Ram ProMaster City Pålidelighed

Ram annoncerede lanceringen af ProMaster City baseret på Fiat Dobl* i 2015 som erstatning for den Dodge Caravan-baserede C/V Tradesman. Det er de tilgængelige trimniveauer og de tilgængelige konfigurationer, der gør den største forskel mellem ProMaster og ProMaster City.

Oversigt

Ram ProMaster City varebiler og personbiler, som omfatter varebilerne Wagon og Tradesman, har nu dagkørelys, parkeringssensorer bagtil, højdejusteringer til føreren, fartpilot og karrosserifarvede kofangere. Der er kun én motor og transmission til rådighed til ProMaster City; Tigershark 2,4 liter kombineret med 948TE ni-trins automatgearkasse.

Pålidelighed

ProMaster Citys lille størrelse giver den en relativt god brændstoføkonomi, samtidig med at den har masser af lastrum. Ram ProMaster City fås enten som en varevogn eller som en vogn med fem passagerer. Den indtager en 2. plads blandt erhvervskøretøjer med en pålidelighedsvurdering på 3,5 ud af 5,0.

Sikkerhed

Et køretøj som 2021 Ram Promaster nær Las Cruces er ikke underlagt kollisionstest. Det er længe siden, at 2021 Promaster kom med sikkerhedsfunktioner. En knæairbag til føreren, stabilitetskontrol og front- og gardinairbags er alle standardsikkerhedsfunktioner.

Afskrivningssats

Rams Promaster City vil blive afskrevet 52 % over 5 år og vil til den tid have en gensalgsværdi på 12.678 USD. Den gennemsnitlige bil kører op til 200.000 miles. På forskellige ProMaster-fora som f.eks. dette forum forudsiger de fleste deltagere, at ProMaster vil holde mindst to hundrede tusinde timer.

Vedligeholdelse og reparation

Omkostningerne til vedligeholdelse og reparationer på en RAM Promaster City i løbet af de første 10 driftsår er ca. 19.870 USD. Der er en forskel på 8.424 $ mellem dette og branchegennemsnittet for populære varevogne i fuld størrelse. Desuden vil 63,20 % af Promaster City-enhederne kræve større reparationer i løbet af denne periode.

  Chevrolet Silverado HD Pålidelighed

FAQ

Er Ram ProMaster City en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Ram ProMaster City er en bil med forhjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Ram ProMaster City?

Ram ProMaster City er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Special Purpose Vehicle 2WD

Hvad er hestekræfterne i en Ram ProMaster City, og har den en turbo?

Ram ProMaster City har 178 hestekræfter og et drejningsmoment på 174 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded I-4 med en slagvolumen på 2,4 L Brændstofsystemet er: Det har et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvor stort er bagagerummet i Ram ProMaster City?

68,7 kubikfod ( 1,945 m3 )

Hvor stor frihøjde har Ram ProMaster City?

5,1 tommer ( 12,95 cm )

Hvilken type hjul har den?

Ram ProMaster City har 16 X 6,5 tommer stålfælge foran og 16 X 6,5 tommer stålfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z