Almindelige problemer med Mercedes S-Klasse W221?

Mercedes-Benz S-klasse W221 er en af de mest avancerede Mercedes-modeller på markedet. Men som alle Mercedes har den nogle almindelige problemer, som du bør kende til, før du anskaffer dig denne luksusbil. Så hvad er problemerne med Mercedes S-Klasse W221?

De almindelige problemer med Mercedes S-klasse W221 omfatter fejl på luftaffjedringen, fejl på transmissionen, udfordringer med vinduerne, fragil højde-sensor for niveauet, fejl på luftaffjedringens airbag, problemer med ekstrabatteriet, problemer med forstærkeren, fejl på A/C-blæseren og mange andre. Hvis du planlægger at købe Mercedes S-Klasse W221, bør du være klar til at håndtere de fleste af disse problemer.

Alt i alt er Mercedes S-klasse W221 blandt de mest pålidelige Mercedes-modeller gennem tiderne. Denne bil blev fremstillet mellem 2005 og 2013 og er efterfølgeren til Mercedes S-Klasse W220 og forgængeren til Mercedes S-Klasse W220. Forskellige Mercedes-chassiser kommer med forskellige eller mere avancerede funktioner fra deres efterfølgere.

Almindelige problemer med Mercedes S-Klasse W221

Rust

Som de fleste Mercedes-modeller skal du forvente, at rust er et af de største problemer, som du vil stå over for. Hvis din Mercedes S-klasse W221 har været i drift i et stykke tid, kan du begynde at bemærke det på bilens gulv, bag nummerpladen og i bunden af dørene. Det er vigtigt at tage fat på rust, før det ødelægger din bil.

Kompressor til luftaffjedring

Mercedes S-klasse W221 leveres med luftaffjedring. Luftkompressoren er imidlertid kernen i luftophæng. Denne funktion spiller en vigtig rolle i forbindelse med at hæve og sænke din bil. Så hvis den svigter eller bliver slidt op, kan den muligvis ikke skabe tilstrækkeligt tryk til at hæve bilen. Som følge heraf vil din bil falde ned på jorden.
Den gode nyhed er, at dette kan korrigeres ved at udskifte luftkompressoren. I modsætning til tidligere, hvor luftkompressorer var meget dyre, kan du finde en online til omkring 150 $. Udskiftning af denne del er også let, og du kan gøre det, hvis du har nogle motoriske gør-det-selv-færdigheder.

  Almindelige problemer med BMW 528i

Hjælpebatteri

Denne Mercedes-model leveres med to batterier. Den har hovedbatteriet, der starter motoren, og hjælpebatteriet, der driver flere elektroniske enheder i køretøjet. Da denne bil også er udstyret med en elektronisk gearskifter, kan ekstrabatteriet bruges til at sætte bilen i parkeringsgear, hvis hovedbatteriet svigter.
Efter at have brugt hjælpebatteriet i nogen tid vil dette batteri svigte. Dette sker normalt for Mercedes S-Klasse W221, der har tilbagelagt mere end 100.000 miles eller 6 år. Alt, hvad du skal gøre, er at udskifte batteriet, og så kører alting problemfrit.

Fejl i transmissionen

Ud over ovenstående problemer er et andet almindeligt problem, som Mercedes S-Klasse W221-ejere vil stå over for, en defekt transmission. Dette problem er dog mere almindeligt i W221-modeller fra før-faceliftet, der er fremstillet mellem 2007 og 2009. Fejlen skyldes normalt elektronikken i 722.9 7-trins automatgearkasser.
Problemet kan stamme fra transmissionsstyringsenheden, lederpladen eller ventilhuset. Hvis en af disse transmissionsdele svigter, vil det sende bilen i limp mode, og transmissionen vil ikke længere skifte gear. Ikke desto mindre er det ret besværligt og dyrt at udskifte transmissionen eller ventilhuset.

Vindueproblemer

Et andet almindeligt problem, som du sandsynligvis vil stå over for med Mercedes W221, er et vindue, der ikke kan hæves eller sænkes. I de fleste tilfælde skyldes det enten en dårlig vinduesregulator eller et defekt modul. Find ud af, hvad årsagen er, og udskift den rigtige del for at undgå et sådant problem.
Vinduesregulatoren er det system, der bevæger vinduet op og ned, mens vinduesmodulet er det system, der styrer vinduets funktion.

  Almindelige problemer med Mercedes ML320

Problemer med forstærkeren

Forstærkeren er også et andet almindeligt problem, som Mercedes W221 står over for. Hvis denne del fejler, vil ting som bilens radio tændes, men du vil ikke høre nogen lyd. Det kan også ske, at COMAND ikke kan dreje, og at batteriet drænes, når bilen er parkeret. Udskift den straks for at undgå at få sådanne udfordringer.

Luftophænget airbagfejl

Dette problem er ikke kun almindeligt for Mercedes S-klasse W221, men også for alle andre Mercedes-chassiser. Hvis din Benz passerer 100.000-mile-mærket, skal du være klar til at håndtere en defekt eller upålidelig luftophængspose. Desuden er dette problem almindeligt for bykørere eller folk, der bruger dårligt vedligeholdte veje.

FAQ

Er Mercedes S-Klasse W221 pålidelig?

Ja, Mercedes S-Klasse W221 er en pålidelig bil. Men som de fleste Mercedes-Benz-modeller skal du forvente at skulle bruge en del penge på reparation og vedligeholdelse. Udgifterne til reparation og vedligeholdelse vil endda stige yderligere, når du rammer over 100.000 miles.

Er S-klasse modellen dyr at vedligeholde?

Da denne model kommer med mere avancerede funktioner end Mercedes C-klasse eller E-klasse, skal du forvente, at den er meget dyr at vedligeholde. Den er dog noget mere pålidelig end Mercedes A-Klasse og C-Klasse. Samlet set vil du bruge flere penge på at vedligeholde denne bil, når garantien udløber.

Hvilket år er Mercedes W221?

Mercedes-Benz S-Klasse W221 blev fremstillet mellem 2005 og 2013. Mens andre Mercedes-fabrikker rundt om i verden kunne producere denne model fra 2006 til 2013, startede Canada og USA produktionen fra 2007 til 2013. Denne bil har samlefabrikker i Tyskland, Mexico, Egypten, Malaysia og Indonesien.

  Kan man skifte grill på en Mercedes?

Har alle Mercedes S-Klasse de samme problemer?

Nej, selv om de fleste Mercedes-Benz-modeller deler de fleste problemer som f.eks. rust, affjedring, vinduesregulatorer, Airmatic-dele og transmissionsproblemer, er der nogle problemer, der varierer fra model og årgang af producenten. Så før du køber en bestemt Mercedes-model, skal du finde ud af, hvilke problemer bilen har.

Konklusion

Nu hvor du ved, hvilke problemer Mercedes S-klasse W221 har, er det vigtigt at være på udkig og rette dem i god tid. De fleste af de problemer, som vi har diskuteret ovenfor, opstår som regel efter at din Mercedes S-klasse W221 har tilbagelagt over 100k miles.
Med regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af planlagt service bør din bil være i en god stand i det meste af ejerskabet.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z