Biler der ligner BMW i3

BMW i3

BMW i3 er en hatchback i B-segmentet med højt tag og en lithium-ion-batteripakke og en valgfri benzinmotor. Derfor er det en bil med lave emissioner. Det er også BMW’s første masseproducerede køretøj uden emissioner. Ikke desto mindre, hvilke biler ligner BMW i3?

Biler, der ligner BMW i3, er Chevrolet Bolt, Nissan Leaf, Kia Niro, Hyundai Kona Electric og Tesla Model 3. Nogle af de fælles ting ved disse biler er, at de kører på elektricitet, mens andre udnytter både elektricitet og gas. Desuden er disse biler også kompakte og overkommelige, og de fleste af dem kan transportere op til fem passagerer.

Hvilke biler ligner BMW i3?

Chevrolet Bolt EV

Chevrolet Bolt betragtes af mange mennesker som den bedste ikke- Tesla-auto på markedet, der er helt elektrisk. Denne helt elektriske hatchback er overkommelig, rummelig og sjov at køre. Den har også en fremragende rækkevidde sammenlignet med de fleste af sine konkurrenter. Oven i det har den en fin startpris på 26.595 dollars, som mange af konkurrenterne ikke kan matche.

Chevrolet Bolt EV drives af en enkelt 200-hk-motor, der driver forhjulene, og har en EPA-beregnet rækkevidde på 259 miles på en enkelt opladning. Det er exceptionelt for en så billig og lille bil. Desuden leveres den med DC-snelladningskapacitet, der kun tager 30 minutter at oplade op til 100 miles.

Overraskende nok har Bolt EV tilstrækkelig kabine- og lastrum, hvilket gør den praktisk. Hvis du vil have en mere avanceret bil, kan du vælge 2LT-trim, som koster 29.795 dollars. Bolt EV og BMW i3 er begge kompakte og kører udelukkende på el. I3’eren kan dog kun tilbagelægge op til 153 miles, og den er dyrere med en grundpris på 45.445 dollars.

  BMW 523i - Almindelige problemer & fejl

Nissan Leaf

Nissan Leaf er en anden fremragende bil, der ligner BMW i3. Ligesom BMW i3 kommer denne bil med en kort rækkevidde på 200 miles, hvilket er lidt bedre end i3, som har en rækkevidde på 153 miles. Den er også kompakt, men mere rummelig med mere lastrum.

Desværre er denne bil ikke praktisk at have i byen, da Nissans CHAdeMO-opladningsstik ikke er kompatibelt med alle ladestationer. Så medmindre du planlægger at opsætte en ladestation derhjemme, vil denne bil være til ulejlighed for dig. Når det er sagt, er den billigere at vedligeholde og billig at købe. Basismodellen koster 28.895 dollars.

Kia Niro

Kia Niro fra 2023 er blandt de flotteste subkompakte EV’er på markedet. Dens nye design ser mere tiltalende ud end BMW i3, Chevy Bolt og endda Nissan Leaf. I modsætning til de andre biler på denne liste kører Kia Niro både på benzin og el. Det er altså en hybridbil. Det gør den mindre effektiv end de andre biler.

Kia Niro er udstyret med en 1,6-liters firecylindret motor med op til 139 hk og en elmotor og har en grundpris på 26.000 dollars, hvilket gør den til den billigste bil på denne liste. Bemærk, at den 11,1-kWh-batteripakke, som denne bil leveres med, giver ca. 33 miles elektrisk kørselsradius pr. opladning.

Hyundai Kona Electric

Hyundai Kona Electric er en anden EV, der konkurrerer med BMW i3. Mens begge biler er kompakte, er Kona EV mere rummelig og stilfuld end BMW i3. Den kommer også med en bedre rækkevidde, som er 258 miles på en fuld opladning, mens i3 kun kan klare op til 153 miles.

  Lån penge til BMW 435i - Billån & finansiering

Hyundai Kona EV kommer også med et mere rummeligt interiør, da den kan rumme op til fem personer, mens i3 kun kan rumme op til fire personer. Derudover har Kona Electric en fantastisk EPA-rating på 132 MPGE i byen og 108 MPGE på motorvejen. Basisprisen for Hyundai Kona Electric er 33.550 dollars.

Tesla Model 3

Tesla står stadig som det bedste helt elektriske mærke på markedet. Ud over at have en fin rækkevidde er Tesla Model 3 også mere avanceret med en enestående ydeevne. Den har en enestående rækkevidde på op til 358 miles. Og hvis du vil have fart og ydeevne, kan du vælge performance trim, som accelererer fra 0 til 60 mph på 3,1 sekunder med en topfart på 162 mph.

BMW i3 og Tesla har et luksuriøst interiør med teknologisk avancerede funktioner. Tesla Model 3 er dog mere rummelig og kan rumme op til fem passagerer. Basismodellen af Tesla Model 3 koster 48.440 dollars.

FAQ

Er det værd at købe BMW i3?

BMW i3 er værd at købe, hvis du ønsker en kompakt bil med nul til lave emissioner. Derudover er denne bil billigere at vedligeholde end normale benzindrevne biler. Og hvis du elsker at køre rundt i byen, vil denne bil gøre dit arbejde let, når det gælder om at manøvrere i trafikken eller parkere.

Hvor længe holder batteriet i BMW i3?

I gennemsnit holder batteriet i BMW i3’eren mellem 3 og 5 år. Dette kan dog ændre sig afhængigt af batteritypen, vejrforhold og kørselsvaner. Men hvis du ønsker, at dit batteri skal holde længe, skal du sørge for at få et holdbart og pålideligt batteri.

  Nye dæk & hjulskifte BMW 420d pris

Hvad er de største problemer med BMW i3?

Som alle biler har BMW i3 også flere problemer, som brugerne bør være opmærksomme på at håndtere i tide. Gør man ikke det, kan bilen ende med at udvikle mere alvorlige problemer. Almindelige BMW i3-problemer er problemer med adaptiv fartpilot, elektriske fejlfunktioner og batteriproblemer.

Er det dyrt at vedligeholde BMW i3?

Når du sammenligner den med andre BMW-modeller, er BMW i3 billigere at vedligeholde. Det skyldes, at den har færre bevægelige dele, hvilket betyder, at der kun kan gå få ting galt. Ikke desto mindre skal brugeren forvente at skulle afse omkring 1.173 dollars årligt til vedligeholdelse.

Resumé

Hvis du leder efter en lignende bil som BMW i3, er der flere muligheder at vælge imellem, men det afhænger af dine behov, præferencer og budget. Alle de biler, som vi har fremhævet, er exceptionelle og meget effektive i ydeevne.

Tesla Model 3 er den bedste elbil på listen, mens Chevrolet Bolt er den bedste i det hele taget. Det skyldes, at den er billigere at anskaffe og vedligeholde. Alt i alt er BMW i3 også en vidunderlig bil, men med en kortere rækkevidde og høje omkostninger til vedligeholdelse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z