Hvilken er bedst: Polestar eller Tesla?

Hvis du er på udkig efter en luksuriøs og luksuriøs elbil på begynderniveau, er der stor sandsynlighed for, at du vil støde på Polestar- eller Tesla-biler. Begge disse biler tilbyder højtydende og luksuriøse biler med høj ydeevne. Men hvilken bil er bedst mellem Polestar og Tesla?

Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du vil have fart, høj ydeevne og fremragende rækkevidde, så er Tesla det bedste valg for dig. Men hvis du vil have en komfortabel, luksuriøs og sikker bil, så er Polestar det bedre valg.

Alt i alt er Tesla den bedre bil, som vi vil finde ud af senere i dette indlæg. Takket være dens brede vifte af modeller og varianter at vælge imellem. Polestar er måske nok veldesignet med et interiør i topklasse, men de har kun én elektrisk model, “Polestar 2”, på tilbud. Polestar 1 er en plug-in hybridbil.

Hvilken bil er bedst mellem Polestar 2 og Tesla Model 3?

Den bedste sammenligning, der kan hjælpe os med at finde ud af, hvilken bil der er bedst, er mellem Polestar 2 og Tesla Model 3. Polestar 2 blev skabt for at konkurrere med Tesla Model 3. Ikke alene koster den næsten den samme pris, men den kommer også med lignende funktioner, der giver Tesla kamp til stregen.

Udseende

Dette er en stor udfordring, da begge disse biler er smukt designet med et moderne design. Et nærmere kig placerer dog Polestar 2 en smule foran Tesla Model 3. Dette omfatter både bilens indre og ydre.

Polestar 2 har et stilfuldt, moderne og komfortabelt interiør end Tesla Model 3. Desuden tilbyder den brugeren flere tilpasningsmuligheder med forskellige pakker. Så køberne kan ændre interiøret i henhold til deres smag og præferencer.

  Er Volvo mere pålidelig end Tesla?

Ydeevne

Tesla præsterer langt bedre end Polestar 2. Først og fremmest accelererer Tesla Model 3 fra 0 til 60 på 5,3 sekunder med en topfart på 140 mph. På den anden side accelererer Polestar 2 fra 0 til 60 på 7,4 sekunder med en topfart på 127 mph. Bemærk, at performance-varianter fra begge biler accelererer endnu hurtigere.

Rækkevidde

En af de ting, som Tesla overstråler de fleste elbiler med, er dens fremragende rækkevidde. Tesla har den bedste rækkevidde blandt alle elbiler. Titlen for den elbil med den bedste rækkevidde går dog til Mercedes-Benz EQS.

I dette tilfælde har Tesla Model 3 dog en lavere rækkevidde end Polestar 2. Tesla Model 3 Standard Range dækker maksimalt 263 miles, mens performance-varianten har en maksimal rækkevidde på 315 miles. Polestar 2 har derimod en rækkevidde på op til 335 miles.

Sikkerhed

Polestar er naturligvis den sikrere bil. Lavet af Volvo, som er populær for sine sikre biler, er Polestar 2-bilen også sikker. Ikke desto mindre er Tesla Model 3 ikke langt fra, da den også er super sikker med den selvkørende funktion. Men hvis du ønsker generel sikkerhed, er Polestar 2 den bedste løsning.

FAQ

Er Polestar et luksusmærke?

Ja, Polestar er et luksusbilmærke. Polestar blev dannet gennem et joint venture mellem den svenske gigant “Volvo” og Geely Holding fra Kina. Dette mærke blev oprettet for at konkurrere med andre luksusmærker for elektriske luksusbiler som Tesla og dets modstykker i Tyskland.

Kan Polestar 2 bruge Tesla-opladere?

Ja, Polestar 2 kan bruge Tesla-opladere. Det eneste, du skal have, er et type 2-stik for at oplade din bil. Det eneste problem er, at Polestar 2 kun accepterer en effekt på 150 kW. Så hvis du bruger Tesla Supercharger eller en anden DC-oplader, skal du kun vente i op til 78 minutter.

  Kan du tage en Tesla med til en mekaniker?

Ikke desto mindre vil det tage ca. 48 timer, hvis du vælger at bruge et typisk NEMA 5-15-stik, hvis du vælger at bruge et typisk NEMA 5-15-stik. Hvis du derimod beslutter dig for at bruge NEMA-stik 14-50-stik, så oplader du lidt hurtigere, og det kan tage omkring 11 timer og 17 minutter.

Hvilken bil er sikrere – Tesla eller Volvo?

Volvo er populært set kendt som det sikreste bilmærke på markedet. Ja, Tesla Model 3 er den sikreste elbil på markedet, men Volvo er stadig det sikreste bilmærke på markedet. Det er derfor, at biler som Volvo V90, V60, S90 og S60 alle normalt kommer med på listen over de 10 sikreste biler på markedet.

En af de ting, der gør Volvo ekstremt sikker, er, at den tilbyder flere standardsikkerhedsfunktioner som f.eks. advarsel om fremadrettet kollision, overvågning af blinde vinkler, vognbaneassistent med afvigelsesadvarsel og automatiseret nødsituation. Desuden scorer bilen højt i IIHS- og NHTSA-tests.

Hvilken elbil har den længste rækkevidde?

Desværre har Tesla Model S ikke den bedste rækkevidde på markedet. Den titel går til Mercedes EQS, som er en af de nyeste deltagere på elbilsmarkedet. Denne bil har en lang rækkevidde på 485 miles, hvilket er exceptionelt.

På andenpladsen på listen over biler med den længste rækkevidde kommer Mercedes EQC, som er den elektriske version af Mercedes-Benz E-klasse. Den har en enestående rækkevidde på 410 miles. Tesla Model S kommer ind på tredjepladsen på listen over biler med den længste rækkevidde. Den leverer 405 miles.

  Hvordan åbner man en Tesla med et dødt batteri?

Hvilken bil er billigere – Tesla Model 3 eller Polestar2?

Hvis du ønsker at spare nogle penge, men stadig vil have den bedste elektriske sedan på entry-level-niveau, er Tesl Model 3 den billigere og bedre bil. Tesla Model 3 Standard Range 2021 Tesla Model 3 Standard Range har en startpris på 31.190 dollars, mens Polestar 2 2021 har en startpris på 59.900 dollars.

Polestar 2still kvalificerer sig dog stadig til det føderale skattefradrag, hvilket betyder, at du kan ende med at betale lavere end dette beløb. Desuden har Polestar skåret prisen på 2022 Polestar 2-modellen, som vil blive solgt til næsten samme pris som Tesla Model 3.

Afsluttende tanker

Polestar og Tesla har forpligtet sig til at skabe nogle af de mest avancerede elbiler på markedet. Selv om Polestar først for nylig er begyndt at skabe fuldelektriske biler, er de fast besluttet på at konkurrere med elbilsgiganten” Tesla” og give dem kamp til stregen.

Men i øjeblikket har Tesla en fordel over Polestar på mange måder. Tesla-biler er mere avancerede, hurtigere, har en fremragende rækkevidde og yder enestående. På den anden side er Polestar ideel til personer, der leder efter en komfortabel, sikker og luksuriøs elbil.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z