Hvilken bil ejer får flest piger – BMW eller Mercedes?

Hvilken bil ejer får flest piger - BMW eller Mercedes?

Stereotyperne omkring ejerne af disse to respektable mærker er en macho-adrenalinpumpet mand som BMW-ejer og en mere afdæmpet forretningsmand som Mercedes-ejer. Det er naturligvis kun stereotyper, og de giver for det meste ikke rigtig mening.
Hvis du vil have din bil til at tiltrække piger, uanset om du vælger en Mercedes eller en BMW, skal det nok være en prangende bil. Generelt anses Mercedes-biler for at være mere eftertragtede end BMW-biler, og det skyldes især udseendet af moderne Mercedes-modeller, som tilbyder et slankere design.
Selvfølgelig kan du faktisk ikke “få” en pige på baggrund af din bil alene, og du skal også have nogle andre forløsende egenskaber. Det er ikke bilen, der får pigen, men manden (eller kvinden). Din bil kan dog hjælpe dig med at gøre et godt indtryk.

SUV’er

I dag elsker alle SUV’er, både mænd og kvinder. Modeller som Mercedes G-klassen betragtes som utroligt populære hos kvinder, da de tilbyder en uhyre kompetent bil på og uden for vejene med et plysset interiør og et tidløst ydre design.
De er dog dyre, for indgangsversionen af G550 starter på omkring 131.000 dollars, og med et sådant prisskilt vil du helt sikkert tiltrække dig masser af opmærksomhed fra både mænd og kvinder. Kvinder elsker også GLC, da den tilbyder de fleste af egenskaberne ved en moderne SUV til en lavere pris på 42.000 dollars.
Ovre i BMW-hjørnet bliver modeller som X5 og X6 også betragtet som attraktive af mange mænd og kvinder. X5 starter på omkring 60.000 dollars, og X6 koster dig mindst 65.000 dollars. De performance M-modeller, der tiltrækker mest opmærksomhed, koster over 100.000 dollars.

  Hvad er den bedste farve til en Mercedes Benz?

Sedans og hatchbacks

Sedans opfattes normalt ikke som lige så attraktive som SUV’er, fordi de tilbyder et mere underspillet design og mest forbindes med ældre mennesker. Men AMG- eller M-modellerne, der tilbyder opgraderede karrosserisæt og specielle udvendige lakker, vil helt sikkert tiltrække sig meget mere opmærksomhed fra kvinder.
Hvad angår hatchbacks, er de ikke så attraktive, som du måske tror, fordi de normalt betragtes som indgangsmodeller. Modeller som A-klassen er populære blandt kvinder, men ikke i den forstand, som du måske ønsker. De er mere praktiske end prangende.
Det samme gælder for BMW 1-serie, da hatchbacks er ret almindelige og forbundet med et mere overkommeligt prisskilt. Måske er historien anderledes med topmodellerne M Performance eller AMG-modeller, men de kan ikke matche SUV’ernes tiltrækningskraft.

Sportsvogne og Super GT’er

Hvis du nu virkelig vil have mest opmærksomhed, vil disse typer biler normalt gøre tricket. Selv om nogle SUV’er som f.eks. den førnævnte G-klasse kan matche den appel, som biler i dette segment tilbyder, er G-klassen også prismæssigt ret konkurrencedygtig i forhold til disse modeller.
Modeller som Mercedes AMG GT 2-dørs eller 4-dørs varianten er begge opmærksomhedsmagneter, især den 2-dørs variant. Den 2-dørs AMG GT fås i en række forskellige modeller, og indgangsversionen koster omkring 100.000 dollars. Den 4-dørs AMG GT 53 er prissat nogenlunde på samme måde.
Når det kommer til BMW’er, er den mest populære model 8-serien eller M8 som topmodel. En 8-serie på begynderniveau koster dig 88.000 dollars, og topmodellen M8 Performance, der er udstyret med alle klokker og fløjter, koster dig helt op til 150.000 dollars.

  Hvilken Mercedes har vingedøre?

Vælg den bil, der passer til dig

#### Hvilke Mercedes- og BMW-modeller tiltrækker ikke masser af opmærksomhed?
Selv om både Mercedes og BMW anses for at være opmærksomhedsmagneter i deres topspecificerede trimmere, formår nogle modeller også at flyve under radaren og tiltrække næsten ingen opmærksomhed overhovedet. Dette gælder især, hvis de pågældende modeller er i et mere afdæmpet udstyrsniveau eller en mere afdæmpet farve.
Mercedes B-klassen, en familieminivan med et sædvanligt kedeligt minivan-design, tiltrækker normalt kun lidt eller slet ingen opmærksomhed, især uden LED-forlygter. Det samme gælder for BMW 2-serie minivanen fra BMW. Hvis du forsøger at imponere nogen med din smarte bil, er minivanen normalt ikke vejen at gå.
Mange sedaner er også i stand til at flyve under radaren, hvis du ikke prikker dem ud med alle de prangende krom- eller sorte trimpakker. For eksempel virker en basismodel af C-klassen uden LED-forlygter, sportspakker eller et sæt pænere hjul som en ret intetsigende bil.

Er der nogle biler, der virkelig får dig til at få piger?

For det meste ikke. Hvis din måde at tiltrække kvinder på handler om at bruge en stor sum penge på et værdiforringende aktiv, så bør du overveje at ændre din strategi. Blærede biler tiltrækker blærede mennesker, både mænd og kvinder, og det er for det meste den type mennesker, som du ikke ønsker at have omkring dig.
Alle ovennævnte stereotyper er temmelig afviselige, da de kun indeholder lidt eller ingen sandhed. Kvinder er ikke et centraliseret meningshub, og forskellige kvinder foretrækker forskellige ting i forhold til hinanden. Så næste gang du begynder at lede efter biler, som du tror vil tiltrække en piges opmærksomhed, bør du nok spørge hende på forhånd.
Det bedste råd er, at du bør shoppe efter de biler, som du kan lide din

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z