Alt om 2023 Hyundai Tucson

2023 Hyundai Tucson

2023 Hyundai Tucson er for det meste en overført model fra den eksisterende Tucson med nogle få tydelige ændringer. Nogle funktioner såsom adaptiv fartpilot er nu standard på alle modeller og udstyrsniveauer, mens panoramasoltaget og den trådløse oplader til telefoner nu er standard på “N-line”-modellerne.

Hvorom alting er, vil vi fortælle dig alt om 2023 Hyundai Tucson og fortælle dig, hvorfor du bør gå efter en. Til at starte med får Tucson imponerende motorvarianter, som alle er både sofistikerede og effektive. Designet er stort set det samme som i 2022-modellen, hvilket ikke er nogen dårlig ting, for den nye Tucson ser virkelig cool ud både indvendigt og udvendigt.

Pålideligheden er fremragende, da Tucson formår at være en af de mest pålidelige biler i sit segment, og det kan 2023-modellen kun forbedre. Værdimæssigt kan du forvente, at Tucson vil koste et par tusinde dollars mere end tidligere, hvilket er forventeligt i betragtning af de førnævnte opgraderinger og hvordan den globale inflation går.

Praktiskheden er også rigtig god, da Tucson komfortabelt kan rumme op til fire fuldvoksne voksne med et stort bagagerum. Oversigten er rigtig god hele vejen rundt om bilen, mens bagagerummet er fremragende for sit segment.

Hyundai Tucson – drivlinjen

Hyundai Tucson fås enten som benzin- eller hybridbil, hvilket betyder, at der ikke længere er dieselmuligheder. Den pågældende motor er den velkendte 1,6L 4-cylindrede motor med 150hk og 184lb-ft moment, hvilket burde være mere end rigeligt for de fleste. Du kan også forvente, at denne motor vil give omkring 40MPG, hvilket er et rigtig godt tal for en benzindrevet SUV.

  Hyundai Sonata Pålidelighed

Tucson fås i en plug-in hybridform, hvor 1,6L-motoren er koblet sammen med en elmotor for en kombineret ydelse på 265 hk og 260 lb-punkts drejningsmoment. Hvis du ikke kan være besværet med at sætte stikket i stikkontakten hele tiden, kan du også vælge den konventionelle hybridmodel, som kombinerer 1,6L-enheden med et batteri, der ikke kan genoplades på væggen, og som giver en kombineret ydelse på 230 hk og et drejningsmoment på 265 lb-ft.

FWD er standard for alle Tucson-modeller, og der er ingen muligheder for AWD i øjeblikket. Den eneste transmissionsmulighed er en 6-trins automatgear, der passer rigtig godt til bilens karakter.

Hyundai Tucson – Design og kørsel

Da den nye Tucson kom frem, blev folk virkelig positivt overraskede, da Hyundai endelig er begyndt at lave mindeværdige biler. Med sin genkendelige frontfacade kan du nemt spotte Tucson på dens forlygter og en gennemgående hækstang. I N-Line-udstyret ser Tucson meget bedre ud end indgangsmodellerne, da disse får små hjul og alt for meget plastik på ydersiden.

Historien om interiøret af meget det samme, som du bør udstyre Tucson, hvis du vil have den til at se rigtig godt ud. Køreoplevelsen er ikke noget at prale af, da Tucson kører som alle andre kompakte SUV’er derude. Den er komfortabel, relativt velisoleret og behagelig.

Hyundai Tucson – Pålidelighed og almindelige problemer

Hyundai Tucson er en af de mest pålidelige biler i sit segment, hvilket har været tilfældet med Tucson i lang tid. Der er virkelig ikke så mange ting at være bekymret for, da Tucson formår at forblive problemfri det meste af tiden.

  Er Hyundai Tucson en god bil?

De mest almindelige problemer med Hyundai Tucson er forbundet med 6-trins automatgearet, klimaanlægget, motoren, visse udstyrsdele og det elektriske. Hyundai har dog foretaget et par tilbagekaldelser for Tucson, hvoraf de fleste har løst disse problemer.

Hyundai Tucson – Værdi og funktionalitet

2023 Tucson vil sandsynligvis starte et sted omkring 25.000 dollars for modeller med lavere specifikationer og gå derfra. Velspecificerede high-trim PHEV-modeller kommer til at koste op over 35.000 dollars, hvilket stadig er en god pris i betragtning af, hvad du får. 2. brugte modeller formår også at holde deres værdi rigtig godt, hvilket er grunden til, at Tucson er et godt køb uanset hvordan.

Praktiskheden er også rigtig god, da Tucson tilbyder komfortabel plads til op til fire personer, men 5 kan være lidt trangt på længere rejser. Bagagerummet er stort nok, og udsynet er rigtig godt. Tucson er en god familiebil med alle de nødvendige funktioner, der gør, at den skiller sig ud og gør sit arbejde ordentligt.

FAQ-afsnit

Er Hyundai Tucson bedre end Kia Sportage?

Både Hyundai Tucson og Kia Sportage er generelt gode biler, men de deler de fleste dele med hinanden. Jeg vil give Sportage en fordel, når det kommer til det ydre design, mens Tucson er flottere indvendigt.

Det er en virkelig tæt afgørelse, da begge er rigtig gode overordnet set. Virkeligheden er, at din købsbeslutning sandsynligvis vil blive påvirket af mærkeloyalitet. Uanset hvad, kan du ikke træffe en forkert beslutning her, da både Tucson og Sportage er spot on.

  Hyundai i40 - Almindelige problemer & fejl

Er 2023 Tucson anderledes end 2022-modellen?

Ikke rigtig. Vi har allerede talt om, at 2023 Tucson er en videreførelse fra 2022-modellen med tilføjelse af nogle få funktioner, som nu er standard over hele linjen. Som sådan er en 2023 Tucson i grundmodel den samme som en 2022 Tucson i grundmodel med tilføjelse af nogle få funktioner, som nu er blevet standard.

Det betyder, at der absolut ingen grund er til at opgradere til 2023-modellen fra 2022-modellen, da du ikke får noget, der er værd at stige.

Skal jeg købe en 2023 Hyundai Tucson?

Hvis du er på markedet for en familie-SUV, der kan tilbyde masser af plads, masser af teknologi og er urokkeligt sikker, er Tucson dit valg. Tucson er desuden en af de mest pålidelige biler i sit segment, hvilket betyder, at den ikke kommer til at efterlade dig strandet nogen steder.

Alt i alt har Hyundai ikke foretaget ret mange ændringer i 2023-modellen, fordi de ikke behøvede det. Hvorfor reparere noget, hvis det ikke er gået i stykker endnu?

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z