BMW X6 VS Hellcat – hvilken er bedst?

BMW skaber nogle af de bedst præsterende biler på markedet, mens Dodge er kendt for at producere nogle af de hurtigste sedaner på markedet. Men hvilken bil mellem BMW X6 og Dodge Charger Hellcat er den bedre bil?

Hvis du ønsker komfort, luksus, stil, stil, sikkerhed og funktionalitet, er BMW X6 vejen at gå. Men hvis du ønsker kraft, ydeevne og bedre håndtering, er Dodge Charger Hellcat den bedste løsning. Derudover får du med BMW’en den “ultimative køreoplevelse”, mens Dodge Charger Hellcat vil give dig en sporty kørsel.

BMW X6 er en kompakt SUV, mens Dodge Charger Hellcat er en sedan. Begge disse luksusbiler af høj kvalitet har dog plads til op til fire personer og har rigelig bagagerumsplads. Derfor er de fantastiske til en familie eller en roadtrip. Bortset fra det er der tale om to forskellige monstre, der er rettet mod forskellige mennesker.

Hvilken bil er bedst – Hellcat eller BMW X6?

Udvendigt og indvendigt udseende

Det ydre af BMW X6 ser mere spektakulært ud end Dodge Charger Hellcat’s ydre. I modsætning til BMW X6 har Dodge Charger bevaret sit design i lang tid med kun få ændringer. På den anden side ser BMW X6 moderne ud med førsteklasses funktioner.

Nogle af de funktioner, der får BMW X6 til at skille sig ud, er den store nyregittergrill, der er indesluttet mellem to adaptive LED-forlygter med tågelygter. Desuden har X6 en skrånende taglinje med et panoramasoltag. Soltaget er en fantastisk funktion, da det giver passagererne mulighed for at nyde dag- og nattelyset.

Selv om Dodge Charger Hellcat ikke er lige så flot som BMW X6, er den stadig tiltalende og har et energisk look, som mange sportsvognskørere elsker. Ligesom BMW X6 leveres den også med 20-tommers hjul, hvilket får den til at se mere sportslig ud. Andre funktioner omfatter HID-forlygter med LED-kørelys og en C-formet accent på tværs af profilerne.

  Hvad er mest prestigefyldt, Mercedes eller BMW?

Interiøret i BMW X6 ser stadig mere overdådigt og avanceret ud end Dodge Charger Hellcat. Dette skyldes, at Dodge Charger’s interiør ser forældet og billigt lavet ud. Ikke desto mindre har det stadig nogle fremragende funktioner som f.eks. automatisk to-zone kontrol, ventilerede elektriske forsæder, trykknap-tænding og meget mere.

I modsætning hertil er BMW X6’s interiør meget eksklusivt, da det er udstyret med materialer af højeste kvalitet og high-end-funktioner, såsom Vernasca-lædersæder, SensaTec-fauxlæder, dobbelte 12,3-tommers skærme, 16-vejs elektriske forsæder med varme og en æstetisk kabine.

Overraskende nok er Dodge Charger Hellcat længere end BMW X6. Hellcat har en hjulbase på 120 tommer, en længde på 201 tommer, en bredde på 78,3 tommer og en højde på 57,6 tommer. Som forventet er X6 dog højere end Hellcat. Den har en akselafstand på 117,1 tommer, en længde på 194,8 tommer, en bredde på 78,9 tommer og en højde på 66,3 tommer.

Ydeevne

Dodge Charger Hellcat er en af de bedst præsterende sedaner på markedet. Selv om BMW X6 yder en fremragende præstation, er den ikke et match for den kraftfulde og fremragende Dodge Charger Hellcat. Desuden har både Dodge Charger Hellcat og BMW X6 tre trimmemuligheder. Dette giver køberne mulighed for at have flere muligheder.

Dodge Charger Hellcat basistrim er Charger SRT Hellcat Widebody RWD. Denne trim er udstyret med en 6,2-liters intercooled supercharger premium V-8-motor med 8-trins automatgear. Den yder op til 717 hk og et drejningsmoment på 650 lb-ft. Desuden kan den accelerere fra 0 til 60 på 3,8 sekunder med en topfart på op til 124 mph.

  Hvad er BMW Alpina?

Selv om Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Redeye Widebody kommer med den samme motor som basismodellen, er den ganske kraftfuld. Den yder nemlig en enestående 797 hk og et drejningsmoment på 707 lb-ft. Den accelererer også hurtigere fra 0 til 60 på kun 3,4 sekunder med en topfart på 126 mph.

BMW X6 klarer sig også godt i forhold til andre biler i sin klasse. Basismodellen, xDrive40i, er udstyret med en 3,0-liters turbo inline-6-motor med turbo, der yder op til 335 hk og 331 lb-ft drejningsmoment. Desuden har den en topfart på 151 mph og kan bevæge sig fra 0 til 60 på 5,3 sekunder.

BMW X6 højere trim leveres med en 4,4-liters twin-turbo V8-motor, der giver Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Redeye Widebody en kamp for sine penge. Motoren yder maksimalt 523 hk og et drejningsmoment på 553 lb-ft. Derudover har den en bedre topfart på 155 mph, men en lavere 0 til 60 mph på 4,1 sekunder.

Pris

Dodge Charger Hellcat er dyrere end BMW X6. Basisversionen af Dodge Charger SRT Hellcat Widebody koster ca. 72.000 dollars, mens den avancerede trim (SRT Hellcat Redeye Redeye Widebody RWD) koster ca. 87.000 dollars. Mens BMW X6’s basisversion koster 67.300 USD, mens den avancerede trimning koster omkring 86.200 USD.

FAQ

Hvilken bil er mest pålidelig – BMW eller Hellcat?

BMW er mere pålidelig end Dodge. Tidligere var Dodge mere pålidelig end BMW, men det har ændret sig, da BMW langsomt er ved at blive en af de mest pålidelige luksusbiler på markedet.

  BMW 4-serie Pålidelighed

Hvilken bil er hurtigere – BMW X6 eller Hellcat?

Med hensyn til acceleration er Dodge Charger SRT Hellcat Redeye Redeye Widebody hurtigere end BMW M50i. Førstnævnte kan accelerere fra 0 til 60 på 3,5 sekunder, mens sidstnævnte gør det på 4,1 sekunder. Men når det kommer til topfart, er sidstnævnte langt bedre med 155 mph, mens førstnævnte har 126 mph.

Charger Hellcat accelererer altså hurtigere, mens BMW X6 er hurtigere på banen.

Hvilken bil er mest brændstoføkonomisk – Hellcat eller BMW X6?

BMW X6 er den mere effektive bil. Ud over at have en større motor leverer Hellcat mere kraft, hvilket betyder, at der skal bruges meget mere brændstof. Derfor har den en EPA-rating på 12 mpg i byen, 21mpg på motorvejen og 12 mpg kombineret. Mens BMW X6 har 21 mpg i byen, 25 mpg på motorvejen og 23 mpg kombineret.

Konklusion

BMW X6 og Dodge Charger Hellcat er to fremragende biler med hensyn til kraft og ydeevne. BMWX6 er dog mere pålidelig, komfortabel, luksuriøs og rummelig end Dodge Charger Hellcat. Tværtimod er Dodge Charger Hellcat mere kraftfuld, hurtigere og med bedre håndtering.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z