Hvilken Mercedes-motor lyder som en Pagani?

Hvilken Mercedes-motor lyder som en Pagani?

Pagani Zonda er en af de bedst klingende biler, der nogensinde er lavet. Men hvis du elsker Mercedes-Benz-biler og ønsker en model, der lyder som en Pagani, kan du faktisk finde en.
Mercedes M120 6,0-liters V12-motor med 6,0 liter motor lyder som en Pagani Zonda. Det er den samme motor, der blev brugt utunet i den allerførste Pagani Zonda, som er C12. Du kan finde denne motor i Mercedes bilmodeller som W140 S600 og CL600.
Alternativt kan du bruge den 5,8-liters M137-motor fra Mercedes. Dagens Pagani Zonda bruger en modificeret 7,0-liters og 7,3-liters AMG V12-motor fra AMG, som er med naturlig indblæsning. Så hvis du vil have din Mercedes til at lyde som en Pagani, skal du finde en af disse motorer.

Hvordan får man Mercedes til at lyde som Pagani?

Hvis du elsker racerbiler, så elsker du sikkert lyden af en Pagani Zonda. Pagani er dog meget dyr, og det er ikke alle, der har råd til den. Uanset hvad, kan du stadig få en billigere luksusbil, der lyder som en Pagani, hvis du ønsker en Mercedes. Her er hvordan du gør det:

Kig efter en Mercedes-model med en motor, der ligner Pagani’s

Det første er at kigge efter en bil, der lyder som en Pagani-motor. Som nævnt ovenfor bruger Pagani Zonda en modificeret 7,0-liters og 7,3-liters AMG V12-motor fra AMG med naturlig indsugning. Men hvis du får en Mercedes-model med den 6,0-liters M120-motor, er det endnu bedre.
Denne motortype blev brugt i Mercedes CL600, S600 og SL600, der blev produceret mellem 1992 og 2002. Selv om Mercedes indstillede produktionen af disse biler, kan du stadig finde brugte biler til gode priser. De fleste af dem ligger på mellem 9.000 og 18.000 dollars. Men med al den ståhej, som de er genstand for nu, må du forvente, at de vil stige i pris.

  Er en brugt Mercedes S-klasse et godt køb?

Anskaf lige lange langrørsforstærkere

Det næste er at finde en forhandler, der sætter de nøjagtigt lige lange langrørsforstærkere på, så din W140 SL600 eller S600 lyder som en Pagani. Desværre er der kun én forhandler med disse specialfremstillede lige lange rørforstærkere, og den ligger i Japan.
Det pågældende værksted er kendt som Technical Garage Sasaki, og forhandleren hedder Sasaki San. Selv om forhandleren ikke har en stor social tilstedeværelse, kan du komme i kontakt med ham via hans side på Facebook, “Technical Garage Sasaki”.
Sasaki San kombinerer den 7,3-liters Mercedes-AMG V12-motor med en 7,3-liters Mercedes-AMG V12-motor, der er baseret på Mercedes’ M120 6,0-liters tolvcylindrede motor, og tilføjer lige lange rørforstærkere og en skræddersyet udstødning for at få bilen til at lyde som en Pagani Zonda. Det enestående udstødningssystem koster dig over 12.000 dollars.

God fornøjelse med din tur

Når Sasaki San har monteret din Mercedes W140 S600 eller SL600 med lige lange rørforstærkere og et genialt udstødningssystem, kan du nyde din køretur. Den producerede lyd vil være den samme som en Pagani Zonda.
En af modtagerne af Sasaki San’s opfindelse er Youtuber Effspot og fotograf Mark Riccioni. Effsport bestilte en sådan udstødning til sin Mercedes S600, mens Riccioni købte Sasakis W140 S600, som var hans firmas demobil.
Med Mercedes-Benz W140 S600 og SL600, der går til en lavere pris, er det lettere at se, hvorfor mange mennesker er tiltrukket af ideen. Sasaki havde ikke modtaget nogen ordrer på sit specialfremstillede udstødningssystem i 7 år, men efter at Effsport lagde en video af hans W140 S600 ud, efter at den var blevet tunet, gik den viralt.

  Hvilke Mercedes har digitalt instrumentbræt

Hvad er kendetegnene ved Mercedes-Benz M120-motoren?

M120-motoren er en højtydende V12-motor med stempel i biler. Den har en motorblok i aluminium, der er foret med aluminium/silicium. DOHC-cylinderhovederne i aluminium har et design med fire ventiler pr. cylinder. Desuden anvender motoren sekventiel brændstofindsprøjtning og smedede plejlstænger i stål.
Denne motor blev brugt i Mercedes S-klasse modeller produceret mellem 1990 og 2002. På grund af de nye emissionsregler, der blev indført i 2002, stoppede Mercedes produktionen af denne motor. Den blev senere erstattet af den mindre, mindre kraftfulde og kortlivede 5,8-liters M137 V12-motor med 5,8 liter.

Flere spørgsmål om Mercedes

Hvordan kan jeg få min bil til at lyde som en formel 1-bil?

Der er flere måder, hvorpå du kan få din bil til at lyde som en Formel 1-bil. Det vil dog afhænge af dit budget. Du kan beslutte dig for at ændre udstødningen på din Mercedes-Benz og få motoren tunet til spidsomdrejninger. Alternativt kan du lige så godt bruge højttalere til at skabe lydene.

Hvad får en bil til at lyde som en racerbil?

Når din Mercedes-Benz lyder som en racerbil, kan det være et tegn på et problem. Der er forskellige ting, som du bør holde øje med. Det kan skyldes, at løfterne, der bevæger ventiltrækket, ikke får det ideelle olietryk, en løs eller slidt stempelstift eller på grund af forbindelsesstængerne.

Hvilken Mercedes-Benz-motor er den mest pålidelige?

I årenes løb har Mercedes udviklet nogle kraftfulde og enestående motorer, der har præsteret overvældende godt. Den mest pålidelige Mercedes-motor er dog 2,6 R6 Mercedes-motoren. Denne motor kan findes på W124-modellen, og den er meget holdbar.
Andre pålidelige motorer, der er værd at nævne, er 4,2 V8 Mercedes-motor, 2,0 V8 Mercedes-motor, 2,0d Mercedes-motor, 3,5 V6 Mercedes-motor og 2,1 CDI Mercedes-motor. De fleste af disse motorer er ikke kun holdbare, men udvikler heller ikke ofte problemer.

  Er Mercedes bedre end Rolls-Royce?

Hvor meget koster Mercedes W220 S-klasse?

Prisen på Mercedes-Benz W220 S-klasse varierer alt efter årgang og model. W220-modellen blev produceret mellem 1999 og 2006, hvilket betyder, at der ikke bliver lavet nye modeller. Du kan dog finde brugte kvalitetsmodeller, der ligger på mellem 10.000 og 22.000 dollars. Du kan f.eks. få en Mercedes S430 W220 fra 2001 for 10.900 $.

Hvilke andre Mercedes-motorer ud over M120-motoren findes der i Pagani Zonda?

Pagani Zonda brugte 3 forskellige motorer fra Mercedes. Alle disse motorer var forskellige versioner af M120-motoren. Den første var 6,0L-motoren, der blev brugt i Pagani Zonda C12, efterfulgt af 7,0L-motoren i C12-S og Zonda GR, og endelig 7,3L-motoren i Zonda S.

Sidste tanker

Mercedes M120 6,0-liters V12-motor med 6,0 liter motor lyder som en Pagani. Men for at få den faktiske lyd af en Pagani Zonda, skal du tune bilen. Det er her, du får brug for de specialfremstillede lige lange langrørsforstærkere og den geniale udstødning fra Technical Garage Sasaki i Japan.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z