BMW X6 VS Maserati Levante – hvilken er bedst?

Hvis du er på markedet efter en luksuriøs og højtydende SUV, er der stor chance for, at du støder på Maserati Levante og BMW X6. Disse to kompakte SUV’er kan prale af avancerede teknologiske og luksuriøse funktioner. Men hvilken bil er bedre end den anden?

BMW X6 er den bedre bil, når det kommer til komfort, brændstofeffektivitet og pålidelighed. På den anden side er Maserati Levante den bedre bil med hensyn til ydeevne, kraft og sikkerhed. Alt i alt er disse biler velbyggede med luksusfunktioner i topklasse.

Maserati Levante og BMW X6 kan rumme op til fem personer. De er også praktiske, da de har rigeligt med lastrum. De adskiller sig dog i ydeevne, komfort, teknologi, æstetik og endda i den oprindelige pris.

Så at vælge en af de to biler er aldrig et let valg. Men med denne sammenligning burde det ikke være et problem, da du vil finde en bil, der opfylder dine behov og dit budget.

Hvilken bil er bedre – BMW X6 eller Maserati Levante?

Udvendigt og indvendigt udseende

Når det kommer til design og styling, har italienske biler altid haft en fordel i forhold til deres tyske modstykke. Maserati Levante ser mere stilfuld og moderne ud end BMW X6. Maserati Levante ser spektakulær ud med sine kantede forlygter og baglygter. Desuden har den en konkav linje over hjulene, der får den til at ligne en superbil.

Andre bemærkelsesværdige kendetegn ved Maserati Levante er fire afgangsrør på bagsiden og 20-tommer Efesto Platinum-fælge. Bemærk, at de højere trims kommer med nogle ekstra funktioner. Ikke desto mindre ser BMW X6 også spektakulær ud, selv om den ikke er lige så dejlig som Maserati Levante, selv om den ikke er lige så flot som Maserati Levante.

  BMW 4-serie Gran Coupe Pålidelighed

BMW X6 kommer med en stor nyregittergrill indrammet af smukke adaptive LED-forlygter og LED-tågelygter. Den har også et panoramasoltag med et skråtag bagpå og 20-tommer fælge. Det er også afgørende at bemærke, at basismodellen af Maserati Levante ikke har LED-lygter, og de findes kun på Modena S som standard.

Mens Maserati Levant kommer med et bedre ydre, er interiøret noget mangelfuldt. BMW X6 har et mere luksuriøst og high-end interiør, selv om Levante er meget dyrere. Det skyldes, at de anvendte materialer i Levante ikke er i topklasse sammenlignet med dem i BMW X6.

Nogle af de materialer, der gør BMW X6 bedre end Maserati Levante, er blandingen af Vernasca-læder på sæderne og dørpanelerne kombineret med SensaTec-kunstlæder på instrumentbrættet. Den har også en stor 12,3-tommers skærm med en æstetisk kabine og et højteknologisk udseende.

Med hensyn til størrelsen er BMW X6 højere, men Maserati Levante er længere. Maserati Levante har en hjulbase på 118,3 tommer, en længde på 197 tommer, en bredde på 77,5 tommer og en højde på 66,1 tommer. BMW X6 har en akselafstand på 117,1 tommer, en længde på 194,8 tommer, en bredde på 78,9 tommer og en højde på 66,3 tommer.

Ydeevne

BMW X6 i basisudgaven yder bedre end Maserati Levante i basisudgaven. Men når vi sammenligner de avancerede trims, klarer Maserati Levante sig langt bedre og kan sammenlignes med Porsche Cayenne, der er den bedst præsterende SUV i klassen.

BMW X6 har tre trimmingsniveauer: BMW X6 sDrive40i, xDrive40i og M50i. Desuden har Maserati Levante også tre trimniveauer: Bemærk, at jo højere udstyrsniveau, jo kraftigere og dyrere er bilen.

  BMW VS Volkswagen pålidelighed - hvad er bedre?

Basis BMW X6 er udstyret med en 3,0-liters turbo inline-6-gasmotor med en 8-trins automatgearkasse, der sender kraften til alle fire hjul. Den yder også op til 335 hk og 331 lb-ft drejningsmoment. Derudover kan den accelerere fra 0 til 60 på 5,3 sekunder og har en topfart på 151 mph.

Alternativt leveres den avancerede BM X6 M50i-trim med en 4,4-liters twin-turbo V8-gasmotor med en 8-trins automatgearkasse og et firehjulstræk. Desuden yder den maksimalt 523 hk og et drejningsmoment på 553 lb-ft. Denne bil kan også accelerere fra 0 til 60 på 4,1 sekunder og har en topfart på 155 mph.

På den anden side kommer Maserati Levantes basismodel (GT) med en 3,0-liters twin-turbo V6-gas med en 8-trins automatgearkasse og et AWD-system. Motoren yder op til 345 hk og 369 lb-ft drejningsmoment. Den kan også bevæge sig fra 0 til 60 mph på 5,8 sekunder med en topfart på 146 mph.

Maserati Levante high-end trim (Modena S) har en 3,8-liters twin-turbo V8-gasmotor med 8-trins automatgear og et AWD-system. Desuden leverer motoren maksimalt 550 hk og et drejningsmoment på 538 lb-ft. Den kan også accelerere fra 0 til 60 mph på 4,0 sekunder og har en topfart på 181 mph.

Pris

Maserati Levante er langt dyrere end BMW X6. Basis BMW X6 koster omkring 67.300 dollars, mens basis Maserati Levante koster omkring 79.300 dollars, hvilket er langt dyrere end BMW X6. Desuden koster den avancerede Levante-trim 115.300 dollars, mens den avancerede X6-trim koster 86.200 dollars.

  Er en BMW SUV en god bil?

FAQ

Hvilken bil er hurtigere – Maserati Levante eller BMW X6?

Maserati Levante er den hurtigere bil. Maserati Levante Modena S kan accelerere fra 0 til 60 på kun 4,0 sekunder og har en topfart på 181 mph. BMW X6 M50i kan derimod accelerere fra 0 til 60 på 4,1 sekunder og har en topfart på 155 mph.

Hvilken bil er billigere at vedligeholde – Maserati Levante eller BMW X6?

Maserati Levante er meget dyrere at vedligeholde end BMW X6. Maserati er en af de mest upålidelige biler på markedet. Desuden er dens interiør dårligt udført med ringere materialer, hvilket betyder, at du bliver nødt til at opgradere det hurtigere end BMW X6.

Hvilken bil er brændstoføkonomisk – BMW X6 eller Maserati Levant?

Det afhænger af Maserati Levante og BMW X6-trimmerne, som du sammenligner. Hvis det f.eks. er Maserati Levante Modena S og BMW X6 M50i, er BMW’en den mere effektive bil. Samlet set er BMW X6 mere brændstoføkonomisk end Maserati Levante.

Konklusion

BMW X6 kommer med et eksklusivt og luksuriøst interiør, mens Maserati Levante yder bedre og ser mere stilfuld ud. BMW X6 er mere pålidelig, mens Maserati Levante er mere rummelig. Generelt set giver BMW X6 værdi for pengene, da Maserati Levante kommer med ringere luksusfunktioner.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z