Alt om Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

Den for nylig afslørede Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION repræsenterer, hvad en ID. Pro-model ser ud med VW’s proprietære AWD-system, som gør bilen mere kompetent i dårlige vejrforhold, og det gør din køreoplevelse mere sammenhængende og mere sikker. I denne artikel vil vi fortælle dig alt om Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION, og hvorfor du bør overveje en.

Til at starte med er VW ID. 4 PRO 4MOTION kommer med VW’s 82 kWh-batteri, hvilket indikerer, at dette er den højere trim-model med mere kraft og større rækkevidde, som placerer sig mellem topmodellen GTX-modellen og den almindelige ID. 4. Som sådan er ID. 4 PRO 4MOTION kan betragtes som noget af det bedste i hele ID. 4-serien.

Designmæssigt er ID. 4 Pro 4MOTION følger det velkendte designsprog, som man finder på den almindelige ID.4, med et par mærker, der indikerer, at denne er drevet af alle fire hjul. Ellers er ID. 4 Pro 4MOTION nøjagtigt som den eksisterende ID.4, hvilket ikke er nogen dårlig ting, hvis du kan lide, hvordan den almindelige ID.4 ser ud.

Med hensyn til pålidelighed er ID. 4 Pro 4MOTION sandsynligvis arve nogle af de eksisterende problemer med ID.4, og den vil komme med en lille prisstigning. Praktiskheden forbliver uberørt, hvilket betyder, at ID.4 PRO 4MOTION er en virkelig rummelig og praktisk bil.

Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

VW ID. 4 PRO 4MOTION – drivlinjen

Med et 82 kWh-batteri kan du forvente at få omkring 250 miles rækkevidde ifølge VW’s påståede statistik. AWD kan potentielt sænke din maksimale rækkevidde en lille smule, fordi det normalt er tilfældet, når du sammenligner biler med 2WD og AWD. Uanset hvad, så er ID. 4 PRO 4MOTION får en dobbelt elektrisk motoropsætning, som gør det muligt at sende strøm til alle fire hjul hele tiden.

  Er Volkswagen Polo en god bil?

Det er nok til at tilbyde 261 hk og 313 lb-punkts drejningsmoment, som driver ID. 4 PRO 4MOTION fra 0-60 mph på 7 sekunder og gør det muligt at nå en maksimal hastighed på 112 mph/180 km/t. Du kan oplade ID.4 PRO 4MOTION fra 20 % til 80 % på ca. 33 minutter, mens langsom opladning på vekselstrøm tager henholdsvis ca. 8-9 timer.

Alt i alt er ID.4 PRO 4MOTION-drivlinjen helt sikkert kompetent, og den giver generelt et anstændigt kilometertal. Med en hurtig DC-opladning på 175 kW bør ID.4 Pro ikke give anledning til alt for megen rækkeviddeangst, da du kan få en rækkevidde på 62 miles på blot 10 minutters hurtig opladning.

Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

VW ID.4 PRO 4MOTION – Design og kørsel

Designmæssigt ser VW ID.4 Pro 4MOTION nøjagtigt det samme ud som den almindelige ID.4, hvilket slet ikke er nogen dårlig ting. Hele VW ID.-serien ser futuristisk og stilren ud, hvilket betyder, at den bør ældes med ynde. Interiøret i ID.4 er meget velindrettet, men nogle mennesker klager dog over, at ID.4 kunne føles lidt mere high-end indvendigt.

Når det kommer til kørsel, er ID. 4 Pro 4MOTION føles eksklusivt og er meget let at køre. Man kan dog mærke vægten, og bilens affjedring kunne være lidt blødere. Køredynamikken nyder bestemt godt af et relativt lavt tyngdepunkt, men ID.4 er ikke designet til at køre hurtigt rundt om hjørnerne.

  Volkswagen Tiguan - Almindelige problemer & fejl
Volkswagen ID. 4 Pro 4MOTION

VW ID.4 PRO 4MOTION – Pålidelighed og almindelige problemer

ID.4 har eksisteret i et stykke tid, hvilket betyder, at de fleste mennesker er helt klar over, hvor pålidelig den er. Tidligere ID.4-modeller var meget mere problematiske end dem, der forlader fabrikken nu, hvilket er forventeligt for en helt ny bil. Vi kan sige, at ID.4 er rimelig pålidelig, men ikke den mest pålidelige familie-EV derude.

Den mest almindelige VW ID. 4 Pro 4MOTION-problemer spænder fra forskellige bremsesystemrelaterede problemer, problemer med bilens primære elektriske system, problemer med kvalitetskontrollen, problemer med opladning og potentielle problemer med bilens avancerede førerassistentsystemer.

VW ID.4 PRO 4MOTION – Værdi og praktisk anvendelighed

Med en startpris på omkring 50.000 dollars er VW ID.4 PRO 4MOTION nu et par tusinde dollars dyrere end modellen uden 4MOTION. Denne pris er bestemt oppe i nærheden af nogle af de dyreste EV’er på markedet uden at træde ind i high-luxury EV-segmentet.

Praktiskheden er den samme som i den almindelige ID. 4, hvilket betyder masser af siddepladser, især bagi. Bagagerummet er også forholdsvis stort takket være den flotte form og den brede åbning. AWD gør det meget nemmere at styre ID.4 Pro 4MOTION under ugunstige vejrforhold.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe VW ID.4 Pro 4MOTION?

Volkswagen ID.4 Pro 4MOTION er designet til folk, der ønsker at maksimere sikkerheden uanset hvilket underlag de kører på. Som sådan giver det mening at betale for 4MOTION-systemet, hvis du bor i et klima, hvor der er meget sne, regn og is.

Du skal dog ikke tro, at du kan slippe af sted uden et par ordentlige vinterdæk, da disse er afgørende, uanset om du ejer en bil med 2WD eller AWD. Hvis du bor i et område, der primært er tørt, kan du sagtens klare dig med et almindeligt 2WD ID. 4, da det giver dig lidt mere rækkevidde og også er billigere at købe.

  Aiways vs. VW - hvad er bedst?

Hvilke VW ID.4-modeller fås med AWD?

I øjeblikket tilbyder VW ID.4 med AWD i to bestemte modeller, nemlig den nye Pro 4MOTION-model og den topspecificerede GTX-model. Grunden til, at VW kom med Pro 4MOTION, er at sænke den oprindelige pris på en ID.4 med AWD generelt.

Det er værd at nævne, at alle andre modeller af ID. 4 kommer med et baghjulstræk, hvilket er en afvigelse fra det almindelige FWD-setup, som vi er vant til at se fra VW.

Er VW ID.4 en god bil?

Volkswagen ID.4 er designet til folk, der ønsker en elektrisk Volkswagen, som kan klare både langdistancekørsel og bykørsel uden nogen som helst problemer. ID.4 er også sikker, komfortabel, velindrettet og en god familiebil, hvilket er hovedårsagen til, at de fleste mennesker køber den. Derfor er VW ID.4 virkelig en rigtig god bil.

Video: 2023 VW ID.4 Pro 4Motion REVIEW – AWD-versionen uden GTX

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z