Maserati Quattroporte Pålidelighed

Den italienske bilproducent Maserati er et luksusbilmærke, og de har fremstillet disse biler, som er ret berømte i hele verden. Maserati Quattroporte er en full-size luksus sedan, der er et luksus køretøj og har et fantastisk kropsdesign.

Oversigt

Quattroporte har eksisteret siden 1963, og det er en stor luksusbil, der er kendt for sin ekstravagante kvalitet. Den seneste generation blev introduceret i 2013, og den har den 6. generation. Den 6. generation har to varianter med to drivlinjer på 3,0 L V6-motor og 3,8 L B8-motor.

Pålidelighed

Før du køber en bil, er det meget vigtigt at have viden om bilens pålidelighed. Ærligt talt har Maserati ikke været det mest pålidelige bilmærke, og det bliver ofte kritiseret. ReliabilityIndex har vurderet dem til 40 ud af 40 bilmærker. Quattroporte er dog blevet vurderet til 7 ud af 10 af Top Gear.

Sikkerhed

Sikkerhedsfaktoren påvirker også pålideligheden af en bil, fordi sikkerhed er et must i biler. Maserati-biler har gode sikkerhedsfunktioner og -målinger, og de bliver også crash-testet regelmæssigt. Quattroporte er dog ikke blevet crash-testet af IIHS eller NHTSA. Ikke desto mindre omfatter sikkerhedsfunktionerne bl.a. blokeringsfri bremser, stabilitetskontrol, airbags osv.

Afskrivningssats

Pålidelighed afhænger også af bilernes afskrivningsgrad. Maserati og mange andre eksotiske bilmærker som Maserati mister deres værdi ret hurtigt på grund af deres høje vedligeholdelsesomkostninger og følsomme kvalitet. Maserati Quattroporte har en af de højeste afskrivningsrater som rapporteret af Business Insider.

  Infiniti QX70 Pålidelighed

Vedligeholdelse og reparation

Vedligeholdelsesomkostningerne påvirker normalt det meste af en bils pålidelighed. Importerede bilmærker som Maserati koster meget på grund af deres luksuriøse kvalitet og dyre dele. I gennemsnit koster Maseratis mere end 1.000 dollars om året for al vedligeholdelse. Maserati Quattroporte koster dog i gennemsnit omkring 900 $ om året.

FAQ

Er Maserati Quattroporte en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Maserati Quattroporte er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Maserati Quattroporte?

Maserati Quattroporte er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Store biler

Hvad er hestekræfterne i en Maserati Quattroporte, og har den en turbo?

Maserati Quattroporte har 580 hestekræfter og et drejningsmoment på 538 lb-ft. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en slagvolumen på 3,8 L Brændstofsystemet er: Benzin direkte indsprøjtning.

Hvor stort er bagagerummet i Maserati Quattroporte?

18,7 kubikfod ( 0,53 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Maserati Quattroporte har 21 X 8,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 21 X 10,5 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Hvor mange kilometer holder Maseratis?

Fordi hver Maserati-model er unik, er det svært at forudsige, hvor længe de holder. Hvis ejerne er flittige og villige til at investere tid og penge i at holde bilen i topform, kan nogle modeller holde i over 100.000 miles.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z