Audi RS4 Pålidelighed

RS-modellerne er Audi’s topmodeller. RS4 har fået mange generationer, og den er nu i sin 4. generation. 4. generation af RS4 Avant er vognformet, men den vil ikke blive tilbudt i USA. Der findes dog stadig ældre RS4 B7-sedaner på markedet.

Audi RS4

Den nyeste RS4 tilbydes i Avant-form, som er Audis vogn- eller stationcar-ækvivalent. Bilen har en kraftig 2,9 L V6-turbomotor med turbolader og 8-trins Tiptronic-automatgearkasse. Motoren yder enorme 444 hestekræfter, og bilen kan gå fra 0 til 60 mph på kun 3,5 sekunder. Det er enormt hurtigt for en vogn.

Pålidelighed

RS4 har haft en god pålidelighed i hele sin levetid. De tidligere sedanmodeller er pålidelige nok til, at man endda kan købe dem efter 12 år efter, at de er udgået. Avant-modellen har aldrig haft nogen store problemer, og den er pålidelig nok til at købe.

Vedligeholdelse

RS4 Avant er en ny bil, og det meste af udskiftningsmaterialet ville være omfattet af Audis 4-årige garanti. Audi foretog en tilbagekaldelse af RS4’eren på grund af fejl på støddæmperne. Bortset fra det er RS4-vognen en holdbar bil.
Hvis vi ser på pålideligheden af RS4 B7 sedan, så er det en pålidelig bil i sin prisklasse. Bilen har ikke nogen større problemer, men udskiftning af bremser, dæk og olie koster en del mere. Det er dog ret almindeligt for luksussportsvogne som RS4 B7. Den producerer også omkring 400 hestekræfter, så det må du bære.

  Audi A8 pålidelighed

Audi RS4 – højtydende biler

Avant-modellen af RS4 er ret sjælden i sin kategori, og den har kun Mercedes-AMG C63 som rival. De luksuriøse Estates er ikke så almindelige, og de er ret praktiske at eje. RS4 Avant kan tilbyde masser af plads til passagerer og last. Den gamle sedanmodel kan dog tilbyde et anstændigt firehjulstræk.

FAQ

Er Audi RS4 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Audi RS4 er en bil med firehjulstræk.

Hvor mange sæder er der i Audi RS4?

Audi RS4 er en bil med 5 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Compact

Hvad er hestekræfterne i en Audi RS4, og har den en turbo?

Audi RS4 har 420 hestekræfter og et drejningsmoment på 317 lb-ft. Motoren er en Gas V8 med en slagvolumen på 4,2L/ Brændstofsystemet er: FSI Direct.

Hvor stort er bagagerummet i Audi RS4?

13,4 kubikfod ( 0,379 m3 )

Hvor stor frihøjde har Audi RS4’eren?

3,7 tommer ( 9,4 cm )

Hvilken type hjul har den?

Audi RS4 har 19 x 9,0 tommer alufælge forhjul og 19 x 9,0 tommer alufælge baghjul.

Er Audi RS4 en superbil?

Audi RS4 Avant stationcar er en højtydende, luksuriøs bil, der kombinerer funktionalitet og superbilspræstationer. Audi RS4 Avant er topmodellen af A4-modellen. Den er udstyret med massive bremser, støttende bucket-sæder og et fantastisk soundtrack fra dens V8-motor.

Hvilken er bedst RS4 eller RS6?

RS6 Avant har en 4,0-liters V8-motor med dobbeltturbo, der yder 591 hestekræfter og 590 lb. ft. Mens RS4 har en dobbeltturbo, 444 hestekræfter og 443 lb. ft. RS4 Avant koster mindre, er lettere og er mere overkommelig. Fordi den er mindre og lettere, kan du forvente, at RS4 Avant vil præstere bedre på en racerbane.

  Bedste motorspuling til audi a4

Hvad står Rs for på en Audi?

Audi’s RS-modeller står for RennSport. RS-logoet på det ydre betyder, at der er tale om en RS-model. Denne oversættelse fra tysk betyder racing sport. Det er ikke overraskende, at Audi’s RS-modeller er baseret på racerudgaver af deres biler.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z