BMW i3 Pålidelighed

Elektrificering af transportindustrien er et must, da vi er på vej mod en forfærdelig global opvarmning. BMW annoncerede sin egen elbil, i3, i 2013 for at bekæmpe dette problem. Bilen er en hatchback, men den giver en meget god rækkevidde, og køreoplevelsen er heller ikke kompromitteret.

Oversigt

i3 er en elbil, der har til formål at være en erstatning for ICE-biler. Den har en AC-elmotor parret med et 42 V lithium-ion-batteri. Den anslåede rækkevidde for denne bil kan øges fra 81 miles til næsten 153 miles. Bilen kan gå fra 0 til 60 mph på 7,2 og topfarten er 93 mph.

Pålidelighed

Elbiler antages at være de mest pålidelige biler, fordi de ikke har nogen bevægelige dele. Disse biler skal heller ikke have meget olie på, så det er også en tidsbesparelse. Det er dog ikke helt sandt, og disse biler kan være ret upålidelige, hvis den byggede ikke er i orden.
i3 er en pålidelig bil, hvor de fleste organisationer vurderer den til 4 ud af 5 stjerner. Byggekvaliteten er meget anstændig, og der er ikke mange problemer. Den er dog stadig ikke skudsikker og kan koste dig penge i vedligeholdelse og anden udskiftning af dele.

Sikkerhed

Bilers sikkerhed er en vigtig ting at diskutere. Euro NCAP har vurderet i3 til 4 ud af 5 stjerner. Det er ikke BMW’s bedste score, men det er stadig bedre end mange andre. Passagersikkerheden er meget god, men da det er en meget lille bil, har kollisionssikkerheden nogle ulemper. Bortset fra det er det en meget sikker bil at køre.

  Hvilken tysk bil er den mest pålidelige

Vedligeholdelse og reparation

Elbiler har ikke mange bevægelige dele, men de har stadig brug for en del vedligeholdelse og oliering. Hvis du ønsker at bevare din i3 som den var første gang, bør du bruge nogle penge på vedligeholdelse af den. Det vil koste dig omkring 500 til 1.000 dollars om året til ting som motorolie, bremsevæske, tændrør osv.

FAQ

Er BMW i3 en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

BMW i3 er en bil med baghjulstræk.

Hvor mange sæder er der i BMW i3?

BMW i3 er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en BMW i3, og har den en turbo?

BMW i3 har 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 199 lb-ft. Motoren er en el/gas-motor med en slagvolumen på 0,65 Brændstofsystemet er: Brændstofsystemet er: Sequential MPI (indsprøjtning).

Hvilken type hjul har den?

BMW i3 har 20 X 5,5 tommer smedede aluminiumsfælge foran og 20 X 6 tommer smedede aluminiumsfælge bagpå.

Har BMW i3 problemer?

Ifølge nogle ejere medfører fejlen i designet, at bilens hastighed falder pludseligt, når batteriets opladning falder under et vist niveau. Nogle ejere oplevede også, at deres bremselys forsvandt, hvilket kan medføre et pludseligt fald i hastigheden.

Hvor længe holder en BMW i3?

Batteriet i i3’eren har en garanti på 8 år og 100.000 km. Det er standard for elbiler af denne størrelse. Der er ikke blevet rapporteret om i3’ere, der er løbet tør for batteri. Der findes stadig biler fra begyndelsen af 2013, og de er meget værdifulde på brugtmarkedet.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z