Er BMW X6 en elbil?

Fremtiden for biler er helt elektriske biler. Mens Tesla nyder den største markedsandel for elbiler, har de store mærker som Mercedes, BMW, Toyota og Audi taget skridtet videre. BMW har allerede sluppet nogle exceptionelle helt elektriske biler løs på markedet. Men er BMW X6 elektrisk?

Nej, BMW X6 er ikke elektrisk. Men BMW X6 tilbyder hybridvarianter. BMW X6 sDrive40i og xDrive40i er hybrider. Takket være den kraftfulde 3,0-liters BMW M TwinPower Turbo 6-cylindrede rækkemotor med 24 ventiler og 335 hk med eBoost 48V mild-hybridteknologi er de udstyret med.

Så hvis du vælger BMW X6 hybridversionen, kan du forvente at få mere brændstofeffektivitet og udlede mindre kulstof til miljøet. BMW X6 ActiveHybrid-modellerne er dog mere præstationsorienterede end fokuseret på miljøet.

I modsætning til de traditionelle BMW X6-varianter har hybridversionerne en bedre brændstofeffektivitet, hvilket betyder, at der bruges mindre brændstof, hvilket sparer nogle penge og skåner miljøet. Desværre er den eneste BMW X6-hybridmodel, der kun tilbydes med venstrekørsel.

Egenskaber ved BMW X6 xDrive40i Sports Activity Coupe

Udvendigt udseende

BMW X6 hybridmodellen kommer med et agilt ydre, der skiller sig ud i forhold til konkurrenterne. Desuden har den en stor nyregittergrill, som er det mest markante træk ved fronten. Desuden kommer den også med en skrå bagudvendt taglinje, der giver den et sporty look.

På toppen af SUV’en er der som standard et panoramamånedtag, der bringer naturligt lys ind i bilen og gør den livlig. Andre bemærkelsesværdige udvendige funktioner omfatter el-klapbare, opvarmede sidespejle, 20-tommer V-Spoke-fælge, udstødningsrør i krom, ikke-metallisk lak og udvendig beklædning i satineret aluminium.

Indvendigt udseende

BMW X6’s interiør er måske nok mindre end X5’s, men det er stadig stilfuldt og komfortabelt. Takket være funktioner som Vernasca-læderindtræk, SensaTec-instrumentbræt, antracitfarvet loftsbeklædning, Fineline-stribe brun højglans træbeklædning, gulvmåtter og fuldt møbleret bagagerum med velourtæppe og fjernbetjent bagagerumsudløser.

  Hvilke biler har det samme boltmønster som BMW?

Alt i alt ser interiøret i BMW xDrive40i moderne, luksuriøst og rummeligt ud. Og med de store dobbelte skærme på 12,3 tommer er det super nemt at betjene BMW X6. Den har også 16-vejs elektriske forsæder med varme, der giver en behagelig og afslappende tur.

Ydelser

Med hensyn til ydeevne er BMW X6 xDrive40i en af de bedst præsterende SUV-coupéer på markedet. Den er udstyret med en 3,0-liters TwinPower Turbo 6-cylindret rækkemotor med 24 ventiler og 335 hk med eBoost 48V mild-hybridteknologi.

Derudover leveres den med 8-trins automatgear med sport- og manuel gearskifttilstand. Desuden leveres den også med bremseenergiregenerering, som hjælper med at genoplade batteriet. Bemærk, at motoren yder maksimalt 335 hk og 331 lb-ft drejningsmoment. Den kan accelerere fra 0 til 60 på 5,3 sekunder og har en topfart på 151 hk.

Selv om BMW X6 M50i yder bedre end BMW X6 xDrive40i hybridmodellen, er sidstnævnte mere brændstoføkonomisk end førstnævnte. Desuden tilbagelægger den mere distance end BMW X6 M50i.

Håndtering

På trods af at BMW X6 xDrive40i hybridvarianten ikke er særlig kraftfuld, håndterer og præsterer den stadig fremragende. Udstyret med et firehjulstrækssystem er denne bil smidig, sikker og behagelig at køre. Den er endnu sjovere at køre end BMW X5.

Komfort

Som de fleste BMW’er har BMW X6 hybrid et luksuriøst, rummeligt og komfortabelt interiør. Den har plads til op til fem personer, men bagsæderne er noget trange på grund af det skrå bagtag. Andre funktioner, der gør denne bil komfortabel, omfatter multizone-klimakontrol, panoramamånedtag, midterarmlæn på bagsædet og meget mere.

  BMW X5 - Alt, hvad du behøver at vide

Desuden er den udstyret med 16-vejs el-sæder foran, split-foldbare bagsæder, avanceret køretøjs- og nøglehukommelse, midterkonsol med armlæn på forsæderne, rejse- og komfortsystem, flerfarvet, justerbar ambientebelysning og meget mere.

Sikkerhed og sikring

BMW X6 hybrid er en af de mest sikre SUV-coupéer på markedet. Takket være de avancerede og avancerede sikkerhedsfunktioner, som denne bil er udstyret med. Nogle af dem er bakkamera, akustisk sikkerhedsbælteadvarsel, adaptive bremselys, centrallåsesystem, aktivt beskyttelsessystem, tyverialarm og meget mere.

Pris

Mens BMW X6 xDrive40i-modellen koster 67.300 dollars, koster hybridmodellen en lidt højere pris. Ikke desto mindre er den stadig billigere end BMW X6 M50i og X6 M, som er high-end-trimmere. Hvis du tilføjer Driver’s-pakken, stiger prisen også.

FAQ

Har BMW en elbil?

Ja, BMW har to fuldt elektriske bilmodeller: BMW iX og i4. BMW iX er en helt elektrisk sportsaktivitetsbil, der har et slankt design og rummelig komfort ligesom BMW X5. På den anden side er BMW i4 en helt elektrisk sportslig Gran Coupe, der leverer enestående ydeevne og førsteklasses teknologi.

Hvad er de almindelige problemer med BMW X6?

BMW X6 oplever forskellige problemer i løbet af årene. Nogle af de almindelige problemer, som en BMW X6-ejer sandsynligvis vil opleve, er problemer med dieselmotoren, raslende døre, overophedning af motoren, løs spoiler i bagklappen, problemer med den elektriske håndbremse, problemer med elektriske sæder og meget mere.

Den gode nyhed er, at de fleste af disse problemer kan løses af en erfaren BMW-tekniker eller fra et BMW-servicecenter.

  BMW VS Cadillacs pålidelighed - hvad er bedst?

Er BMW X6 hurtigere end X5?

BMW X6 ser måske mere sportslig ud end BMW X5, men BMW X5 er hurtigere end BMW X6. For eksempel har den hurtigste BMW X6 (M50i) en topfart på 155 mph og kan accelerere fra 0 til 60 på 4,1 sekunder, mens den hurtigste BMW X5 (M) kan accelerere fra 0 til 60 på 3,8 sekunder med en topfart på 177 mph.

Vil BMW gå helt elektrisk?

På nuværende tidspunkt har BMW ikke meddelt, om de vil gå helt elektrisk eller ej. Ikke desto mindre har BMW North America Executive Vice President Shawn Bugbee sagt, at mindst 50 % af alle BMW’er, der sælges på verdensplan, vil være enten plug-in hybrid- eller helt elektriske modeller inden 2030.

Resumé
BMW X6 er måske ikke helt elektrisk, men de har en hybridmulighed. BMW X6 sDrive40i og xDrive40i har hybridmuligheder. Hybridmulighederne yder dog ikke lige så exceptionelt som varianter, der kun kører på gas, men de er mere effektive og forurener miljøet mindre.

Desuden er de også dyrere end de rene gasvarianter. De er dog fast udstyret med de samme funktioner og tilbyder samme komfort.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z