Mercedes R350 Pålidelighed – er det en pålidelig gammel bil?

Mercedes-Benz er måske populær for sine sedaner, coupéer og SUV’er, men de tilbyder også minibusser. Selv om Mercedes har udgået fra de fleste af sine minibusser, har nogle af dem efterladt et langvarigt præg.
Mercedes R350 er ikke en pålidelig gammel bil. På trods af at den er rummelig, elegant og med højteknologiske funktioner, er Mercedes-Benz R350 desværre bare ikke så pålidelig. Udgifterne til vedligeholdelse af denne bil, når den løber ud af garantien og får flere kilometer på sig, er dyre.
Mercedes-Benz R350 minivan er en af de bedste familiebiler, der nogensinde er lavet af Mercedes. Med en passagerkapacitet på syv personer er denne minivan meget rummelig og har en fremragende køreegenskaber. Den er også luksuriøs med et firehjulstræk til cruising på forskellige terræner uden problemer.
Selv om det ikke er det mest pålidelige køretøj, er det stadig muligt at finde en model i fremragende stand. En god gammel Mercedes-Benz R350 koster dig mellem 11.000 og 49.000 dollars. Prisen vil variere alt efter model og den tilstand, bilen er i.

Egenskaber ved Mercedes-Benz R350

Udseende

Mercedes-Benz R350 har måske ikke det mest spændende Mercedes-design, men den ser stadig enestående ud. Dens unikke design får folk til at forveksle den med en stationcar, crossover og minivan. Selv om den ikke er nøjagtigt det samme som en typisk minivan, er denne bil mere en minivan end en stationcar.
Men i modsætning til en minivan har den ikke en skydedør. Den leveres med bredsvingende konventionelle bagdøre, hvilket kan være et problem på en kompakt parkeringsplads. R350 er rummelig med plads til seks eller syv personer, afhængigt af hvilken model du får.
Desuden kan den prale af avancerede funktioner som f.eks. regnsensoriske vinduesviskere, et elektrisk betjent sæde, automatisk klimaanlæg med to zoner, 19-tommers fælge, et elektrisk justerbart vippe- og teleskoprat, en elektrisk bagklap og adaptive xenon HID-forlygter. Disse og mange andre funktioner gør det sjovt og behageligt at køre i denne bil.
En anden unik egenskab ved denne minivan er panoramasoltaget. Det giver dine børn mulighed for at nyde udsigten, mens I tager på picnic. Ikke desto mindre får du ikke alle de fremragende Mercedes-funktioner på dette køretøj. For eksempel har den smukke MB-Tex premium vinylsæder i stedet for lædersæder.

  Hvad er forskellen mellem AMG og en almindelig Mercedes?

Ydeevne

Mercedes R350 er større end Mercedes stationcars, og den yder også på et højere niveau. Udstyret med en turboladet 3,5-liters V6-motor med turbolader yder denne bil op til 302 hestekræfter. Den leveres også med en 7-trins automatgearkasse, hvilket er enestående for sin type.
R350 har en lidt dårlig acceleration fra nul til 60 mph på omkring 8 sekunder. Dette rangerer lavere end de fleste Mercedes-modeller. Den er dog ret brændstoføkonomisk med en brændstoføkonomi på 16 mpg i byen og 21 mpg på motorvejen.
Folk, der bor i barske miljøer, vil elske det firehjulstrukne system, da bilen vil køre glat på is, sne og endda mudrede områder. Og med et navigationssystem vil du aldrig fare vild, selv ikke i de mest afsidesliggende områder.
Selv om denne minivan er tung, tilbyder den kvalitet og en komfortabel kørsel, selv ved høj hastighed. Støjniveauet fra motoren er også lavt, hvilket er typisk for Mercedes-Benz bilmodeller. Ikke desto mindre kan føreren have udfordringer, når det gælder om at manøvrere køretøjet i snævre hjørner og på parkeringspladser.

Sikkerhed

Som med alle Mercedes-biler klarer R350 sig godt, når det gælder sikkerhed. Denne minivan har en række standardsikkerhedsfunktioner som f.eks. trækkraft, antiblokeringskontrol af bremser, stabilitetskontrol, sideairbags på forsæderne, aktive hovedstøtter foran og sidegardinairbags i hele længden.
Derudover har den den unikke PRE-Safe-teknologi, der gør sikkerhedsseler klar og kan låse vinduer og soltag, hvis den registrerer fare forude. Andre førsteklasses sikkerhedsfunktioner er Mercedes’ nødkommunikationssystem og advarselssystemet for blinde vinkler. Disse to er dog valgfrie.

  Hvad er Brabus for Mercedes-Benz?

Pålidelighed

En af de mest udfordrende dele ved at eje Mercedes R350 er dens pålidelighed. Da der ikke laves nye modeller, er de gamle R350-modeller alt, hvad der er at vælge imellem. Desværre er de ikke særlig pålidelige. Mange tidligere ejere har klaget meget over omkostningerne ved at vedligeholde R350’eren.
Den første ting, der koster dig, er olieskiftet. Efter ca. hver 5.000 miles skal du skifte olie, hvilket ikke er billigt. Også oliefiltrene skal skiftes mere regelmæssigt for at minivanen kan fungere ubesværet.
Andre Mercedes-Benz R350-dele, der vil kræve vedligeholdelse eller reparation, er luftkompressor, serpentinerem, remskiver, luftfjedre, indsugningsmanifold og spændingsrør. Hvis du ikke er forsigtig nok, kan du ende med at bruge flere penge på vedligeholdelse end det, du købte minivanen for.

Mere om R350

Hvorfor stoppede Mercedes produktionen af R350?

Mercedes stoppede produktionen af Mercedes-Benz R350 på grund af dårligt salg. Den første R350 blev produceret i 2006 og den sidste i 2012. De fleste af modellerne klarede sig ikke godt, hvilket førte til, at Mercedes indstillede produktionen af denne fremragende familiebil.

Er Mercedes-Benz R350 en fantastisk bil?

Nej, det er den ikke. Når du overvejer omkostningerne til vedligeholdelse, vil du sandsynligvis fortryde at købe denne minivan. Køretøjet har mange problemer, der begynder at vise sig allerede ved 80.000 miles. Men hvis du er et familiemenneske og har et ønske om et rummeligt og luksuriøst køretøj, kan R350 være et anstændigt valg for dig.

  Hvad er den bedste Mercedes til langdistancekørsel?

Hvilken gammel Mercedes-Benz er pålidelig?

Hvis du er på udkig efter en pålidelig brugt Mercedes-bil, bør du overveje at få en E-Klasse. Mercedes E-klasse har nogle af de mest pålidelige køretøjer på markedet. For eksempel er Mercedes-Benz 1995 W124 E-Klasse fra 1995 en af de mest pålidelige gamle Mercedes-Benz-modeller på markedet.

Hvad er Mercedes R350’s almindelige problemer?

Mercedes R350 er måske en fin minivan til en familie på syv personer, men denne bil kommer med mange problemer. Nogle af de sædvanlige problemer, som du skal forvente at støde på med denne minivan, er problemer med transmissionen, problemer med affjedring, problemer med manifold mixer-flap og problemer med serpentineremmen.

Familievenlig, men dyr at vedligeholde

Mercedes-Benz R350 minivan er et familiebil af høj kvalitet. Med en kapacitet på syv personer og et stort lastrum er dette en fremragende bil til picnic og off-road-aktiviteter. Denne minivan er dog dyr at vedligeholde, når den når 80.000 miles.
Alt i alt er det en anstændig Mercedes minivan med gode køreegenskaber. Sæderne er komfortable, og den er udstyret med de fleste højteknologiske Mercedes-funktioner, som findes i high-end modeller som S-klassen. Desværre ophørte Mercedes-Benz med at producere denne minivan med den sidste model, der blev fremstillet i 2012.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z