Honda Insight Pålidelighed

Honda er et verdenskendt mærke for sin pålidelighed og overkommelige pris for biler. Insight er en 4-dørs bil, som er en hybrid elbil fra Honda. Bilen er også flot at se på og yderst tilfredsstillende at køre. Prisen på bilen er også attraktiv i forhold til de funktioner, som Honda tilbyder.

Oversigt

Interiøret i Hondas er altid rart at sidde i. Den seneste model fra 2022 er tredje generation af Insight. Bilen har en 1,5 L Atkinson-cyklusmotor, som er en kombination af el- og hybridbiler med sin 96 kW elmotor og et 1,2 kWh lithium-ion-batteri.

Pålidelighed

Pålidelighed er ofte en vigtig faktor, før man køber en bil. At købe en Honda er altid en sikker og gennemtestet mulighed på grund af dens ekstremt gode pålidelighedshistorik. Honda anses for at være det mest pålidelige bilmærke i verden. Insight er også pålidelig, og 2022-modellen har en pålidelighedsscore på 78 ud af 100 fra J.D Power, som ligger over gennemsnittet.

Sikkerhed

I dag er sikkerhed højt prioriteret, og Hondas er ret sikre for familier at rejse med. Insight er blevet crashtestet af både NHTSA og IIHS, og den har fået perfekte karakterer af dem begge. Bilen har også mange standard sikkerhedsfunktioner som kollisionsadvarsel, nødbremsesystem, adaptiv fartpilot osv.

Afskrivningssats

Folk bekymrer sig også om deres bilers afskrivningsgrad. Hondas holder normalt deres værdi på grund af deres ekstremt holdbare kvalitetsdele og byggekvalitet. Honda har en gennemsnitlig afskrivningsgrad på 40 % efter 5 år. Insight har en værdiforringelse på ca. 29 % efter 3 år og 40 % efter 5 år.

  Aston Martin Virage Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

En af de største fordele ved at eje en Honda er dens lave vedligeholdelsesomkostninger og let at reparere biler. I gennemsnit koster Honda-biler omkring 428 USD, hvilket er lavere end mange andre konkurrenter. Desuden har Accord en gennemsnitlig vedligeholdelses- og reparationsomkostning på 392 dollars, hvilket er endnu lavere end Hondas gennemsnitlige vedligeholdelsesomkostninger.

FAQ

Er Honda Insight en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Honda Insight er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Honda Insight?

Honda Insight er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Midsize Cars

Hvad er hestekræfterne i en Honda Insight, og har den en turbo?

Honda Insight har 151 hestekræfter og et drejningsmoment på 99 lb-ft. Motoren er en gas/elektrisk I-4 motor med en slagvolumen på 1,5 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Honda Insight?

15,1 kubikfod ( 0,428 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Honda Insight har 16 X 7 tommer aluminiumsfælge foran og 16 X 7 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Honda Insight hybrid pålidelig?

2022 Honda Insight har en forventet pålidelighedsscore (78) ud af 100. En Power forudsagt pålidelighedsscore mellem 91-100 og 81-90 anses for at være den bedste, mens 70-80 og 70-80 anses for at være henholdsvis gennemsnitlig og rimelig.

Hvad er der galt med Honda Insight?

Brændstofpumper af mærket Denso kan have fået deres pumpehjul udsat for for meget tørremidler under produktionen. De kan revne, absorbere brændstof og derefter holde op med at sende brændstof til motoren.

  Er Tesla bedre end Honda?

Hvor mange kilometer kan en Honda Insight holde?

Vi vil dog sige, at Honda Insight bør kunne holde mindst 150.000 til 200k miles ifølge Motors and Wheels.

Hvilken er bedre Prius eller Insight?

Selv om de deler lignende MPG ratings, er Insight mere effektiv, når det kommer til MPG i byen. Insight’s 55 MPG brændstoføkonomi i byen** er endnu mere imponerende end Prius, som har en fordel på 30 hestekræfter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z