Lotus Exige Pålidelighed

Lotus er en britisk bilproducent, og de er ret gode med hensyn til pålidelighed. Exige er en sportsvogn med et 2-dørs coupé karrosseri, og bilen er meget smukt formet. Den er udgået fra 2021, men det er stadig en fantastisk bil at eje.

Oversigt

Lotus Exige har en flot karrosseriform, som er et af bilens mest attraktive træk. Den har en 3,5 L V6-motor, der kan yde 245 hestekræfter og kan gå fra 0 til 60 mph på kun 3,9 sekunder.

Pålidelighed

En bils pålidelighed er ofte den vigtigste ting, når det gælder om at bestemme kvaliteten af en bil. Firmaet Lotus har været ret godt med hensyn til pålidelighed, og den har en bedømmelse på 4,8 ud af 5 for sin pålidelighed. Exige er også ret pålidelig, og den har en vurdering på 9 ud af 10 af Top Gear.

Sikkerhed

Sikkerhed er en afgørende faktor for en bils pålidelighed. Biler med gode sikkerhedsvurderinger og -funktioner er mere attraktive for køberne. Lotus-biler har mange sikkerhedsfunktioner, men de bliver sjældent crashtestet på grund af deres lille produktion. Det samme gælder for Exige. Den har dog mange sikkerhedsfunktioner som blokeringsfri bremser, airbags, kollisionssensorer osv.

Afskrivningssats

Afskrivningsprocenten er også en del af bestemmelsen af en bils pålidelighed. Lotus er kendt for at holde sin pris på grund af sin sjældenhed, og Exige er heller ikke undtagelsen. Det er også den bil, der har den langsomste afskrivning i hele Storbritannien.

  Buick Cascada Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelse og reparation er altid en meget vigtig del af bestemmelsen af en bils pålidelighed. Lotus-biler er importerede biler, og deres dele er også importeret til USA, og derfor koster de meget for reparationer og rutinemæssig vedligeholdelse. Evora vil koste omkring 1.000 USD i gennemsnit for al vedligeholdelse og utidig reparation.

FAQ

Er Lotus Exige en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Lotus Exige er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Lotus Exige?

Lotus Exige er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: To sæder

Hvad er hestekræfterne i en Lotus Exige, og har den en turbo?

Lotus Exige har 257 hestekræfter og et drejningsmoment på 174 lb-ft. Motoren er en Gas I4 med en slagvolumen på 1,8L/ Brændstofsystemet er: Elektronisk brændstofindsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Lotus Exige?

4,0 kubikfod ( 0,113 m3 )

Hvor stor frihøjde har Lotus Exige?

4,1 tommer ( 10,41 cm )

Hvilken type hjul har den?

Lotus Exige har 16 x 6,0 tommer aluminiumsfælge foran og 17 x 7,5 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Kan man køre en Lotus Exige til daglig?

Nej, du kan ikke køre en Lotus Exige hver dag. Det er ikke den slags bil. Jeg synes, at Exige er en af de værste daglige chauffører. Den larmer, er grov, mangler opbevaringsplads, fronten er lav og skraber indkørsler. Parallelparkering er farlig. Exige er også meget synlig bagfra.

  BMW X6 M Pålidelighed

Er Lotus Exige en superbil?

Ja, det er en superbil. Den nye Exige accelererer utroligt hurtigt fra start. Den kan gå fra 0-100 km/t på kun 3,5 sekunder og kan derefter nå en maksimal hastighed på 178 mph. Exige Sport 350 var et godt grundlag for at skabe en superbil, der både er intuitiv og praktisk.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z