Almindelige Ford Tourneo Custom problemer & fejl

Ford Tourneo Custom

Ford Tourneo varevognen er i bund og grund en mere luksuriøs version af Ford Transit, da den er designet til at transportere personer og bagage i stedet for værktøj og maskiner, hvilket betyder, at den både er mere komfortabel og bedre udstyret end Transit. Det er også en virkelig populær varevogn over hele verden, da mange bruger disse varevogne til taxaformål.

For at et køretøj skal være en god taxibil, skal det kunne modstå alle de misbrug, der følger med taxikørsel, ud over at det skal være i stand til at kværne enorme kilometertal på en forholdsvis snæver tidsperiode. Derfor vil vi nu nævne alle de almindelige Ford Tourneo Custom problemer og fortælle dig, hvad den er bundet til at gå i stykker på disse.

Tab af effekt synes at være det problem, som de fleste taler om, mens for tidlig bremse- og dækslid også er virkelig almindeligt. Forskellige problemer med bilens elektriske dele synes også at være til stede, især med klimaanlægget. Drivakselkoblingen kan svigte og lade køretøjet rulle væk, mens det står i parkering.

Endelig skal vi tale om problemer med gashåndtaget, som kan gøre den mere komfortable version af Transit slet ikke komfortabel. Alt i alt ser Tourneo Custom ud til at være en rimelig pålidelig bil, der fortjener sin plads på markedet, men kun hvis du er årvågen og tager dig af alle problemerne, før de opstår.

Tab af effekt

Transit og Tourneo er to sider af samme sag, og derfor giver det god mening, at de begge lider af dette problem. Disse problemer synes at være mest almindelige med 2015-2017 Tourneo-modellerne og skyldes oftest vandlækager, der tilstopper brændstof- og luftfiltrene. Dette blokerer brændstofpassagen og får motoren til at kæmpe, måske endda til at gå i stå.

  Ford Bronco Sport Pålidelighed

En tilstoppet brændstofindsprøjte er også tæt forbundet med disse problemer og er ofte forbundet med en kontrollampe for motoren. For at reparere dette problem skal du først sikre dig, at der virkelig er en lækage. Hvis det er tilfældet, skal du tage dig af det, skylle systemet og udskifte alle beskadigede/tilstoppede filtre og brændstofindsprøjtningsdyser.

For tidlig bremse- og dækslid

Der er en hel del rapporter, der strejfer rundt på internettet om, at bagbremserne på Ford Transit/Tourneo ofte holder mindre end 15.000 miles pr. sæt. Dette er virkelig et problem, da de, der ejer flådekøretøjer, nemt kan blive skræmt af disse, da de øger de væsentlige vedligeholdelsesomkostninger for disse køretøjer betydeligt.

Bremseklemmerne synes at være hovedårsagen til, at dette sker, da de er tilbøjelige til at sidde fast. Hvis dette sker, er der også en stor chance for, at det også vil forårsage for tidlig ujævn dækslidning. Alt i alt, hvis du holder dig på toppen af dette, skulle du være i orden.

Elektriske problemer

Elektriske problemer er noget, som de fleste biler lider under på en eller anden måde, og Tourneo er ikke anderledes. Det mest problematiske område af dem alle er klimaanlægget, som nogle gange kan nægte at køle kabinen så effektivt, som det burde. De mulige årsager til disse problemer er snavs og snavs, der sætter sig fast i systemet, eller endda systemlækager.

  Ford Ranger årgange du bør undgå - De bedste og værste år

Andre elektriske problemer omfatter problemer med tilbehør, der reagerer langsomt eller svigter, eller problemer med ting som el-lås, el-ruder eller radioen/infotainment-systemet.

Problemer med drivakslen

Et af de farligere problemer med Tourneo er, at drivakselkoblingen kan svigte og dermed forårsage betydelige skader på motoren og muligvis endda få bilen til at rulle, når den står i parkering. Hvis disse koblinger går af, vil de med sikkerhed forårsage mekanisk skade på det meste af deres omgivelser, hvilket betyder, at de også kan ødelægge bremserne.

Det er forståeligt nok et uhyre farligt problem, som der straks skal kigges på. Ford har endda engang foretaget en tilbagekaldelse af en Transit på grund af netop dette problem, hvilket er grunden til, at dette også sker for Tourneo.

Problemer med drosselkroppen

Gashåndtaget styrer mængden af luft, der kommer ind i motoren via gashåndtaget, hvilket betyder, at hvis det går i stykker, vil varevognen køre forfærdeligt, da de blandinger, der er nødvendige for, at motoren kan forbrændes korrekt, vil være helt ude i hampen.

Dette problem kan løses enten ved at rense gashuset (hvis det er muligt), eller hvis det ikke er muligt, skal du udskifte det, da alt andet ikke løser problemet.

FAQ-afsnit

Er Ford Tourneo en god varevogn?

Ford Tourneo er en af de mere populære personbiler derude, fordi den er baseret på Transit, men er meget mere anvendelig og komfortabel. Transit er uden tvivl den mest succesfulde globale varevogn i de sidste to årtier, hvilket betyder, at Tourneo bør blive lige så succesfuld.

  Ford Escape Pålidelighed

Virkeligheden er, at Tourneo ikke er nær så succesfuld som Transit, fordi folk elsker Transit for at være et værktøj, men Tourneo skal være lidt mere “luksus”. Til disse formål er de fleste ejere interesseret i tyskproducerede varevogne, men det fjerner stadig ikke det faktum, at Tourneo faktisk er en rigtig god varevogn.

Er brugte Ford Tourneo varevogne pålidelige?

En Ford Tourneo er anstændig, når det kommer til pålidelighed, hvilket betyder, at den bør forblive sådan i længst tid. Men hvis varevognen ikke er blevet passet ordentligt på, før du forsøger at købe den, er det bare bedst ikke at gå efter den, da forkert vedligeholdelse altid ender med at være vigtigere end varevognens iboende egenskaber.

Hvis varevognen på den anden side er blevet vedligeholdt grundigt og rettidigt, er der ingen grunde til, at du ikke bør overveje en varevogn.

Er Ford Tourneo en 9-sæders?

Ja, Ford Tourneo er en 9-sæders bil, fordi den er designet til at transportere personer. Alle disse ni sæder er store nok til at rumme en voksen, men voksne har bedre mulighed for at sidde på et af sæderne i midten eller foran i bilen.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z