Nissan NV200 Pålidelighed

Den japanske producent Nissan anses for at være en af de mest pålidelige bilproducenter i verden. NV-serien omfatter varevogne fra Nissan, og NV200 er en let erhvervskassevogn. Disse varevogne kan bruges til erhvervsmæssige eller husholdningsmæssige formål, og de kan holde i et stykke tid.

Oversigt

NV200 har eksisteret i et stykke tid, og den har været en af de mest berømte varevogne i New York City. Nissan har også annonceret en helt elektrisk variant af køretøjet i 2014, som er ganske god med en rækkevidde på 110 miles. Den er dog meget begrænset i USA.

Pålidelighed

En bils pålidelighed og holdbarhed er de vigtigste faktorer, før man køber en bil. Som med mange andre japanske mærker er Nissan også et af de mest pålidelige mærker. Det kommer på en 9. plads ud af 32 bilmærker i hele verden, hvilket er ganske betydeligt. NV’erne har en god pålidelighedsvurdering af RepairPal på 3,5 stjerner ud af 5,0.

Sikkerhed

Sikkerhed er endnu en faktor til at bedømme en bils pålidelighed. Nissan har lavet ret sikre biler med et passende antal sikkerhedsfunktioner. NV’erne er dog aldrig blevet crashtestet i USA, men de har nogle nyttige sikkerhedsfunktioner som airbags, stabilitetskontrol, antiblokeringssystemer osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsgraden hjælper os også med at kende en bils pålidelighed og holdbarhed. Nissans holder normalt deres værdi ret godt på grund af deres motorer og dele af god kvalitet. Den gennemsnitlige afskrivningsgrad for en Nissan bil er 42 % efter 5 år. Afskrivningssatsen for NV’er er dog omkring 50 % efter 5 år.

  Nissan Cube Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne er det område, hvor de fleste biler mister deres kunder. Japanske bilproducenter som Nissan og Toyota er dog berømte for deres lave vedligeholdelses- og reparationsomkostninger. De gennemsnitlige vedligeholdelses- og reparationsomkostninger for NV’er ligger på omkring 800 USD om året.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Nissan NV200?

Nissan NV200 er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Forhjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Nissan NV200, og har den en turbo?

Nissan NV200 har 131 hestekræfter og et drejningsmoment på 139 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,0 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvilken type hjul har den?

Nissan NV200 har 15 X 5,5 tommer stålfælge foran og 15 X 5,5 tommer stålfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z