefunktioner er den nye 2023 Explorer lige så nem at leve med som den altid har været, hvilket er grunden til, at den altid har været så populær hos mange familier i hele USA.

FAQ-afsnit

Er 2023 Ford Explorer bedre end 2022 Explorer?

Hvis du ønsker at købe 2023 Explorer, skal du vente lidt, da disse er virkelig populære. Hvis du derimod vil have en 2022 Explorer, skal du gå efter et brugt eksemplar, hvilket ofte kan være det bedre valg, hvis du vil spare nogle penge i processen. Forskellene mellem 2023 og 2022 Explorer er marginale, men nok til at gøre opgraderingen.

Den nye skærm og de redesignede lygter gør Explorer meget mere moderne, hvilket er det, som de fleste mennesker ønsker fra helt nye biler i dag. 2022 er dog også en fantastisk bil, og den vil sandsynligvis blive meget billigere i hver iteration.

  Almindelige 4.6 Ford-motorproblemer

Er den 2023 Ford Explorer til salg?

2023 Ford Explorer er endnu ikke officielt til salg, men Ford lader dig forudbestille den hos en af deres forhandlere. Du skal give et depositum, som senere bliver til

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z