Hvad er den bedste Mercedes-klasse?

Hvad er den bedste Mercedes-klasse?

Den bedste Mercedes-klasse afhænger for det meste af den enkelte persons behov. Mercedes tilbyder et stort udvalg af mange forskellige modeller til stort set ethvert brugsscenarie, du måtte ønske. Du kan vælge mellem flere forskellige erhvervskøretøjer, varevogne, sedaner, hatchbacks, sportsvogne, SUV’er eller endda busser og superbiler.
Hvis vi kun tager ikke-kommercielle Mercedes-tilbud, vil den bedste Mercedes-klasse sandsynligvis være den med den bredeste bredde af muligheder. En model, der omfatter det, som en ægte Mercedes burde være, uden at ofre meget i processen. For at gøre dette er vi nødt til at opdele modelprogrammet i flere kategorier.

Bedste Mercedes SUV-klasse

Mercedes tilbyder 9 forskellige SUV’er, lige fra mindre hatchback crossover SUV’er som GLA, helt op til den hule GLS som det højeste luksusudbud, med mange derimellem. Man kunne umiddelbart konkludere, at GLS er den bedste SUV, som Mercedes tilbyder i øjeblikket, og det er den måske også.
Men en 2020 GLS starter på omkring 70-80.000 dollars uden ekstraudstyr, og det er meget, når man tænker på, at GLE tilbyder næsten alt det, som GLS gør, men til en mere beskeden pris på 50-60.000 dollars. GLS og GLE er begge to gode muligheder, men du bør kun vælge GLS, hvis det virkelig giver mening økonomisk set.
Mens GLS og GLE er fantastiske SUV’er, er en G-Klasse en legende. G-klassen blev først introduceret i 70’erne til militære formål og fik først for nylig et gennemgribende redesign. Selv om G-klassen før ombygningen var en utrolig eftertragtet bil, var den langt fra at blive betragtet som “den bedste” på noget som helst område, ud over måske offroad-egenskaberne.
Men den nye G-Klasse er måske en af de bedste SUV’er på markedet. G-Klassen byder på ikonisk design, et lækkert interiør, rigelig ydeevne, plads og offroad-egenskaber. Alt dette er et skridt over alle andre Mercedes SUV’er, men til en heftig pris på omkring 130.000 dollars.

  Hvilke Mercedes-modeller har 360°-kameraer

Bedste Mercedes sedanklasse

Det er ret indlysende, at kampen om den bedste Mercedes-model ville stå mellem den bedste Mercedes SUV og den bedste sedan, fordi disse to segmenter tilbyder den største bredde af evner og er de mest populære og vigtigste Mercedes-modeller.
Listen over Mercedes-sedaner består af C-klassen, E-klassen og S-klassen. C-Klassen er den mindste af slagsen, en kompakt sedan, der byder på anstændig praktisk anvendelighed, indvendig plads og byggekvalitet. E-Klassen er den mellemstore sedan og føles bestemt som et skridt over den mindre C-Klasse-fætter.
Men den bedste Mercedes-sedanklasse er unægteligt S-klassen. Mercedes kom ud med den nye 7. generation af S-klassen for ikke så længe siden, og det er en fantastisk bil. S-klassen er helt sikkert den bedste sedan Mercedes har at byde på, fordi den tilbyder alle de klokker og fløjter, der hører til en topmoderne Mercedes.
S-klassen starter på omkring 110.000 dollars. Men du vil næppe finde nogen anden full-size sedan, der tilbyder så meget som S-klassen gør uden at bevæge dig ind på 200k+-området. S-klassen er kun i begyndelsen af sin livscyklus, og hvis historien er noget at gå efter, vil S-klassen sandsynligvis forblive som den bedste Mercedes-sedan i et stykke tid endnu.

G-Klassen vs. S-Klassen

Efter en nærlæsning af de bedste Mercedes SUV’er og de bedste Mercedes-sedaner kan det være en præference at konkludere, hvilken af disse to der fortjener titlen som “den bedste klasse” af Mercedes mest.
Men hvis det eneste mål er at være objektiv, kan man sagtens sige, at S-klassen er den mest komfortable, mest teknologisk avancerede, mest rummelige og mest støjsvage Mercedes-klasse, og at G-klassen er den mest kompetente, mest sikre og mest eftertragtede Mercedes-klasse. Så svaret på spørgsmålet om den bedste Mercedes-klasse ligger i, hvad du anser for vigtigst.

  Toyota VS Mercedes Pålidelighed

Mercedes-klasser: FAQ

Hvad er den dyreste Mercedes-klasse?

De dyreste Mercedes-klasser er den førnævnte S-klasse, GLS og G-klassen i forskellige udførelser, der tilbydes af AMG og Maybach. Startprisen for den nyeste S-klasse Maybach er ca. 185.000 dollars, og en Maybach GLS koster omkring 200.000 dollars i grundpris.
Den “standard” G63 koster omkring 150.000 dollars, men Mercedes har en tendens til at lave specielle versioner af G-klassen som Maybach Landaulet eller 6×6, der begge koster langt over 600.000 dollars.

Hvad er den mest sportslige Mercedes-klasse?

Mercedes har en lang historie inden for forskellige motorsportsafdelinger, og mange innovationer, der er grundlagt i disse motorsportsafdelinger, smitter af på mere tilgængelige Mercedes-sportsvogne.
Mercedes’ AMG-afdeling laver sportslige versioner af almindelige Mercedes-biler. Så en almindelig E-350 fås også i en mere sportslig udgave, kaldet E63 AMG. Det samme gælder for stort set alle Mercedes hatchback, sedan, stationcar eller SUV.
Men de mest sportslige biler, som Mercedes laver, er ikke AMG-versioner af almindelige Mercedes-biler, men biler, der specifikt er konstrueret af AMG fra bunden af. AMG GT-produktserien er udelukkende fremstillet af AMG, og i øjeblikket giver disse modeller, anført af den nyligt udgivne Black Series-model, den mest spændende køreoplevelse.
Mercedes lancerer snart Project 1, som er en hyperbil til flere millioner dollars, der er drevet af F1-teknologi og tilbyder de højeste niveauer af gadevenlig ydeevne. Project 1 forventes at sætte en ny standard for, hvad en næste generation af hyperbiler virkelig er i stand til.

  Hvad er forskellen mellem en Mercedes E300 og en E350?

Hvad er de værste Mercedes-modeller nogensinde?

Mercedes har ikke altid levet op til filosofien om “det bedste eller ingenting”. Gennem historien har selv Mercedes været nødt til at gå på kompromis med at levere de bedste produkter.
En af disse biler var W220 S-klassen, der blev fremstillet mellem 1998-2005. Denne bil var et teknologisk vidunder, da den først kom frem, ligesom enhver anden ny S-klasse.
Det, der adskiller denne S-klasse fra alle de andre, er, at Mercedes i denne periode besluttede at sænke produktionsomkostningerne for nye modeller. Dette resulterede i et kvalitetsgab mellem den tidligere S-klasse og den nye S-klasse. Det samme kan siges om C-Klassen fra denne æra, da kvalitetsnedskæringerne var endnu mere tydelige.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z