Mercedes Sprinter år du bør undgå

Mercedes sprinter

Mercedes Sprinter varevogn er ikke en bil, som de fleste Mercedes Benz-entusiaster drømmer om, men Sprinter er stadig en af de bedste Mercedes erhvervsmodeller, som man kan købe for penge. Sprinteren har eksisteret i et godt stykke tid, hvilket betyder, at Mercedes har tilbudt mange forskellige modelår af Sprinteren, hvoraf nogle er bedre end andre.

Disse kan bruges på en række forskellige måder, alt efter hvad du ønsker af din varevogn. Du kan bruge den som en erhvervstransportvogn, en personbefordringsvogn, en campingvogn, eller hvad der ellers passer til dine behov. Men før du gør noget af det, skal du være opmærksom på, hvilke modelår du bør undgå fra starten.

Grunden til, at nogle modelårgange af Sprinter bør undgås, er, at de simpelthen ikke er på højde med resten af branchen. Mercedes Sprinter 2016 synes at være den, som mange anser for at være det værste Sprinter-modelår nogensinde, og 2015-modellen er lige efter.

Mercedes Sprinter fra 1999 er måske århundredets tilbud i øjeblikket, men denne varevogn er så gammel, at det er virkelig svært at finde en med ikke alt for mange kilometer på uret. Desuden oplever disse typisk problemer, som simpelthen ikke er en ting på nyere modeller.

2016 Mercedes Benz Sprinter

Ifølge en masse kundetilfredshedsundersøgelser ser modelåret 2016 Mercedes Benz Sprinter ud til at være det år, der har den laveste samlede score. Der blev rapporteret flere problemer for 2016 Sprinter end for noget andet modelår, og det er ret tydeligt i det øjeblik, du bladrer gennem nogle af de mest velrenommerede kundetilfredshedsundersøgelser online.

  Hvad er forskellen mellem GLC og GLA Mercedes?

De mest klagede problemer med 2016-modellen er relateret til en masse indvendige fejl, som betød, at mange tilbehør simpelthen ikke virkede. Bremserne blev også stærkt kritiseret, fordi de føltes unaturlige og ikke var de bedste til at standse varevognen. Motorerne var for gamle til at være effektive og for gamle til at være sofistikerede.

Sæderne skulle angiveligt være utroligt ubehagelige, og det er helt sikkert et problem med en bil, der normalt kører flere hundrede kilometer på én gang. Der er simpelthen for mange mennesker, der klager over 2016 Sprinter-modellen, og derfor har vi udnævnt den til det værste Mercedes Benz Sprinter-modelår hidtil.

2015 Mercedes Benz Sprinter

På andenpladsen, lige bag 2016 Sprinter står 2015-modellen, som også ser ud til at være næsten lige så problematisk som 2016-modellen. Derfor er 2015 Sprinteren den 2. mest klagede Sprinter-model nogensinde. Problemerne med 2015-modellen ligner dem, der er anført for 2016-modellen, men er ikke helt de samme.

De mest bemærkelsesværdige problemer er forbundet med karrosseriet, lakken og en masse problemer med interiøret som med 2016-modellen. Vinduerne er også problematiske, da de har en tendens til at sidde fast, og elrudernes funktion svigter elendigt. Utætte tage er også en ting med 2015 Sprinter, hvilket er ret uheldigt.

Virkeligheden er, at ingen af disse problemer er milde og nemme at løse, hvilket betyder, at 2015 Sprinter virkelig er et modelår, du bør undgå. Den kommer simpelthen med for mange irriterende og virkelig alvorlige problemer, som kan ødelægge din ejeroplevelse.

  Nye dæk & hjulskifte Mercedes-Benz W114 pris

1999 Mercedes Benz Sprinter

Mercedes Benz Sprinter fra 1999 er den allerførste Sprinter varevogn, der kom til USA. For at være 100 % ærlig var 1999 Sprinteren faktisk anstændig, da den først kom ud, men vi kan roligt sige, at de efterfølgende år virkelig har gjort et nummer ud af 1999 Sprinteren. Til at starte med er bilen bare for gammel til at blive brugt til daglig.

For det andet mangler den funktioner, som de fleste mennesker nu anser for at være afgørende for en varevogn. Sprinteren fra 1999 er heller ikke det mest pålidelige Sprinter-modelår endnu. Dette problem bliver endnu værre af, at der ikke findes 1999 Sprinter-modeller med lavere kilometertal i 1999. Nogle mennesker ville købe disse for at spare penge, men du kan virkelig ikke bruge 1999 Sprinteren til de samme ting, som du kan bruge en 2015- eller 2016-model.

1999 Sprinteren har også problemer med karrosseripanelkvaliteten, malingkvaliteten, mulig korrosion, udvendige problemer med lynnedslag, et interiør af lav kvalitet, der formår at revne, og problemer med styresystemet. Selv i sin bedste stand er 1999 Sprinteren nu for gammel til at blive brugt til andet end lejlighedsvise gåture til Ikea.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe en Mercedes Benz Sprinter?

Hvis du har brug for en bil med plads til mange personer, eller hvis du ønsker en bil, der kan transportere masser af gods, er Sprinter varevognen et godt valg. Afhængigt af konfigurationen kan du få disse skræddersyet til personbefordring eller godstransport. Sprinteren er en virkelig modulær varevogn, hvilket betyder, at den kan bruges til stort set alt.

  Hvad betyder AMG på Mercedes?

Der er ikke mange varevogne derude, der er så kendte som Sprinteren. Ford Transit er måske det mere populære valg, men Sprinteren er generelt et produkt af højere kvalitet. Hvis du tilbringer meget tid bag rattet, er Sprinteren den rette løsning.

Hvilken Mercedes Benz Sprinter-model er den bedste?

Det bedste du kan gøre er at købe en diesel Sprinter varevogn, da disse er perfekte til det, de normalt gør. Du vil have en varevogn med nok drejningsmoment til at få dig i gang, uanset hvor tung lasten er. Du bør også vælge en automatisk version, da det gør Sprinteren meget nemmere at leve med.

2012 Sprinteren ser ud til at være virkelig pålidelig, og det samme gælder 2010- og 2004-2006-modellerne.

Lavede Dodge Sprinteren førhen?

Ja, de allerførste Sprinter-modeller blev fremstillet af Dodge, og Mercedes-badget Sprinter-modeller har været i produktion siden 2010. Hvis du tager et kig på en Dodge Sprinter fra 2006, kan du straks se, at det blot er en rebadget Mercedes Sprinter, da disse blev solgt som Mercedes Sprinter varevogne i Europa lige fra starten.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z