De bedste brugte luksus-sedaner du kan købe i 2023

De bedste brugte luksus-sedaner du kan købe i 2023

En luksus sedan er en af de mest eftertragtede biltyper, du kan købe i dag, da disse biler normalt kommer med alt, hvad du nogensinde ville ønske af en bil. De er store, rummelige, komfortable, sikre, veludstyrede, kraftfulde og eftertragtede. Hvorom alting er, så er mange mennesker bange for at købe luksus brugte sedans, da de nogle gange kan være et mareridt at vedligeholde.

Men hvis du vil have de bedste brugte luksus-sedaner at købe i 2023, er du kommet til det rette sted, da vi nu vil liste de bedste brugte luksus-sedaner fra 2023. Til at starte denne liste vil vi nævne Audi A4 fra 2017, da den nu er 5 år gammel og har mistet en hel del værdi, hvilket gør den til en perfekt balance mellem modernitet og afskrivning.

Den næste bil i rækken er Volvo S90 fra 2017 som den bedste brugte mid-size luksus-sedan brugt at købe i 2023 på grund af dens utroligt fornemme kabine og virkelig raffinerede kørsel. Den bedste brugte store luksussedan er W222 S-klassen, mens den bedste kompakte luksussedan at købe er Audi A3 Sedan.

Hvis du er villig til at bruge lidt ekstra på noget mere specielt og sjældent, skal du sørge for at tjekke Aston Martin Rapide ud, da denne smukke luksus-sedan nu er prissat virkelig lavt.

Bedste brugte luksus-sedaner

1. 2017 Audi A4

Audi A4 fra 2017 var en ekstraordinært avanceret bil, da den kom ud, da den var en af de allerførste biler med et ægte next-gen virtual cockpit og et lige så imponerende minimalistisk interiør. Med high-end S-Line-trims, Matrix LED-forlygter og det førnævnte Virtual Cockpit føles 2017 A4 stadig lige så frisk, som den gjorde tilbage i 2017.

  Er Volvo et luksusmærke?

Du kan få et eksemplar med relativt lavt kilometertal for omkring 24.000 dollars, hvilket er et røverkøb i betragtning af, hvad du får. 2017 C-Klassen og BMW F30 er langt fra så avancerede som A4, hvilket gør den til nummer et på vores liste. Desuden er 2017 A4 heller ikke helt så dyr at vedligeholde, mens den er relativt pålidelig.

2. 2017 Volvo S90

Volvo S90 blev først afsløret tilbage i 2016 og har siden da været en virkelig populær bil i segmentet for mellemstore luksus-sedaner. Hvorfor vi valgte S90 frem for BMW 5-serie, Audi A6 og Mercedes E-klasse er, at den ser ud til at holde sin værdi lidt bedre, samtidig med at den også er lidt anderledes, noget lidt friskt, da disse tre tyske sedans er blevet alt for almindelige.

Du kan få en brugt S90 nu for omkring 27.000 dollars, hvilket er en rigtig god pris at betale. De tre tyske sedaner fra den tid har en tendens til at være dyrere, især med højere udstyrsniveauer, mens S90 er meget mere overkommelig i den øverste ende.

3. 2014 Mercedes-Benz S-Klasse

Hvis du vil have en brugt Mercedes Benz S-klasse i topklassen, er det præ-facelift W222, du skal have, da den nu koster under 30.000 kr. for et eksemplar med relativt lavt kilometertal. W222 var et øjeblikkeligt hit, da den først kom ud, fordi den også var en af de allerførste sedans med en teknologiorienteret kabine, som er blevet elegant ældre gennem årene.

Med nattelyset tændt føles W222 S-klassen lige så speciel, som da den kom frem første gang. Med en så stejl afskrivningskurve kan en bil, der engang kostede over 120.000 dollars, nu fås for kun 30.000 dollars, hvilket er ret utroligt.

  De bedste sportsvogne du kan købe i 2023

4. 2018 Audi A3 Sedan

Hvis størrelsen ikke betyder noget, bør du overveje 2018 Audi A3 Sedan, som nu også er en af de mest interessante brugte luksus-sedaner, du kan købe. CLA-klassen fra denne tid gjorde aldrig rigtig noget for nogen, mens BMW 2-serien er en helt anden type bil. Som sådan er 2018 Audi A3 Sedan den bedste subkompakte luksusbil, du kan købe.

Med en pris på kun 20.000 kr. eller mindre fås 2018 A3 sedan også med Audis digitale cockpit, Matrix LED’er og virkelig gode pålidelighedsrapporter. 2018-modellen er faktisk en opfrisket model, der strækker sig tilbage til A3 fra 2013, og Audi har haft masser af tid til at perfektionere den i mellemtiden.

5. 2016 Aston Martin Rapide

Hvis du vil have noget, du ikke ser hver dag, noget, der oser af luksus, kvalitet og raffinement, bør du overveje at købe en brugt Aston Martin Rapide fra 2016. Denne bil kan nu fås for 75.000 dollars, hvilket er mange penge, men du får en V12-sugemotor og et udseende, der kan slå ihjel.
Rapide vil også stige i værdi i de kommende år, da firedørs Aston Martin DB-produkter har tendens til at være virkelig populære, når de når et par årtier gamle.

FAQ-afsnit

Er brugte luksussedaner det værd?

Med stejle afskrivningskurver synes luksussedaner at være ekstremt eftertragtede, men mange mennesker er bange for at købe brugte luksussedaner, fordi de er kendt for at være ekstremt dyre at eje og drive. Hvis du går efter et relativt lavt kilometertal og velholdt eksemplar, skal du dog ikke bekymre dig for meget.

  De bedste 4-sæders superbiler du kan købe i 2023

Jeg ville gå efter en brugt luksussedan uden at tænke mig om to gange, da den værdi, du får, simpelthen er uden sidestykke. Selvfølgelig kan du gå ind hos en forhandler og købe en helt ny Hyundai Accent, hvis du vil, men livet er for kort til at køre i kedelige biler.

Hvorfor bliver luksusbiler nedskrevet så hurtigt?

Købere af luksusbiler er ikke glade for at holde på deres biler for længe, da de normalt gerne vil udskifte dem med nyere modeller. Dette er til dels grunden til, at de afskrives så hurtigt, da de fleste mennesker er klar til at komme videre efter blot 3-5 år som ejer.

Hvis man kombinerer det med det faktum, at de er dyre at eje og vedligeholde, giver det mening, hvorfor de afskrives så hurtigt. Desuden er disse biler teknologidrevet, og teknologi fra i dag vil virke forældet om kun få år.

Hvilket luksusbilmærke bevarer værdien bedst?

Porsche er det mærke med de biler med den højeste værdi efter få år, fordi stort set alle Porsche-modeller er eftertragtede og ikke er så almindelige som nogle konkurrerende mærker. Mange 911-modeller handles over mærkatprisen selv år efter, at de er udkommet, hvilket kun vidner om, hvor velkonstruerede Porsche-biler virkelig er.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z