Hvilke sedaner har meget plads i bagagerummet?

En sedan er vel nok den bedste biltype på markedet, fordi den kombinerer stil, komfort, sikkerhed og plads bedre end de fleste andre segmenter. Hvis du kombinerer det med det faktum, at mange premiumproducenter som Mercedes, Audi, BMW og Lexus stadig prioriterer sedaner frem for SUV’er, er det let at forstå hvorfor.

Et ordentligt bagagerum er et must for alle moderne biler, og når du først ejer og bor med en bil, der tilbyder overlegen bagagerumsplads, er det svært at nøjes med mindre end det. Derfor har vi samlet en liste over de mest rummelige sedaner med hensyn til bagagerum på markedet lige nu.

Volkswagen Arteon tilbyder den største bagagerumsplads af alle sedans på markedet lige nu takket være et smart design, brugen af en bagklap med luge og en mellemstor bagbænk. Tesla Model S kommer på andenpladsen lige bag Arteon, men Teslaen tilbyder mere plads, hvis du også tager højde for det forreste bagagerum.

På tredjepladsen ligger Audi A7 Sportback, og Kia Stinger er på fjerdepladsen. BMW 7-serien har placeret sig på femtepladsen med et lidt mindre bagagerum sammenlignet med Kia. Alt taget i betragtning er alle fem rigeligt rummelige for de fleste mennesker derude.

Volkswagen Arteon – 27,2 kubikfod bagagerum

VW Arteon er VW Passats flottere og dyrere fætter, men den tilbyder også mere bagagerum end Passat. Grunden til, at Arteon er så indbydende, er, at den udnytter en bagklap med bagagerumsdækselåbning. Et hatchback-design gør det muligt for bilen at tilbyde en bredere og mere omfattende åbning, hvilket er til gavn for den praktiske anvendelighed.

  Hvad er de sværeste biler at reparere?

Udover et stort bagagerum er Arteon også en dejlig bil at køre i, ligesom med alle VW-produkter. Den nylige redesign af Arteon har bragt Arteon tilbage i toppen af de mest futuristisk udseende biler på markedet lige nu. Det eneste, der svækker den lidt, er det faktum, at den ser noget identisk ud med Mk7.5 Golf indvendigt.

Tesla Model S – 26 kubikfod bagagerum

Tesla Model S er en af de allerbedste elektriske sedaner på markedet lige nu, fordi den udnytter Teslas avancerede supercharger-netværk, og fordi den også fik en flot opdatering for et par måneder siden. Hvorom alting er, så er Model S også utrolig praktisk takket være et stort bagagerum både foran og bagi.

Sammenlignet med Porsche Taycan med dens sølle 12,9 kubikmeter bagagerum bagi og 2,8 kubikmeter bagagerum foran, er Tesla Model S et betydeligt skridt over. Hvad angår det forreste bagagerum eller “frunk”, tilbyder Model S’s bagagerum 5 kubikfod plads.

Audi A7 Sportback – 24,5 kubikfod bagagerum

Audi A7 er en af de flotteste sedaner på markedet lige nu, og hvis du parrer det med et kæmpe rumfang på 24,5 tommer bagagerum, virker A7 som et godt køb. Udover det flotte udseende og et enormt bagagerum er A7 også pakket med det nyeste luksus- og sikkerhedssæt, der findes.

A7 formår at tilbyde et stort bagagerum også takket være et hatchback-design, der nærmest tilføjer endnu en dør til bilen. Bagagerumsåbningen er bred, og ladekanten er ret lav, hvilket gør A7 til en dværg i forhold til alle de andre biler i sin klasse.

  Hvad er levetiden for en hybridbil?

Kia Stinger – 23,3 kubikfod bagagerum

Kia Stinger er ret sammenlignelig med den førnævnte VW Arteon, fordi den også benytter sig af et hatchback-design, hvilket gør det muligt for Stinger også at drage fordel af et stort bagagerum. Med 23,3 kubikfod bagagerum placerer Stinger sig på fjerdepladsen på denne liste.

Ud over overlegen praktisk anvendelighed er Kia Stinger en ret pæn og lækker sedan, der kører godt. Hvis du vælger den præstationsvurderede Kia Stinger GT-sedan, er køreoplevelsen dog ikke så føjelig, tværtimod er den endnu mere spændende end nogle af dens dyrere rivaler.

BMW 7-serie – 18,2 kubikfod bagagerum

BMW 7-serien er en full-size BMW luksus-sedan flagskib, der er designet til at tage dig med på en fjern rejse med det højeste niveau af komfort og luksus. Selv om det 18,2 tommer store bagagerum ikke er i nærheden af det rum, der tilbydes i Arteon eller Tesla, er det stadig stort nok til de fleste mennesker.

BMW 7-serien tilbyder dog den største mængde bagagerum i sin kategori og er samtidig den mest rummelige full-size sedan sammenlignet med Audi A8 og Mercedes S-klasse. Uanset om du bliver kørt med chauffør, eller om du kan lide at køre 7-serien selv, er du komfortabel uanset hvad.

FAQ-afsnit

Hvilke mellemstore SUV’er har meget plads i bagagerummet?

I det sidste årti eller deromkring er vi vidne til, at tendenserne er gået i retning af SUV’er, fordi de tilbyder en hævet kørestilling, overlegen sikkerhed og off-road-egenskaber. Med hensyn til bagagerummet er mellemstore SUV’er også overlegne i forhold til sedans, fordi VW Atlas har 30 kubikmeter bagagerum bag anden sæderække.

  Er en sort bil varmere end en hvid bil?

Hyundai Palisade har 26,2 kubikfod bag anden sæderække, og Infiniti XQ60 har 25,2 kubikfod bag anden sæderække. Hvad angår SUV’er på 2 rækker, tager Hyundai Santa Fe den med 25,3 kubikfod plads.

Hvilke kompaktbiler har meget plads i bagagerummet?

En kompaktbil behøver ikke nødvendigvis at have masser af bagagerum, men takket være smart indpakning tilbyder nogle få kompaktbiler mere bagagerum end fuldstørrelses-sedaner som BMW 7-serie. Toyota Corolla har 19,1 kubikfod bagagerum, mens Hyundai Elantra har 19 kubikfod bagagerum.

Selv Honda Civic-sedanen overtrumfer 7-serien med 18,8 kubikfod plads, og det samme gør Nissan Sentra med nøjagtig samme mængde.

Hvilke kompakte SUV’er har meget plads i bagagerummet?

Hyundai Tucson Hybrid har 21,7 kubikfod bagagerum, hvilket gør den til den mest rummelige kompakte SUV, hvad angår bagagerum. Den almindelige Hyundai Tucson tilbyder 21 kubikfod, hvilket er usædvanligt, da de fleste hybrider faktisk er mindre praktiske end deres ICE-modstykker.

Honda CR-V tilbyder 21,5 kubikfod, mens den elektriske SUV Tesla Model Y tilbyder 20,9 kubikfod bagtil med yderligere 2,9 kubikfod foran.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z