VW vs Mercedes: Pålidelighed

VW vs Mercedes: Pålidelighed

Volkswagen og Mercedes er nogle af de største bilproducenter i verden. Mercedes har specialiseret sig i at bygge luksusbiler, mens VW for det meste skaber biler til overkommelige priser. Hvilket mærke er mest pålideligt?
Mercedes-Benz er mere pålidelig end Volkswagen. Ifølge den seneste liste fra Consumer Reports over de mindst pålidelige bilmærker kom Volkswagen ind på tredjepladsen med en score på 36 ud af 100. På den anden side kom Mercedes på syvendepladsen med en score på 40 ud af 100.
De mindst pålidelige Volkswagen-modeller er Volkswagen Atlas og Volkswagen Tiguan. Mens de mindst pålidelige Mercedes-modeller er Mercedes-Benz C-klasse og Mercedes-Benz CLA-klasse. På samme måde er den mest pålidelige Mercedes E-klasse, mens den mest pålidelige VW er VW Passat.
Men hvordan klarer Mercedes sig i forhold til nogle af de avancerede Volkswagen-modeller? Ud over pålidelighed er det vigtigt at overveje andre faktorer såsom sikkerhed, komfort og ydeevne. Her er, hvordan forskellige Mercedes- og Volkswagen-modeller klarer sig i forhold til hinanden.

Mercedes-Benz A-klasse VS Volkswagen Jetta

Volkswagen og Mercedes-Benz rangerer måske lavere på pålidelighedslisten, men deres bilmodeller er nogle af de bedste på markedet. Tag for eksempel Mercedes-Benz A-klasse og Volkswagen Jetta på begynderniveau. Begge disse biler er små sedaner med avancerede funktioner og fremragende ydeevne.
Mercedes-Benz A-Klasse leveres med en 2,0-liters interkølet turbomotor med 7-trins automatgear. På den anden side er Volkswagen Jetta udstyret med en 1,4-liters interkølet turbomotor med 8-trins automatgear. Begge disse biler har forhjulstræk.
Når det kommer til ydeevne, er Mercedes A-klasse langt bedre end Volkswagen Jetta, da den yder maksimalt 188 hk ved 5800 o/min, mens Jetta’en yder op til 147 hk ved 5000 o/min. Mercedes kan dog være endnu kraftigere afhængigt af den A-Klasse-model, som du vælger.
A-Klassen og Jetta har en siddepladskapacitet på fem personer, hvilket gør dem til en perfekt familiebil. Ikke desto mindre er A-Klasse sedanen ret større end Jettaen, men Jettaen har mere lastrum. Prismæssigt er Mercedes-Benz A-Klasse ret dyr, da den koster omkring 34.700 dollars, mens VW Jetta koster omkring 23.800 dollars.
Med hensyn til pålidelighed er Mercedes-Benz A-Klasse mere pålidelig end VW Jetta. Volkswagen tilbagekaldte mere end 210.000 Jetta-sedaner fremstillet fra 2016 til 2018. De havde et problem med bolte, der løsnede sig i motoren og forårsagede brændstoflækage. I modsætning hertil har Mercedes aldrig tilbagekaldt deres A-Klasse-model.

  Porsche vs Ferrari pålidelighed - hvilken er bedst?

Mercedes-Benz C-Klasse VS Volkswagen Passat

Med en grundpris på 42.650 dollars er Mercedes-Benz C-Klasse en mere luksuriøs og kraftfuld bil end Volkswagen Passat, der sælges til 27.900 dollars. Men selv med det høje prisskilt er Mercedes-Benz C-Klasse ikke så pålidelig som VW Passat.
Samlet set er Mercedes som mærke mere pålideligt end Volkswagen, men VW Passat er mere pålidelig end nogle Mercedes-modeller, f.eks. C-Klassen. Det, der gør VW Passat pålidelig, er det lavere antal registrerede problemer. Derfor vil ejere af denne model bruge mindre tid i garagen, hvilket ikke er det samme som andre Volkswagen-modeller.
Mercedes-Benz C-Klasse og Volkswagen Passat ligner hinanden, idet de begge er midsize sedaner. C-Klassen har dog mere avancerede funktioner end Passat, hvilket er tydeligt i deres oprindelige priser. C-Klassen er også kraftfuld, da den er udstyret med en 2,0-liters intercooled turbomotor med intercooled turbo, der yder maksimalt 255 hk.
På den anden side har Volkswagen Passat en 2,0-liters interkølet turbomotor, der yder op til 174 hk. C-Klassen har forhjulstræk, mens Passat har baghjulstræk. Derudover har C-Klassen et mere luksuriøst interiør end Passat. Generelt er C-Klassen den bedre bil minus pålidelighed.

FAQ

Hvilket tysk bilmærke er mest pålideligt?

De fem største tyske bilmærker er Mercedes-Benz, Audi, BMW, Volkswagen og Porsche. Blandt disse mærker er Porsche det mest pålidelige, efterfulgt af Mercedes-Benz. Volkswagen er næstmest pålidelig, mens Audi kommer ind på næstsidstepladsen, og BMW ligger på sidstepladsen.
Grunden til, at Mercedes-Benz og Porsche ligger højt i pålidelighed, er, at de rapporterer færre problemer, og at omkostningerne til at løse dem også er lavere. Disse to bilmærker har dog nogle af de dyreste reservedele blandt de fem tyske mærker.

  Aston Martin DBS Pålidelighed

Hvilket bilmærke er bedst – Mercedes eller VW?

Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du ønsker topteknik, luksus, komfort og sikkerhed, er Mercedes-Benz det bedre valg. Men hvis du ønsker en bil til en overkommelig pris, som også er billigere at vedligeholde, vil en Volkswagen være et glimrende valg.

Hvilken bil er dyrere at vedligeholde – BMW, Audi, Mercedes eller VW?

BMW er det dyreste tyske mærke at vedligeholde. Selv om Audi og VW er lavet af det samme moderselskab, er Audi lidt dyrere at vedligeholde end VW. På tredjepladsen kommer Mercedes-Benz og til sidst VW. Bemærk, at prisen for vedligeholdelse af en VW afhænger af modellen.

Hvilke biler holder længere – Mercedes, BMW, Audi eller VW?

Når det kommer til holdbarhed, slår Volkswagen alle de andre store tyske mærker. Selv om de fleste Mercedes-Benz-modeller holder længere, tager Volkswagen stadig dagen. VW-bilmodeller som Jetta, Beetle og Passat er kendt for at holde i meget lang tid.
Mercedes kommer på andenpladsen med hensyn til holdbarhed, mens BMW og Audi kommer på henholdsvis tredje og fjerdepladsen. BMW 5-serie har dog vist sig at være mere holdbar end de fleste Mercedes- og endda VW-bilmodeller. Audi er det mindst pålidelige bilmærke på denne liste, men dets modeller som Q7 rangerer højere.

Er Volkswagen på samme niveau som Mercedes, Audi og BMW?

Nej, det er det ikke. Selv om Volkswagen er moderselskab til Audi, er Volkswagen-modellerne ikke på samme niveau som de tre største tyske luksusbilmærker. Volkswagen laver kvalitetsbiler, der normalt er en klasse lidt højere end Toyota, Nissan og Honda, men det er ikke på niveau med Mercedes, Audi eller BMW.
Ikke alene har de tre vigtigste tyske luksusbilmærker skabt et navn for sig selv gennem årene, men de har også high-end-funktioner og topklasse-teknik. Desuden indeholder de nogle af de mest avancerede sikkerhedsfunktioner, som gør dem mere sikre end mange andre bilmærker.

  Porsche vs Audi pålidelighed - hvilken er bedst?

Resumé

Hvis pålidelighed er det, du leder efter, så er Mercedes-Benz mere pålidelig end Volkswagen. Men hvis du vil have en billig tysk bil med gode funktioner, der topper en standardbil, så er Volkswagen et godt alternativ. Samlet set er begge disse biler fremragende og meget holdbare.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z