Volkswagen Golf år du bør undgå

VW Golf

Volkswagen Golf har altid været en af de mest populære biler på planeten. Den blev introduceret første gang i 1970’erne, og VW har formået at sælge mere end 35 millioner enheder. VW har for nylig afsløret den helt nye Mk8 Golf, men det ser ud til, at den generelle modtagelse af Golf 8 ikke er så god, som VW havde håbet på.

Årsagen er, at Golf 8 ikke er lige så premium-følsom som de fleste af sine forgængere, og fordi markedet for nye biler ikke er så stærkt som før Covid ramte det. Den tidligere Golf var dog en af de mest succesfulde Golf-modeller, hvilket betyder, at nogle Golfs helt sikkert er bedre end andre.

Som sådan bør du undgå 2006 Golf, 2007 Golf, 2008 Golf og 2012 Golf. Disse fire synes at være de dårligste Golf-modelårgange indtil nu af en række forskellige årsager, som vi vil gå i dybden med i denne artikel.

Du bør undgå disse for at få mest muligt for dine penge, da det aldrig er en god idé at gå på kompromis med bilens generelle anvendelighed. Uanset hvad er det umuligt at besudle VW Golf-navnet, da det virkelig er en af de bedste og mest succesfulde biler nogensinde.

2006 Volkswagen Golf

Volkswagen Golf fra 2006 var en del af mange tilbagekaldelser over hele verden for mange væsentlige sikkerheds- og emissionssystemer i biler. De dieselmotorer, der blev tilbudt i 2006 Golf, var ekstremt ufine, larmende og ineffektive. Det største problem, som 2006 Golf lider under, er forbundet med motor- og motorkølesystemerne.

Disse er også fyldt med timingkæder, der har dårligt fremstillede spændingsanordninger, som har en tendens til at gå i stykker efter et stykke tid og ødelægge hele motoren. NHTSA har også udstedt et par sikkerhedsrelaterede tilbagekaldelser, hvilket betyder, at 2006 Golf heller ikke er den sikreste bil. Nu, 15 år senere, kan problemerne med 2006 Golf kun blive værre.

  Er Volkswagen Caddy en god bil?

2007 Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 2007 er kendt for at lide af elektriske problemer, mere end nogen anden Golf, der er kommet før den. Disse problemer plager typisk elruder, mange af bilens kontakter, kuppelbelysning, udvendig belysning og problemer med instrumentbrættets målere. 2007-modellen var også en del af en hel del tilbagekaldelser rundt om i verden, både på grund af sikkerhedsmæssige og mekaniske problemer.

Golf 2007 er en smule bedre end Golf 2006, men begge er langt fra pålidelige. 2007 Golf har også problemer med styringskæden, ufine dieselmotorer, ufine kvalitet og problemer med bremserne.

2008 Volkswagen Golf

2008 Volkswagen Golf lider typisk også af elektriske problemer, men 2008 Golf har også en tendens til at bruge batterier som en gal. Nogle gange forbliver lyset på instrumentbrættet tændt, efter at bilen er slukket, hvilket fører til et dødt batteri om morgenen. 2008 Golf lider også af manglende start, stalling og ryk fremad, når man sætter køretøjet i gang.

2008 Golf lider også af problemer med brændstofpumpe, tændspoler, brændstofindsprøjtning, brændstofindsprøjtningsdyser, brændstofledninger og elektriske problemer. Mange ting kan gå galt på en 2008 Golf, så sørg for at vedligeholde den korrekt, hvis du ikke ønsker, at det skal ske.

2012 Volkswagen Golf

2012 Volkswagen Golf er en festival af problemer, da den lider af forskellige problemer i forbindelse med motoren, bremserne, det elektriske system, emissionerne, kvalitetsproblemer, affjedringsproblemer og problemer med brændstofsystemet. NHTSA tilbagekaldte 2012 Golf på grund af, at den ikke kunne bestå emissionstest, hvilket betød, at VW var nødt til at tilstoppe motoren for at det kunne ske.

  Volkswagen Atlas - Problemer & Fejl

Bagbremserne er kendt for at blive slidt for tidligt, gashåndtaget er kendt for at fungere dårligt, understellet udvikler klunker med tiden, og klimaanlægget udvikler en lugt af rådne æg … 2012 Golf har en hel del skeletter i skabet, hvilket betyder, at det er bedst at undgå den. Selv om alle fire af disse Golf-modeller kan være gode biler, er de mere problematiske end andre Golf-modeller.

FAQ sektion

Hvilket Volkswagen Golf-modelår er bedst?

VW Golf har en hel del modelår, der har tendens til at give en generelt bedre oplevelse. Golf 2009 er kendt for at være en komplet pakke, når det kommer til pålidelighed, værdi, kvalitet og lang levetid. VW Golf 2018 er sandsynligvis en af, hvis ikke den bedste Golf-model, der nogensinde er udkommet, fordi den tilbyder stor værdi, den er bedre bygget end Golf 8, og den kommer med alt, hvad du har brug for fra en bil fra det 21. århundrede.

Uanset hvad, er disse to utroligt populære, når det kommer til VW Golf 2. hånd markedet. Den bedste VW Golf-model ud af dem alle er Mk7.5 Golf, da den formår at finde den perfekte balance mellem teknologi, komfort, værdi og ergonomi.

Er Volkswagen Golf det værd?

Hvis salget af mere end 34 millioner enheder ikke er nok til at overbevise dig om, at en VW Golf er det værd, så ved jeg virkelig ikke, hvad der er. Volkswagen Golf er en hverdagsbil, hvilket betyder, at den forsøger at tilbyde alt, hvad du har brug for i en bil, i en enkelt pakke. Derfor er Golf komfortabel, teknologisk avanceret, sikker, effektiv og praktisk.

  Volkswagen Arteon - Problemer og fejl

Golf har en tendens til at underbyde sine mere premium-rivaler, når det kommer til prisen, hvilket betyder, at Volkswagen er mere interesseret i at tilbyde værdi frem for alt andet. Der er en grund til, at du kan købe en Volkswagen Golf i ethvert hjørne af jorden. Golf er virkelig det hele værd, og hvis du er ude efter sådan en bil, er Golf en no-brainer.

Hvilken Volkswagen Golf-trim er den bedste?

De bedste Volkswagen Golf-trim-niveauer/motorvalg er Golf GTD, Golf GTI, Golf GTE og Golf R. Hvis du ønsker en VW Golf med dieselmotor, bør du vælge Golf GTD, da det er den bedste diesel-Golf, der findes. Hvis du vil have en hot hatch, der ikke er alt for seriøs, er den ikoniske GTI det rigtige valg.

Hvis du vil have en miljøvenlig, men high-end Golf, skal du vælge GTE. I toppen af rækken står Golf R, et AWD-monster med 300 hk, der kan konkurrere med biler, der koster fem gange så meget.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z