Ram ProMaster Pålidelighed

Ram Truck Division, med stiliseret som RAM og tidligere kendt som Ram Trucks, er en division af Stellantis og et amerikansk mærke af lette til mellemvægtige erhvervskøretøjer. I Nordamerika sælges Fiat Ducato-serien af fuldstørrelse varevogne som Ram ProMaster varevogne. Der er tre modeller i serien: 1500, 2500 og 3500 med mulighed for chassis med cut-away-kabine.

Oversigt

Varevogne som Ram ProMaster er bygget til at klare en lang række opgaver, og derfor er deres kapacitet og fleksibilitet så vigtig. En enkelt V-6-motor med 280 hestekræfter driver ProMaster. Den fås kun med forhjulstræk. På trods af disse begrænsninger kan den bære en tungere last end enten Ford eller Mercedes. ProMaster har en høj nyttelast, et fremragende udsyn foran og ønskværdige funktioner til førerassistance og infotainment.

Pålidelighed

ProMaster indtager en 18. plads blandt 21 varevogne med hensyn til den samlede pålidelighed ifølge Repairpal.com. Antallet og alvorligheden af reparationer på dette køretøj er højere end gennemsnittet, og den har ikke en lige så lang garanti som Nissan NV. Det forventes, at en Ram Promaster holder i op til 250.000 miles. Nogle forbrugere hævder, at Ram ProMaster kan køre op til 475.000 miles. Ifølge masser af beviser kører det gennemsnitlige køretøj dog mindst 200.000 miles eller lidt over 13 år baseret på et gennemsnit på 15.000 miles kørt om året.

Sikkerhed

Hverken NHTSA eller Euro NCAP har endnu testet Ram Promaster. ProMaster har dog ikke nogle af de grundlæggende sikkerheds- og køreassistentfunktioner.

  RAM 1500 Pålidelighed

Afskrivningsgrad

Med en 5-årig gensalgsværdi på 18.634 USD vil RAM ProMaster Cargo Van miste 48 % af sin værdi efter 5 år.

Vedligeholdelse og reparation

I løbet af de første 10 år vil en RAM ProMaster Cargo Van koste ca. 20.061 USD. Der er en prisforskel på 8.615 USD mellem dette og gennemsnitsprisen for populære full-size van-modeller. ProMaster Cargo Van er også mere tilbøjelig til at have brug for en større reparation 63,20% af tiden.

FAQ

Hvor mange sæder er der i Ram ProMaster?

Ram ProMaster er en bil med 2 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Forhjulstræk

Hvad er hestekræfterne i en Ram ProMaster, og har den en turbo?

Ram ProMaster har 280 hestekræfter og et drejningsmoment på 260 lb-ft. Motoren er en Regular Unleaded V-6 med en slagvolumen på 3,6 L Brændstofsystemet er: Det er et brændstofsystem: Sequential MPI.

Hvilken type hjul har den?

Ram ProMaster har 16 X 6 tommer stålfælge foran og 16 X 6 tommer stålfælge bagpå.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z