Hvilken bil kan slå en Tesla?

Tesla er en af de bedste elbiler på markedet. Den har en fremragende rækkevidde, og den er en af de hurtigste elbiler på markedet. Men hvilken bil kan slå en Tesla?

I øjeblikket slår Porsche 918 Spyder fra 2015 Tesla, da den kan accelerere fra 0 til 60 på 2,1 sekunder. Men når Tesla Roadster fra 2021 kommer på markedet, vil den være den hurtigste bil på markedet med en acceleration fra 0 til 60 mph på 1,9 sekunder. Den vil altså være hurtigere end Porsche 918 Spyder.

Desuden vil den, når 2022 Tesla Roadster SpaceX-udgaven af Tesla Roadster kommer på markedet, være den hurtigste bil med en acceleration fra 0 til 60 mph på 1,1 sekunder. Så hvis du vil have en bil, der kan slå Tesla, når det gælder hastighed i øjeblikket, så er 2015 Porsche 918 Spyder bilen for dig.

Egenskaber ved 2015 Porsche 918 Spyder

Udover at være hurtigere end Tesla er 2015 Porsche 918 Spyder også en smuk og kraftfuld bil. Denne bil konkurrerer tæt med superbiler som Bugatti og Ferrari. Det er en tosædet bil og har to trims at vælge imellem. Disse omfatter 918 Spyder 2dr Roadster og 918 Spyder 2dr Roadster w/Weissach-pakke.

Med hensyn til ydeevne er 2015 Porsche 918 Spyder et monster på vejen. Bilen er udstyret med en 4,6-liters V-8-motor, der leverer maksimalt 887 hk og 944 lb-pund moment. Den leveres også med 7-trins automatgearkasse og et firehjulstrækssystem.

Med en acceleration fra 0 til 60 mph på 2,1 sekunder er dette en af de biler med den bedste acceleration. Den er dog ikke brændstoføkonomisk, da den har en EPA-rating på 20 i byen, 24 på motorvejen og en kombineret rating på 22. Så du vil bruge mere på brændstof end en almindelig bil.

  Er Volvo mere pålidelig end Tesla?

Når det kommer til komfort, er denne bil en tosædet bil, så den er ikke særlig komfortabel sammenlignet med en Tesla Model S Plaid eller 2021 Tesla Roadster. Ikke desto mindre er Porsche 918 Spyder stadig en komfortabel bil med luksuriøse funktioner i topklasse.

Som forventet er denne bil ret dyr, da den har en grundpris på 847.975 dollars. Så det er ikke en bil for alle, da kun få har råd til den. Alt i alt er bilen sin pris værd, da den er hurtig, kraftfuld, luksuriøs og meget komfortabel. Så du får, hvad du betaler for.

Funktioner af 2021 Tesla Roadster

2021 Tesla Roadster er smukt designet og ser mere tiltalende ud end Porsche 918 Spyder. Oven i købet kommer den med mere avancerede funktioner, og den vil være hurtigere end Porsche 918 Spyder. Den er dog billigere end Porsche 918 Spyder.

I modsætning til den tidligere udgave af Tesla Roadster vil den nyeste udgave komme med to bagsæder, hvilket gør den til en bil med fire passagerer. Den oprindelige Roadster-udgave havde kun to sæder. Derudover vil den have større rækkevidde og bedre ydeevne end den tidligere udgave.

Desuden vil 2021 Tesla Roadster-udgaven af Tesla Roadster accelerere fra 0 til 60 mph på 1,9 sekunder, hvilket vil være hurtigere end Porsche 918 Spyder. Oven i det vil den have en topfart på 250 mph, hvilket vil være en af de hurtigste. Den vil også være dobbelt så hurtig som den hurtigste Tesla i verden.

  Bruger Tesla særlige dæk?

Produktionen af denne bil kan dog blive forsinket, da intet er blevet annonceret endnu. Ifølge Tesla vil grundprisen på denne sportsvogn ligge på omkring 200.00 dollars, hvilket er ret billigere end Porsche Spyder. Desuden vil førerne nyde godt af et standard firehjulstræk, hvilket betyder, at den vil være ideel til alle slags veje.

FAQ

Kan nogen bil slå en Tesla Roadster?

Nej, ingen bil kan slå en Tesla Roadster. Selv om Tesla Roadster vil blive produceret fra midten til slutningen af 2021, er ingen bil hurtigere end denne bil. Men den bil, der slår Tesla lige nu, er Porsche 918 Spider fra 2015.

Hvilken bil er bedre end Tesla?

Tesla er måske nok en af de mest avancerede elbiler på markedet, men flere fremragende biler giver den kamp til stregen. Nogle af disse biler omfatter Porsche Taycan, Mercedes-Benz EQC, BMW i4, Audi e-Tron, BMW I-4 og Jaguar I-Pace.

Tesla tilbyder måske den bedste lang rækkevidde og teknologi, men Mercedes-Benz EQC er den mest komfortable og luksuriøse. Hvis du desuden vil have den bedst præsterende elbil, er BMW i4 din bedste mulighed. Og hvis du har en familie, er Audi e-Tron den bedste mulighed.

Er Tesla Roadster hurtigere end en Bugatti?

Det afhænger af, hvad du leder efter. Hvis du vil have topfart, så slår Bugatti Roadster Tesla Roadster uden sammenligning. Men hvis du vil have hurtig acceleration, tager Tesla Roadster dagen. Ikke desto mindre er Bugatti’en dyrere end Tesla Roadster.

  Mister elbiler opladningen, når de parkeres?

Hvad er den hurtigste Tesla-topfart?

Tesla Model S Plaid har den hurtigste Tesla-hastighed på 200 mph. Ikke desto mindre har ingen person nogensinde prøvet at udnytte al den hastighed. Oven i købet kan den nyeste Tesla Model S Plaid accelerere fra 0 til 60 mph på kun 1,98 sekunder. Med en sådan hastighed er denne bil superhurtig.

Desuden producerer den nye Tesla Model S Plaid en enestående 1020 hestekræfter og et drejningsmoment på 1050 lb-ft. Takket være dens første tri-motor nogensinde.

Hvorfor er Teslas så hurtige?

Teslas er så hurtige, fordi de nye batterier i bilen har plads til flere celler på samme plads, end de havde tidligere år. Det fører til en bedre rækkevidde og mere kraft. Så på grund af den højere energitæthed, der leveres, gør det bilen hurtigere.

Bottom line

I øjeblikket er den eneste bil, der kan slå en Tesla, Porsche 918 Spyder fra 2015. Ikke desto mindre vil denne bil ikke længere slå Tesla, når Tesla udgiver den nye Tesla Model S Plaid eller Tesla Roadster. Porsche 918 Spyder accelererer fra 0 til 60 på 2,1 sekunder, mens Tesla Roadster accelererer på 1,9 sekunder.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z