Overraskende fakta om VW ID 4

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID 4 håber at blive en af de mest populære VW-biler i den moderne æra, da den kombinerer elektrisk energi med den nyeste teknologi, masser af plads og en ikke alt for dyr pris. Da ID .4 også er en crossover, hører den til i det mest populære bilsegment i øjeblikket, hvilket betyder, at VW er gået all out med ID 4.

I denne artikel vil vi gå i dybden med nogle af de mest overraskende fakta om VW ID 4. Nogle af disse er ret imponerende og vil give dig en idé om, hvad en topmoderne VW er for en størrelse. Nogle vil dog måske ikke overraske dig på en positiv måde, så meget, at de endda kan bryde aftalen helt og aldeles, for nogle i hvert fald. Så bliv hængende og find ud af det!

VW ID 4 har humoristisk sans

VW er ikke nødvendigvis et mærke, der er kendt for at lave humoristiske biler, men ID 4 håber at ændre det, da den tilpasser et Tesla-opfundet fænomen med en bil, der laver vittigheder. Så næste gang du sætter dig ind i en VW ID 4, skal du prøve at sige “Hello ID, fortæl mig en vittighed”, og ID 4 vil give dig en klassisk stand-up vittighed, der måske eller måske ikke vil vække et smil, afhængigt af din foretrukne humoristiske stil.

Uanset hvad, er det en sjov funktion, som de fleste mennesker ikke engang er klar over. VW siger, at de har gjort deres bedste for at give ID 4 så mange vittigheder som muligt, så ID 4 er også en stand-up-komiker.

  Er Volkswagen Caddy en god bil?

Gratis opladning i 30 minutter

Da de allerførste elbiler begyndte at komme på markedet, var opladning af elbiler faktisk gratis i mange af verdens lande. Efterhånden som flere og flere elbiler begyndte at køre på vores veje, begyndte priserne på opladning af elbiler at stige. Det betød, at de, der købte deres elbiler senere, ikke kunne drage fordel af dette, hvilket har gjort nogle ejere af elbiler lidt vrede.

VW ønsker imidlertid at reducere de samlede elomkostninger for sine kunder, og derfor får alle amerikanske købere en gratis 30 minutters opladning, hver gang de tilslutter deres bil til en af Electrify America-opladerne.

Plads på tilbud

Da VW introducerede sit skridt i retning af EV ID-serien, stod det straks klart, at VW har udviklet en selvstændig platform til sine EV’er, hvilket betyder, at ID-serien ikke sidder på en ikke-EV-platform. Dette gjorde det muligt for dem at maksimere pladsen i alle dimensioner, hvilket er grunden til, at VW ID 4 har mere indvendig ben- og hovedplads end nogle store sedaner og SUV’er.

Det er virkelig fascinerende, hvor rummeligt bagagerummet i ID 4 er, selv for de allerhøjeste mennesker derude.

Kvalitet og ergonomi

Det er ikke alt sukker og honning med ID 4, for der er nogle ting, der er langt fra positive. Først og fremmest er interiørkvaliteten intet sammenlignet med biler som Mk7 Golf, hvilket betyder, at ID 4 er overraskende plastikagtig. De fleste VW-ejere er vant til soft-touch-plast på steder, hvor hånden ofte kommer til, men ID 4 har alt for mange paneler i hård plast, som helt sikkert nedprioriterer den overordnede følelse af kvalitet.

  Hvilken VW Golf er den bedste?

Vi må også nævne ergonomien, som også er gået i en spiral nedad med det nye infotainmentsystem. VW’er plejede at være de bedste og letteste biler at forstå, da alting var hvor det skulle være. ID 4 oversætter alt i sin infotainmentskærm, hvilket betyder, at det er meget sværere at bruge, især under kørsel.

ID Light

Tilbage på den lyse side har VW tilføjet “ID Light” til ID 4, som i bund og grund er en tynd strimmel af LED-lys under forruden, som er der for at kommunikere en lang række ting til dig. Det bruges som en pegepind, mens navigationen er tændt, eller som et interaktivt lys, når du bruger VW’s stemmekommandoer.

Det er virkelig skånsomt for øjnene og bidrager til VW’s fremtidsperspektiv, da det passer rigtig godt sammen med resten af ID-serien.

Komfort

Sidst, men ikke mindst, skal vi også nævne de mange måder, hvorpå VW presser dit komfortniveau med ting som et panoramasoltag i fuld længde, store vinduer og virkelig fede interiørindretningsmuligheder, som alle gør oplevelsen virkelig behagelig.

FAQ-afsnit

Hvad er godt ved VW ID 4?

VW ID 4 er virkelig en blanding af mange gode ting og et par dårlige ting, hvilket sandsynligvis er grunden til, at ID 4 er en virkelig populær bil globalt set. Det futuristiske design, et cool interiør, masser af sikkerhedsteknologi og en hel del innovative funktioner garanterer, at din ID 4 oplevelse bliver helt anderledes end med stort set alle andre VW’er uden elbiler.

  Er Volkswagen Golf en god bil?

VW har aldrig rigtig været et mærke kendt for at være vovet, hvilket betyder, at selv om mange VW er rigtig gode biler, er de ikke sjove eller karakterfulde. ID 4 er det stik modsatte, da den virkelig giver dig en oplevelse, som ikke kan matches af nogen anden ikke-ID VW. Endelig er det også en EV-crossover, som er et af, hvis ikke det mest populære segment på det avancerede globale marked i dag.

Hvad er dårligt ved VW ID 4?

Der er et par klare ulemper ved ID 4, og de to største er den manglende overordnede kvalitet af materialerne og den måde, hvorpå VW har gjort det vanskeligere at interagere med ID 4 end med de fleste af sine ældre biler. Vi skal også nævne, at ID 4 ikke er billig, selv for en elbil, da VWs ID-biler er dyrere end nogle luksustilbud uden elbiler fra andre prominente tyske mærker.

Rækkevidden i VW ID 4 er stadig ikke på højde med nogle Tesla- og Hyundai-modeller, hvilket betyder, at der stadig er masser af plads til forbedringer.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z