Overraskende fakta om VW ID.5

VW ID.5

Volkswagen ID 5 er baseret på ID 4, men nogle bemærkelsesværdige forskelle mellem dem får mange mennesker til at vælge ID 5. Den vigtigste af dem er stilen, da ID 5 er en coupéudgave af ID 4. Uanset hvad, så tegner ID 5 til at blive en rigtig populær og succesfuld bil for VW, hvilket også er grunden til, at vi nu vil gennemgå alle de overraskende fakta om VW ID 5.

Nogle af disse vil helt sikkert få dig til enten at købe ID 5 eller nægte at købe en, så du bør konsultere dig selv med denne artikel, hvis du er på markedet for en ID 5. Hvis du vil vide mere om ID 5, hvad der er så godt ved den, og hvad den mangler, skal du sørge for at læse denne artikel!

Den mest glatte VW nogensinde lavet

I EV-verdenen spiller mærker konstant tom trumf med ting som rækkevidde, effekt, teknologi og accelerationstider. I de seneste år er mærkerne dog også begyndt at konkurrere med hinanden med hensyn til, hvor glatte deres biler er. Hvis din bil er rigtig glat, vil den trods alt drage fordel af mere rækkevidde, mere kraft og bedre accelerationstider tilsammen!

VW ID 5 er VW’s mest effektive bil, når det gælder aerodynamik, da den har en imponerende luftmodstandskoefficient på 0,27, hvilket er på niveau med nogle af de mest glatte crossover/SUV’er i branchen.

Fantastisk teknologipalette

ID 5 er i øjeblikket den topspecificerede dyreste VW ID-model til salg, inden den bliver overhalet af modeller som ID 6, ID 7 og ID 8. Som sådan tilbyder ID 5 en imponerende pakke af teknologiske løsninger, der er designet til at gøre din daglige prøvelse mere komfortabel, mere sikker og langt mere underholdende.

  Alt om 2023 VW sedan-modeller

ID 5 får det nyeste VW-infotainmentsystem, cool udseende omgivelseslys, alle mulige smarte ting i kørselsafdelingen og et fantastisk lydsystem. Det bedste af det hele er dog, at VW er indstillet på at opdatere ID 5 konsekvent, hver gang der udkommer ny software, hvilket betyder, at ID 5 aldrig kommer til at føles forældet.

VW ID 5 GTX

VW ID 5 GTX er den topspecificerede version af den topspecificerede VW ID-serie. Den har noget af en punch, da den klarer 0-60 mph på under 6 sekunder takket være 300 hk, men det bedste er, at selv med så meget ydelse klarer den en rækkevidde på 330 miles.

ID 5 GTX koster omkring 50.000 dollars, hvilket bestemt er mange penge, men ID 5 GTX er en komfortabel daglig chauffør med førsteklasses teknologi, samtidig med at den er ret sjov at køre og bruge som daglig chauffør, selv sammenlignet med nogle mere seriøse tyske SUV’er med coupéer med ydeevne.

Praktisk anvendelighed er fremragende

Når du hører ordene crossover-coupe-SUV, tænker du måske, at ID 5 er trangt bagi, og at den mangler hovedplads. Det har trods alt været tilfældet selv med nogle meget større coupé-SUV’er som Mercedes GLE Coupé.

VW ID 5’s praktiske egenskaber er dog ikke blevet hæmmet af den lave taglinje, hvilket bestemt er fantastisk, når man tænker på, hvordan bilen ser ud. Desuden er bilens bagagerum også fantastisk med et let lastrum og masser af ledig plads.

  Er Volkswagen T6 en god varevogn?

Den forbedrer VW ID 4

VW ID 5 er ikke bare en ombygget ID 4, men den har også et par tricks i ærmet, som gør de to biler forskellige på andre områder, ikke kun i forhold til designet. ID 4 starter med et mindre 52 kWh-batteri, hvilket ikke er ideelt for bilens størrelse, mens ID 5 kun kan fås med et 77 kWh-batteri, hvilket løser dette problem med det samme.

ID 5 ser bedre ud, den er længere, mere aerodynamisk, har bedre udstyrsmuligheder og er i det hele taget langt mere ønskværdig.

FAQ-afsnit

Hvad er godt ved VW ID 5?

Hvis du ikke har nogen erfaring med elbiler, kan biler som ID 5 introducere dig til EV’s verden på den mest behagelige måde. VW har sørget for at få ID 5 til at føles som en elbil, men de har ikke forsøgt at genopfinde hjulet, hvilket betyder, at de, der er bekendt med “normale” VW’er, vil føle sig hjemme i ID 5.

Andre fordele er, at ID 5 ser ud til at holde sin værdi i de første par år meget bedre end ID 4, samtidig med at den også er den flotteste i familien. GTX-modellen tilføjer flere styling-tricks, som helt sikkert vil få din ID 5 til at skille sig ud i firmaets parkeringskælder. Til sidst skal vi også nævne, at ID 5 får VW’s topteknologi.

Hvad er dårligt ved VW ID 5?

Mange mener, at hele VW ID-serien har nedprioriteret VW’s materialekvalitet markant. Hårdt berørende plastik er mere almindeligt end nogensinde før, og det er især et problem for en bil som ID 5, da det er det dyreste nuværende ID-produkt på markedet. Desuden føles ID 5 lidt for meget som et legetøj.

  Volkswagen ID.4 - Almindelige problemer & fejl

Det betyder, at den mangler karakter og ikke rigtig er den type bil, som en bilentusiast nogensinde vil længes efter. GTX-modellen er ikke sportslig nok, i hvert fald ikke så langt som de fleste tror. 300 hk er ikke et lille tal, men det er det, når man sammenligner det med det faktum, at nogle elektriske SUV’er på markedet har op mod 1000 hk under højre fod.

Hvor meget afstand har ID5?

VW ID 5 har 314 miles med 299hk-modellen, mens de længste ID 5-modeller har en rækkevidde på omkring 330 miles. Pakket med en hurtigoplader kan ID 5 genopfylde en rækkevidde på 200 miles på ca. 30 minutter, hvilket er mere end nok til din daglige pendling.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z