Hvilken bil mister hurtigst værdi – Mercedes eller BMW?

Hvilken bil mister hurtigst værdi - Mercedes eller BMW?

Ønsker du at købe en luksusbil, men er du splittet mellem en Mercedes-Benz eller en BMW? Begge disse tyske luksusbiler er enestående, men det ene mærke afskriver hurtigere end det andet.
BMW afskrives hurtigere end Mercedes-Benz. Så hvis du har til hensigt at eje en luksusbil i en kort periode og skille dig af med den, er Mercedes-Benz den bedre løsning. Men hvis du ønsker en bil til brug i mange år, kan du lige så godt vælge BMW.
Mercedes og BMW er begge luksusbilmærker fra Tyskland, men deres biler varierer på mange måder. Mercedes-Benz laver mere luksuriøse og avancerede biler end BMW, mens BMW laver højtydende biler med bedre køreegenskaber end Mercedes.

Hvilke Mercedes- og BMW-modeller afskrives hurtigst?

Mercedes-Benz og BMW kan prale af nogle af de mest avancerede sedaner på markedet, herunder Mercedes-Benz S-klasse og BMW 7-serie. Hvis du har til hensigt at købe en af disse luksussedaner, skal du være forberedt på at betale mindst 90.000 dollars. Desværre mister disse modeller ret hurtigt deres værdi, hvis du har planer om at sælge dem videre, hvis du har planer om at sælge dem videre.
Problemet er, at begge disse to tyske luksusbiler deprecierer hurtigere end mere prisvenlige mærker. BMW 7-serien har engang rapporteret en af de værste afskrivningsværdier på markedet på omkring 70 %. S-klassen afskrives også meget hurtigt med en afskrivningsværdi på 50 % efter 5 års ejerskab.

Mercedes-Benz S-Klasse

En ny Mercedes-Benz S-klasse koster omkring 94.000 dollars. Men hvis du vil have den redesignede S-klasse, skal du måske betale over 110.000 dollars. Denne bil er dyr på grund af dens ekstraordinære high-end-funktioner. Men efter 5 års ejerskab vil du kun kunne sælge denne bil videre for omkring 48.000 dollars.
Med denne afskrivningsgrad kan du ende med at tabe meget, hvis du beslutter dig for at sælge bilen. Derfor venter nogle mennesker på de leasede Mercedes S-klasse modeller og køber dem efter et par års brug. En bil, der er et par år gammel, vil stadig tilbyde en komfortabel kørsel med de samme kvalitetsfunktioner.

  Hvad er den bedste Mercedes som første bil?

BMW 7-serie

Hvis du er fan af sportsvogne, vil du elske den exceptionelle ydeevne i BMW 7-serien. Denne model leveres med en twin-turbo premium blyfri V8-motor med premium-turbo. Den giver en jævn, sikker og komfortabel kørsel. Det er derfor, at nogle mennesker foretrækker den frem for Mercedes S-klasse.
En helt ny BMW 7-serie koster 86.000 dollars. Men efter 5 års ejerskab vil bilen blive hurtigt nedskrevet og sælges for under 40.000 dollars. Det er et stort tab i betragtning af bilens kvalitet. Nogle ejere har endda rapporteret om lavere videresalgspriser på under 30.000 dollars.

Hvilke Mercedes- og BMW-modeller har den bedste gensalgsværdi?

Mercedes-Benz S-klasse og BMW 7-serie har måske nogle af de værste afskrivningsværdier på markedet, men Mercedes E-klasse og BMW 3-serie taber ikke så hurtigt i værdi. Takket være deres exceptionelle ydeevne og lavere vedligeholdelsesomkostninger. Du får værdi for pengene, selv efter fem års ejerskab.

Mercedes-Benz E-Klasse

Mercedes er blandt de bilmærker, der afskrives hurtigst. Mercedes E-Klasse-serien har dog nogle af de mest pålidelige luksusbiler på markedet. Takket være dens fremragende ydeevne, holdbarhed og nemme vedligeholdelse. I modsætning til mange Mercedes-modeller udvikler E-Klassen ikke problemer så ofte.
I modsætning til Mercedes S-klassen med en lav gensalgsværdi har E-klassen en bedre gensalgsværdi. En ny Mercedes E-Klasse sælges til en grundpris på omkring 54.000 kroner, mens den samme brugte model har en startpris på 37.000 kroner. Det er langt bedre, da den sælges for over 50 % af sin oprindelige værdi.

  Hvilke Mercedes-modeller har firehjulstræk (AWD)

BMW 3-serie

BMW 3-serien er en anden pålidelig luksusbil. Den er højt vurderet som en af de bedste BMW-biler at eje. Den er også lettere at vedligeholde end andre BMW-modeller, såsom BMW 7-serien. Derudover er dens reservedele billigere sammenlignet med andre BMW-modeller.
Startprisen for en ny BMW 3-serie er 41.500 dollars, mens den samme brugte bil koster omkring 28.000 dollars. Ligesom Mercedes E-Klasse har denne model en fremragende videresalgspris, der er over 50 % af den oprindelige pris.

Hurtigt afskrivende luksusbiler

Hvorfor bliver luksusbiler hurtigere nedskrevet?

Luksusbiler afskrives hurtigere end almindelige biler på grund af deres høje vedligeholdelsesomkostninger. De tiltrækker også høje præmier, som brugtbilskøbere ikke ønsker at betale. Derudover er prisen på reservedele også ret høj, og de bruger meget brændstof.
Derudover afskrives luksusbilmærker hurtigere, fordi de fleste af dem leases og sælges efter tre år. På grund af deres høje omkostninger venter mange købere, indtil leasingperioden er slut, så de kan købe dem til en lavere pris.

Hvilket luksusbilmærke holder bedst på sin værdi?

Hvis du elsker luksusbiler, men ønsker at bruge dine penge fornuftigt, er det vigtigt at investere i en luksusbil med en fremragende gensalgsværdi. Volvo er et af de bilmærker i den højere ende med den bedste gensalgsværdi. Men hvis du sammenligner tyske luksusmærker, har Mercedes-Benz den bedste værdi, derefter kommer BMW og Audi på tredjepladsen.

Hvilke luksusbilmærker har den dårligste gensalgsværdi?

Før du køber en luksusbil, bør du overveje, om du har til hensigt at skille dig af med den efter nogle få års ejerskab. Nogle luksusbiler bliver hurtigere nedskrevet end andre. Når det gælder tyske luksusbiler, har Audi den dårligste gensalgsværdi, efterfulgt af BMW og til sidst Mercedes.
Men for luksusbilmærkerne generelt er Lexus det mærke med den dårligste gensalgsværdi. Det er tæt fulgt af Cadillac, Porsche, Tesla, Audi, Audi, Lincoln, BMW, Infiniti, Mercedes-Benz og Acura. Dette er de ti største luksusbilmærker med den dårligste gensalgsværdi.

  De mest sjældne Mercedes Benz-modeller

Hvad er de mest pålidelige Mercedes- og BMW-modeller?

Både BMW og Mercedes kan prale af at have nogle af de bedste luksusbiler på markedet. Nogle af deres modeller har dog ikke levet op til hypen, da de er upålidelige. Heldigvis er der nogle modeller, der har skilt sig ud som de mest pålidelige, og de omfatter BMW 3-serie og Mercedes-Benz E-klasse.

Afsluttende tanker

Hvis du er på markedet for en luksusbil, er der stor sandsynlighed for, at du vil overveje mærkerne Mercedes-Benz og BMW. Det er dog vigtigt at vide, hvilket mærke der afskriver hurtigere, så du kan investere dine penge klogt. Selv om disse to mærker klarer sig dårligt, når det gælder afskrivning, afskrives BMW hurtigere end Mercedes-Benz.
Hvis du ikke har til hensigt at sælge din bil efter fem års ejerskab, kan det dog stadig være en god idé at anskaffe dig en BMW. BMW klarer sig bedre end Mercedes-Benz, selv om Mercedes er mere komfortabel med avancerede luksusfunktioner. Du kan også sammenligne forskellige modeller, da nogle præsterer bedre end andre.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z