Bedste elbil til korte personer

Elbiler er blevet mere og mere populære i de seneste år, og det ser ud til, at vi alle langsomt bør begynde at overveje elbiler som vores potentielle nye bilkøb. Det er værd at nævne, at 56 % af de nuværende bilejere i USA angiver, at enten en hybrid- eller elbil har potentiale til at blive deres nye bil i de kommende år.

Som sådan skal vi være opmærksomme på alle de fordele og ulemper, som elbiler har for mere beskedne bilister. Audi e-Tron er en fantastisk allround kompakt SUV til både mindre og større bilister, fordi den tilbyder en mellemting mellem kompakte og store elektriske SUV’er.

Tesla Model 3 er en af de bedste elbiler, du kan få til enhver pris, hvilket gør den til en af de bedste elbiler på markedet lige nu, både for kortere og større bilister. Hvis du vil have en mere kompakt elbil, skal du sørge for at tjekke Chevy Bolt, fordi den tilbyder en masse udstyr til en forholdsvis opnåelig indgangspris.

Hvad angår segmentet for subkompakte elbiler, synes Hyundai Kona at være den bedste løsning at gå efter. Endelig, hvis du vil have en high-end elbil fyldt med alle former for trolddom og gadgetry, skal du sørge for at tjekke Porsche Taycan.

Audi e-Tron – Fantastisk ergonomi i en mellemstor SUV-platform

Audi e-Tron mid-size SUV’en er den allerførste Audi elbil, der udkommer, hvilket betyder, at Audi har spillet på den sikre side ved at tilbyde en elbil i et ret populært bilsegment. e-Tron leveres med et 95 kWh-batteri, som skulle kunne holde til 222 miles og samtidig være i stand til at oplade yderligere 54 miles på mindre end 10 minutter, hvis det lykkes dig at finde en hurtig offentlig DC-oplader.

  Er det i orden at lade en elbil stå i stikkontakten?

e-Tron ligner og føles som en mere futuristisk Audi Q5, hvilket er en stor ting at sige, når man tænker på, at Q5 nok er den bedste allround Audi SUV, som man kan købe for penge. e-Tron er let tilgængelig for kortere bilister, og den tilbyder masser af justeringsmuligheder i både kørestilling og køreoplevelse.

Tesla Model 3 – den vel nok bedste elbil på markedet

Tesla Model 3 er helt sikkert den bedste all-around Tesla, du kan købe lige nu, når man tænker på, hvad du får for prisen. Det vigtigste salgsargument for de fleste Tesla elbiler er muligheden for at udnytte Teslas superopladningsnetværk, som er bedre end 99 % af de offentlige opladere derude, fordi det er så pålideligt og nemt at bruge.

Entry-level Model 3 kommer med en rækkevidde på 263 miles, mens den højere ende Long Range Model har en rækkevidde på 350 miles. Pladsen på tilbuddet er fantastisk for både højere og kortere bilister, fordi justeringsniveauerne i Model 3 er bedre end de fleste elbiler derude.

Chevrolet Bolt – Den bedste rækkevidde for pengene

Det nuværende elbilsmarked bliver konstant bombarderet med high-end elbiler, som har tendens til at samle mest opmærksomhed, men Bolt elbilen tilbyder 80 % af det, som de fleste elbiler tilbyder, til en langt mere rimelig pris. Den starter under 38.000 dollars og tilbyder 260 miles, hvilket gør Bolt til den bedste amerikansk producerede elbil med den bedste værdi derude.

Bolt er rimelig anstændigt udstyret som standard, og der er mange nyttige funktioner, som du kan få som en del af ekstra udstyrspakker. Et ret rummeligt interiør sikrer, at alle kan sidde komfortabelt i Bolt, uanset hvor lille eller høj de er.

  Audi e-tron GT pålidelighed

Hyundai Kona – En lille elbil, der går i stor stil

Hyundai Kona er veludstyret fra fabrikken og er Chevy Bolts hårdeste konkurrent i betragtning af, at de begge tilbyder stort set den samme rækkevidde for det samme beløb. Kona kommer dog med en 10-årig garanti, hvilket gør den bedre end de fleste elbiler på markedet.

Hvad angår korte førervenlige funktioner, er Kona let at komme ind og ud af, mens den også tilbyder masser af justeringsmuligheder i processen. Selv om den anden sæderække er ret begrænset i plads, kan en kortere fører nemt ophæve det ved blot at skubbe sædet fremad.

Porsche Taycan – Bedste high-end elbil på markedet

Porsche Taycan er en ægte Porsche og en ægte elbil, hvilket straks gør den til den bedste sports-elbil på markedet. Taycan fås i et par forskellige effektkonfigurationer, der spænder fra 552 hk helt op til 750 hestekræfter for topmodellen Turbo S-modellen.

Udover at være hurtig er Taycan også en af de mest avancerede elbiler derude, fordi den indeholder masser af nye funktioner for elbilsegmentet, såsom en 2-trins gearkasse og en 800-volts arkitektur. Den kommer med masser af plads og er helt sikkert den mest komfortable elbil for både kortere og højere bilister.

FAQ sektion

Giver det mening at købe en elbil i 2021?

Det afhænger af, hvordan du har tendens til at bruge en bil, og hvor du bor. Hvis du er en person, der allerede har en rimelig erfaring med en plug-in hybridbil eller en elbil, er du udmærket klar over, hvor logisk det er eller ikke er for dig at købe en elbil. Det vigtigste punkt at overveje er dog, hvor tilgængelige og pålidelige dine opladningsmuligheder er.

  Hvilken SUV har de færreste problemer?

Hvis du kan oplade din bil derhjemme om natten, giver det mening at købe en elbil, hvis du kan gøre det uden problemer hver aften. Men hvis du primært parkerer din bil på gaden, og hvis opladningsinfrastrukturen på det sted, du bor, ikke er så avanceret, er det bedre at springe den over indtil videre.

Hvad er fordelene ved at købe en elbil?

Den mest indlysende fordel ved at købe en elbil er muligheden for at spare penge på brændstof og alle mulige regelmæssige vedligeholdelsesbehov som f.eks. olieskift. En elbil giver dog en helt anden række fordele, der spænder fra bedre miljøbevidsthed til alle mulige offentlige tilskud og skattelettelser.

Elbiler tilbyder også mere lastrum sammenlignet med de fleste ICE-biler derude, fordi de ikke har traditionelle gasmotorer i fronten.

Hvad er ulemperne ved at købe en elbil?

Elbiler er stadig for dyre til massebrug, hvilket gør dem uopnåelige for de fleste mennesker. Desuden er de ikke så nemme at leve med som ICE-biler, fordi det tager lang tid at oplade dem. Det betyder, at det er betydeligt sværere at køre lange distancer med en elbil, hvis man ikke planlægger i forvejen.

Dette er et rødt flag for dem, der har tendens til at køre lange distancer ofte. Endelig er vi endnu ikke klar til en fuldstændig overgang til elbiler, fordi opladningsinfrastrukturen langt fra er i stand til det.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z