Mercedes C350e – Almindelige problemer & fejl

Mercedes C350e Problemer

Mercedes C350e var i produktion mellem 2015 og 2018, og på det tidspunkt var denne kompakte luksus plug-in hybrid sedan den mest populære Mercedes plug-in sedan. Mercedes listede 350e med et brændstofforbrug på 112MPG kombineret, hvilket faktisk er et virkelig imponerende tal.

Alle ved dog, at en hybrid tilbyder en virkelig kompleks platform, og at biler som disse nogle gange har tendens til at opleve problemer meget oftere sammenlignet med almindelige benzindrevne biler. C350e anvender en 4-cylindret motor, der både er turboladet og hjulpet af en elmotor, men de fleste af de problemer, der er forbundet med C350e, skyldes ikke motoren.

De mest almindelige problemer, der plager C350e, er forbundet med gearkassen, det elektriske system, MAF-sensoren, overdrevne vibrationer under kørsel og magnetventilen til justering af knastakslen. De fleste af disse kan løses uden alt for mange problemer, men de er stadig alvorlige nok til at ødelægge din samlede oplevelse.

Alt i alt er C350e en rimelig pålidelig bil, der kræver konstant og korrekt vedligeholdelse, som det er tilfældet med alle Mercedes-modeller. Hvis du vedligeholder den efter hensigten, bør C350e holde længe.

Mercedes C350e problemer med gearkassen

Mercedes C350e er udstyret med en Mercedes-ejet 7-trins automatgearkasse med momentomformer med 7 gear. 7G-Tronic er en anstændig automatgearkasse, men den har nogle gange ujævne gearskift og er uvillig til at skifte gear, især når der skiftes fra neutral til første gear eller fra første til andet gear.

Problemer som disse kan ofte løses ved blot at foretage en nulstilling af gearkassen. For at undgå disse problemer skal du dog sørge for at skifte transmissionsolien hvert 4-5 år. Selv om 7G-Tronic er en rimelig pålidelig gearkasse, forårsager den nogle gange problemer, som ikke er så svære at løse.

  Har BMW'er mange problemer?

Mercedes C350e elektriske problemer

Mercedes C350e er ikke en gammel bil i sig selv, men den har nogle gange problemer med mange af bilens elektriske dele, f.eks. udvendig belysning, indvendig belysning, infotainmentskærm, der fryser, GPS-problemer og problemer med telefonforbindelse. De fleste af disse kan let løses, men de har tendens til at dukke op igen i mange tilfælde.
Mercedes laver komplekse biler, der er udstyret med alle mulige teknologier og løsninger, der gør dit liv meget bedre og nemmere. Men nogle gange sker det stik modsatte, når disse begynder at forårsage problemer. Heldigvis har disse tendens til kun at optræde på et lille antal enheder.

Mercedes C350e MAF sensor problemer

MAF-sensoren (Mass airflow) er designet til altid at holde styr på, hvor meget luft der passerer gennem motoren, samtidig med at den holder styr på lufttemperaturen. Disse er kendt for nogle gange at misfortolke den nødvendige luftmængde, hvilket har tendens til at forårsage manglende accelerationer, hvilket kan ødelægge din køreoplevelse.

Mange Mercedes-specialister siger, at disse bør udskiftes hver 50k miles eller deromkring, så du kommer sandsynligvis til at løbe ind i dette problem, hvis du ønsker at købe en W205 C-klasse. MAF-sensoren er en afgørende del, når det kommer til tændingsprocessen, så hvis du fornemmer, at din C350e mangler kraft, skal du sørge for at tjekke MAF-sensoren.

Mercedes C350e overdrevne vibrationer under kørsel

Mercedes C350e er udstyret med en ting, der kaldes en aktiv køresensor, som har til opgave konstant at overvåge kvaliteten af kørslen. Mange ejere har imidlertid rapporteret, at deres C-Klasse-modeller har tendens til at opleve overdrevne mængder af vibrationer under kørsel, og at den aktive køresensor er den mest almindelige årsag.

  Almindelige problemer med Mercedes E220

Disse skal udskiftes, når dette sker, hvilket i teorien skulle løse problemet på ubestemt tid. Disse problemer er relativt almindelige, men de er bekymrende for enhver af de vitale bilkomponenter.

Mercedes C350e problem med solenoid til justering af knastaksel

Kamakseljusterings-solenoiden har til opgave at sørge for, at olien kan strømme korrekt gennem det variable ventiltimingsystem, når det er aktiveret. Hvis kamakseljusteringsmagneten svigter, vil det sandsynligvis påvirke motorens timing, og det er derfor nødvendigt at løse dette problem så hurtigt som muligt.

Problemer som disse kan potentielt forårsage mere alvorlige problemer senere hen, hvilket betyder, at motortimingen altid skal være i orden. Hvis du undlader at løse dette problem korrekt i tide, vil du sandsynligvis forårsage stor belastning på dine remme og din motor.

FAQ-afsnit

Er Mercedes C350e en god bil?

Mercedes C350e er faktisk en god bil, fordi den kombinerer AWD, en ret potent og responsiv motor med en effektivitet, der er førende i segmentet. Det betyder, at denne pakke er lavet til dem, der ønsker at nyde en Mercedes uden at betale store beløb for brændstof.

Som sådan er C350e faktisk en god bil, fordi al den ekstra kompleksitet ikke rigtig er til skade for bilens generelle pålidelighed. Det eneste, du skal gøre, er at vedligeholde den ordentligt, og din C350e bør faktisk holde i lang tid.

Er Mercedes hybridbiler det værd?

Med den stadigt stigende popularitet af kulstoffri transport fører hybrider bilindustrien skulder ved skulder med elbiler. Mercedes er et af de mærker, der besluttede sig for at slutte sig til hybridområdet relativt tidligt, hvilket betyder, at Mercedes-hybrider i dag er nogle af de mest avancerede på markedet.

  Almindelige problemer med Mercedes W126

Den helt nye C-klasse indeholder en elmotor i alle modeller, som de tilbyder, hvilket betyder, at de fleste moderne Mercedes-biler enten fås som milde hybrider, konventionelle hybrider eller som fuldgyldige plug-in-hybrider. Udover disse laver Mercedes også nogle af de mest luksuriøse og velbyggede elbiler.

Er W205 C-Klasse en pålidelig bil?

W205-generationen af C-Klassen er bestemt en pålidelig bil, da den tilbyder en kvalitetsfremstillet platform med effektive og velbyggede motorer. Den 7G-Tronic-gearkasse, der tilbydes, er både smidig og pålidelig for det meste. W205 har dog ligesom alle andre Mercedes’er brug for ordentlig vedligeholdelse, ellers er den ikke så pålidelig, som den kan være.

Europæiske luksusbiler er kendt for at være besværlige, hvis de ikke vedligeholdes korrekt, da alle de problemer, der opstår som følge af manglende vedligeholdelse, har en tendens til at lægge sig sammen, indtil bilen begynder at forårsage stadig mere alvorlige problemer, som potentielt endda kan koste titusindvis af dollars.

Bilproblemer, typiske fejl og svagheder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z