BMW iX3 – Alt, hvad du behøver at vide

Som alle andre store bilproducenter har BMW også meldt sig ind i konkurrencen om elbiler. I øjeblikket har de tre forskellige helt elektriske biler på tilbud med BMW ix3 som en af dem. BMW har planer om at lancere flere modeller for at konkurrere med Tesla, Audi, Mercedes og Jaguar.

BMW ix3 er en af de bedst sælgende fuldt elektriske SUV’er på markedet. Men før du investerer i denne kompakte luksus crossover SUV, er det vigtigt at lære bilen at kende ind og ud, så du kan vide, hvad du går ind til.

Historien om BMW ix3

BMW ix3 er en fuldt elektrisk kompakt luksus crossover SUV af kompakt luksusklasse fremstillet af BMW. Bilen blev først præsenteret på biludstillingen i Beijing i 2018, men den blev produceret i 2020. Denne batteri-elektriske SUV blev bygget på den samme platform som den traditionelle BMW X3 med blot nogle få ændringer.

BMW ix3 er den første elektriske BMW SUV, men den tredje elbaserede BMW I familiebil. I modsætning til de fleste af sine konkurrenter er denne bil udstyret med en bagmotor og baghjulstræk. Den kommer også med 5 døre, hvilket gør den meget praktisk. Brugerne har mulighed for at vælge enten Premier Edition eller Premier Edition Pro.

Funktioner af BMW iX3

Udseende

BMW ix3 er en af de flotteste biler i sin klasse. Denne helt elektriske luksus-SUV er smukt designet med en beskeden nyregittergrill, standard LED-forlygter, panoramaglas-soltag og aerodynamiske hjul. Denne bil ligner BMW X3 med nogle få ændringer.

Interiøret er også eksklusivt med nogle af de bedste funktioner, materialer og teknologi. Køberne vil elske de førsteklasses Vernasca-lædersæder, Harman Kardon Surround System, sportssæder og BMW intelligent assistent.

  Bedste BMW til off-road

Ydelser

BMW ix3 er ikke den bedst præsterende bil i sin klasse. Den yder dog stadig usædvanligt godt, da den leverer op til 282 hk og 295 lb-ft moment. Den kan også accelerere fra 0 til 60 på 6,8 sekunder og har en topfart på op til 112 mph.

Hvis du ønsker en bedre præsterende fuldt elektrisk SUV, kan du overveje at købe Tesla Model X eller Audi e-Tron, som er mere kraftfulde og hurtigere end BMW ix3.

Komfort og last

Ligesom den konventionelle BMW X3 er BMW ix3 rummelig og ideel til en familie på fem personer. Selv om den ikke er lige så rummelig som BMW X5, har denne bil stadig rigeligt med plads sammenlignet med konkurrenterne som Mercedes EQC og Audi e-Tron.

Rækkevidde

Udstyret med en 80 kWh-batteripakke tilbyder BMW ix3 en af de bedste rækkevidder. Denne bil kan tilbagelægge op til 286 miles på en fuld opladning. Desuden leveres den med et opladningskabel & et 1-årigt BMW-opladningskort. Derfor kan du oplade på farten uden bekymringer.

Pris

BMW ix3 er en af de dyreste fuldt elektriske SUV’er på markedet. Med en grundpris på omkring 114.900 dollars er denne bil dyrere end Jaguar I-Pace, Mercedes EQC og Audi e-Tron. Tværtimod er de fleste af disse biler kraftigere og præsterer bedre end BMW ix3.

FAQ

Er BMW Ix3 en god investering?

Det afhænger af, hvad du er på udkig efter. Hvis du ønsker en praktisk, luksuriøs, pålidelig og miljøvenlig kompakt luksus crossover SUV, er BMW ix3 en fantastisk investering. Den er også miljøvenlig, da den ikke kører på brændstof.

Hvis du derimod ønsker en pålidelig bil, som du kan bruge til lange ture, skal du holde dig fra BMW ix3. Derudover er BMW ix3 en af de dårligst præsterende biler i sin klasse, da den hverken er kraftfuld eller hurtig.

  Er en BMW SUV en god bil?

Er BMW iX3 en pålidelig bil?

Selvfølgelig, ja. Da BMW ix3 er en fuldt elektrisk SUV, er den meget pålidelig. Den er mere pålidelig end sine konkurrenter som Jaguar I-Pace, Volvo XC60 og Mercedes EQC. Desuden er den også mere pålidelig end dens benzin-modstykke, BMW X3. Takket være den kraftfulde 80 kWh-batteripakke, der leverer op til 285 miles på en fuld opladning.

Hvad er høj kilometerstand på en BMW iX3?

Der er intet som høj kilometertal på en BMW ix3. Det skyldes, at bilen stadig er ny på markedet og ikke kan bedømmes ud fra et par års eksistens. Ikke desto mindre er de fleste elektriske SUV’er blevet rapporteret til at have over 100.000 miles. Så hvis du planlægger at købe en brugt BMW ix3, skal du have dette i baghovedet.

Er BMW iX3 en god daglig chauffør?

Ja, BMW ix3 kan være en god daglig chauffør. Det skyldes, at den er billigere at vedligeholde sammenlignet med sine konkurrenter. Desuden forurener den ikke miljøet som sine benzindrevne modstykker, hvilket betyder, at du bevarer ozonlaget.

Desuden har BMW ix3 en fremragende rækkevidde på 285 miles, hvilket er nok til at køre dig rundt i byen i flere kilometer, før du oplader bilen. Og da den er praktisk, kan du også bruge den til at køre børnene i skole dagligt uden at bekymre dig om komforten.

Hvad er de almindelige problemer med BMW iX3?

På trods af at være en fuldt elektrisk bil med færre problemer end benzindrevne biler, har BMW ix3 stadig sin del af problemer. Nogle af de almindelige BMW ix3-problemer er batterisvigt, skader på transmissionen, motorfejllyset tændt, bremsesvigt og elektriske fejl.

  BMW ix3 VS Audi e-Tron - hvilken er bedst?

Den gode nyhed er, at BMW har tilbagekaldt sin bil, og de fleste af disse problemer er blevet rettet. Så inden du investerer i en brugt BMW ix3, er det afgørende at finde ud af, om bilen er blevet rettet, så du ikke skal stå med de samme problemer igen og igen.

Resumé

Alt i alt er BMW ix3 en fremragende helt elektrisk bil, der sparer dine driftsomkostninger. Det skyldes, at det er billigere at lade bilen op end at tanke den på tankstationen. Ikke desto mindre er BMW ix3 også komfortabel, luksuriøs, rummelig og pålidelig.

Ikke desto mindre har bilen også nogle få problemer, som du skal kende til, såsom batterisvigt, bremsesvigt, skader på transmissionen og andre problemer. Derudover mangler den kraft og hastighed i forhold til sine konkurrenter, såsom Jaguar I-Pace og Audi e-Tron.

Uanset det er BMW ix3 stadig en flot og fremragende bil. Den er god til daglig kørsel og meget praktisk.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z