Mercedes C350e – Alt, hvad du behøver at vide

Mercedes C350e

Mercedes C350e var i produktion mellem 2015 og 2018 og er nu en virkelig konkurrencedygtig bil på markedet for brugte luksusbiler. C350e bruger en 2,0L 4-cylindret turboladet 4-cylindret motor med direkte indsprøjtning parret med en elmotor for at øge effektiviteten, ydeevnen og miljøvenligheden.

Designet på W205 C350e er mere eller mindre identisk med alle de andre W205 C-Klasse modeller, hvilket betyder, at den ser elegant, stilfuld og ønskværdig ud. Interiøret i W205 er blevet godt gammelt, hvilket betyder, at det stadig ser lige så godt ud som den dag, den kom frem.

C350e er også en rimelig pålidelig bil, men den oplever dog problemer med MAF-sensoren, gearkassen, kamakseljusterings-solenoidet og bilens elektronik. Alle disse er relativt almindelige, men de er ikke så problematiske, hvilket betyder, at det i de fleste tilfælde er nemt og billigt at reparere dem.

Værdimæssigt byder C350e på meget i betragtning af, at den nu er afskrevet en del, hvilket gør den til en rigtig konkurrencedygtig bil på markedet for brugte hybrid luksus-sedaner med hybrid. C350e er lige så praktisk som den almindelige C205, bortset fra lastrummet, som er blevet reduceret for at kunne rumme batterierne.

Mercedes C350e – Drivlinjen

Et af de vigtigste salgsargumenter for Mercedes C350e er drivlinjen, fordi C350e er en plug-in hybrid. Den 2,0L 4-cylindrede turboladede motor med 4 cylindre yder 211 hk og 258 lb-punkts drejningsmoment kombineret med elmotoren, hvilket gør den kraftigere end de fleste W205 C-Klasse modeller.

Denne motor er koblet til en 7G-Tronic 7-trins automatgearkasse, der er i stand til at overføre kraften til jorden uden problemer. Takket være 4MATIC AWD-systemet er C350e hurtig, stabil og effektiv, hvilket gør denne drivlinje til det bedste punkt i W205-serien.

  Hvad er den bedste Mercedes til prisen?

Det er også værd at nævne, at Mercedes siger, at C350e er i stand til at give en imponerende 112MPG takket være tilføjelsen af hybrid-drivlinjen. C350 udleder mindre end 50 gram CO2 pr. 100 kilometer, hvilket også gør dette til en virkelig miljøvenlig drivlinje.

Man kan roligt sige, at C350e kombinerer de allerbedste aspekter af en hybrid-drivlinje. C350e er kraftfuld, effektiv, støjsvag og miljøvenlig, hvilket betyder, at den perfekt portrætterer Mercedes’ luksusfilosofi.

Mercedes C350e – Design og chassis

W205 C350e følger mere eller mindre den samme designbane som alle de andre W205 C-Klasse modeller, hvilket betyder, at den ser statelig, stilfuld og raffineret ud. Takket være avancerede Mercedes multi-beam LED-forlygter ser facaden på C350e så moderne ud, som moderne biler kan blive.

Interiøret i C350e afhænger ret meget af det udstyrsniveau, du vælger, men selv de modeller med moderat udstyr ser raffinerede og moderne ud. Den indvendige kvalitet er måske ikke på højde med Audi A4 eller BMW 3-serie, men designet er det bestemt.

Chassiset i C350e er blevet forstærket for at kunne klare den ekstra vægt fra batterierne og elmotoren, men den overordnede kørekarakter er forblevet den samme. C350e prioriterer komfort, støjsvaghed og brugervenlighed højt.

Mercedes C350e – Pålidelighed og almindelige problemer

Mercedes C350e er en anstændigt pålidelig bil, hvilket betyder, at den ikke oplever alt for mange problemer, hvis den vedligeholdes korrekt. Som sådan er de mest almindelige problemer, der har tendens til at plage C350e, forbundet med Mass Airflow-sensorerne, kamakseljusterings-solenoidet og gearkassen.

  Mercedes S500 - Alt du behøver at vide

Disse problemer skal løses hurtigst muligt, hvis du vil undgå endnu dyrere reparationer senere hen. Andre problemer, der har tendens til at plage C350e, er forbundet med defekt indvendig og udvendig elektronik, overdrevne vibrationer under kørsel og lejlighedsvise timingproblemer.

Mercedes C350e – Værdi og praktiske egenskaber

Du kan få en anstændig C350e til under 20.000 dollars, mens de bedste modeller har en tendens til at koste over 30.000 dollars. Det afhænger alt sammen af, hvor godt de er udstyret, kilometertallet og den generelle stand. Senere modeller har en tendens til at kræve højere priser, men du bør ikke have problemer med at købe de tidligere modeller, da de ikke er så forskellige med hensyn til pålidelighed.

C350e-drivlinjen gør bilen meget mere tiltalende på grund af bedre effektivitet, mere kraft og miljøvenlighed, men det har en pris, fordi lastrummet er blevet kraftigt reduceret for at huse batterierne. Det betyder, at C350e ikke er lige så rummelig som en almindelig C-klasse.

FAQ-afsnit

Hvor sikker er Mercedes C350e?

Mercedes C350e er en moderne Mercedes luksus-sedan, hvilket betyder, at den fås med alle Mercedes’ sikkerhedsklokker og -fløjter. Det er rigtigt, at C-Klasse-platformen, W205, er 5-stjernet med hensyn til kollisionsberedskab, men det overordnede beskyttelsesniveau hænger sammen med udstyrsniveauet.

Det betyder, at du burde betale for et højere sikkerhedsniveau, hvilket mere eller mindre er tilfældet med næsten alle moderne Mercedes-biler. Alt i alt er sikkerhed ikke noget, du skal bekymre dig om, når du køber en Mercedes, da alle moderne Mercedes-biler er i stand til at klare opgaven.

  VW vs Mercedes: Pålidelighed

Skal jeg købe en Mercedes C350e?

Mercedes C350e er faktisk en virkelig lovende bil, fordi den tilbyder alt det, du forventer af en moderne kompakt luksus-sedan i moderne tid. Med en sådan effektivitet, smidighed og kraft er C350e-drivlinjen en af de bedste fra sit segment, mens det udvendige og indvendige design stadig holder sig flot.

Som sådan bør du bestemt overveje at købe C350e, hvis du er ude efter en brugt kompakt luksus-sedan. BMW 3-serie hybridbilen er måske lidt sjovere at køre, men C350e er mere avanceret og nyere.

Er Mercedes hybridbiler det værd?

Mercedes laver nogle af de mest konkurrencedygtige hybridbiler på markedet, både fordi de tilbyder øget effektivitet og fordi de er støjsvage, rolige og komfortable. Mercedes gør en indsats for at hybridisere alle deres nyere biler med enten mild-hybridteknologi eller som fuldgyldige hybridbiler.

Det betyder, at det er nogle af de bedste hybrider på markedet, da Mercedes er kendt for klasseledende teknik. Man kan roligt sige, at Mercedes-hybridbiler virkelig er det værd, især på brugtbilsmarkedet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z