BMW X2 – Alt, hvad du behøver at vide

BMW X2

BMW X2 er en af de fineste subkompakte SUV’er på markedet. Selv om de fleste af dens konkurrenter, såsom Audi Q3 og Mercedes-Benz GLA-klassen, kommer med et mere high-end interiør, tilbyder X2 den bedste ydeevne.

BMW X2 er en subkompakt luksus crossover-SUV med fremragende køreegenskaber og ydeevne. Desuden er den ikke så praktisk som BMW X1 eller Audi Q3, men den er også brændstoføkonomisk og rummelig. Som de fleste biler i sin klasse har X2 et mere begrænset lastrum end sine større søskende.

Historien om BMW X2

BMW X2 er en subkompakt luksus crossover SUV fremstillet af BMW. Den er i samme klasse som BMW X1, men er mere sportslig og mindre praktisk end sin modpart. Bilen blev først afsløret som BMW-konceptet X2 på Paris Motor Show i 2016. Salget startede dog i 2018.

BMW X2 er baseret på det samme forhjulstræk som BMW X2. Derudover har den samme akselafstand som X1 og Mini Countryman. Den fås også i enten sDrive28i eller xDrive28i, ligesom BMW X1. Ikke desto mindre kommer den også med en tredje trim, som er M35i-varianten til dem, der kræver ydeevne.

Funktioner af BMW X2

Udseende

BMW X2 er en af de flotteste subkompakte SUV’er i sin klasse. Den har et stilfuldt og elegant ydre med et smukt interiør. X2’s ydre ser mere elegant ud end X1’s kasseformede design. X1 kan dog prale af et bedre, mere avanceret og luksuriøst interiør end X2.

Ydelse

Det, der gør BMW X2 bedre end BMW X1, er dens enestående ydeevne. Det er dog værd at bemærke, at BMW X2 og X1’s basismodeller deler de samme egenskaber. De har en 2,0-liters inline-4-motor med 8-trins automatgear.

  Hvilken er bedst - AMG eller M Power?

Derudover leverer motoren op til 228 hk og 258 lb-punkts drejningsmoment. Bilerne adskiller sig dog i topacceleration og tophastighed. X1 kan accelerere fra 0 til 60 på 6,3 sekunder, mens det i X2 tager 6,4 sekunder. Omvendt er X2 hurtigere med en topfart på 143 mph, mens X1 har 129 mph.

BMW X2 fås også med M35i, som er ydelsesmodellen, og den er hurtigere end X1. Denne bil yder op til 302 hk og kan accelerere fra 0 til 60 på kun 4,6 sekunder.

Komfort og lastrum

Da BMW X2 er en subkompakt SUV, er den ikke så rummelig som BMW X1. Det gælder både for kabinen og lastrummet. Ja, BMW X2 kan rumme op til fem passagerer, men den er noget trang i forhold til BMW X1. Så nogle høje personer kan føle sig utilpas.

Ud over at have en trang kabine har BMW X2 også et trangt lastrum. Den har i alt 21,6 kubikfod lastrum bag bagsæderne og 50,1 kubikfod plads, når bagsæderne er klappet ned.

Brændstofeffektivitet

BMW X2 er en af de mest brændstoføkonomiske BMW’er, som du nogensinde vil støde på. Den er endnu mere brændstoføkonomisk end BMW X1. Den har en EPA-rating på 24 mpg i byen, 32 mpg på motorvejen og en kombineret 27 mpg. På den anden side har X1 en rating på 23 mpg i byen, 31 mpg på motorvejen og en kombineret 26 mpg.

Pris

Basisprisen for BMW sDrive28i ligger på omkring 36.600 dollars, men den kan variere alt efter sted. Desuden vil prisen for xDrive28i være omkring 2.000 dollars mere. M35i er den dyreste, da den koster over 48.000 dollars. Bemærk, at BMW X2 sælges til næsten samme pris som X1, men X1 er mere avanceret og praktisk.

  Er en brugt BMW i3 et godt køb?

FAQ

Er BMW X2 pålidelig?

Nej, BMW X2 er ikke en pålidelig bil. Det skyldes, at den er vurderet under middel af de fleste pålidelighedsbureauer. Derudover er omkostningerne til reparationer og vedligeholdelse også høje. Desuden rapporterer BMW X2 om flere problemer end selv BMW X1.

Selv om BMW X2 ikke er særlig pålidelig, kan du stadig forbedre dens pålidelighed ved at overholde den planlagte servicevedligeholdelse og udøve gode kørevaner.

Hvad er det høje kilometertal for BMW X2?

Den høje kilometerstand for BMW X2 er over 150.000 miles. Dette er normalt for de fleste BMW’er, selv om nogle mere pålidelige modeller som BMW 3-serie og 5-serie klarer over 200.000 miles. Ikke desto mindre bør du overveje en med mindre end 150.000 miles, hvis du vil købe en brugt BMW X2.

Hvilken BMW er bedst – BMW X1 eller X2?

Det afhænger af, hvad du ønsker. Hvis du ønsker en hurtig, stilfuld og højtydende bil, er BMW X2 det bedste valg. Men hvis du ønsker en mere pålidelig, billigere at vedligeholde, rummelig og mere praktisk bil, er BMW X1 det bedste valg. Alt i alt er disse biler fremragende og vil give dig en problemfri tur.

Hvad er de almindelige problemer med BMW X2?

Inden du investerer i BMW X2, er det vigtigt at kende nogle af de problemer, som du sandsynligvis vil støde på. De almindelige BMW X2-problemer omfatter bl.a. et defekt kølesystem, en utæt oliepakning, softwarefejl med krumtapakselsensoren, problemer med yderste dørhåndtag og højspændingsbatterikortslutning.

  Er BMW X6 en crossover?

Er BMW X2 dyr at vedligeholde?

Selvfølgelig, ja. BMW X2 er dyrere at vedligeholde end BMW X1. Det skyldes, at den udvikler flere fejl end BMW X1. Desuden er den mindre pålidelig end BMW X1, hvilket betyder større udgifter til vedligeholdelse og reparationer. Desuden er omkostningerne til reservedele og serviceudgifterne højere end almindelige biler.

Resumé

Alt i alt er BMW X2 en af de fedeste subkompakte luksus-SUV’er, som du kan investere i. Den kommer med en stilfuld og rummelig kabine, den er sikker, hurtig, elegant og med et rummeligt interiør. I modsætning til BMW X1 har X2-linjen en performance-variant, som er hurtigere og yder bedre.

Ikke desto mindre har denne bil nogle udfordringer, som er vigtige at bemærke. For eksempel er den ret dyrere end andre biler i sin klasse, mens de tilbyder mere. Derudover har den nogle almindelige problemer, som interesserede købere bør kende til. Alt i alt er det en god investering for folk, der ønsker en luksuriøs og kompakt SUV.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z