Bedste år for Audi TT

Er Audi TT en god bil?

Audi TT er en kompakt 2-sædet sportsvogn til dem, der ønsker at nyde en førsteklasses oplevelse i en kompakt formfaktor. TT har eksisteret i et godt stykke tid nu, den er måske ikke så populær som den engang var, men 2. håndmarkedet er stadig fyldt med en masse brugte TT-modeller, der venter på at blive snuppet af deres nye ejere.

Man kan roligt sige, at TT’en har haft en virkelig svingende levetid, da ikke alle TT-modeller er lige gode. Nogle af dem er betydeligt dårligere end andre på grund af forskellige tilbagekaldelser, klager og lave kundetilfredshedsresultater. Som sådan er den bedste Audi TT, du kan købe brugt, 2015-modellen, fordi det er en nyere TT-model, den er virkelig pålidelig, og den underbyder de nyeste TT-modeller i pris.

Den næstbedste Audi TT-model, du kan købe, er 2014-modelåret, da den er mere eller mindre den samme som 2015-modellen. 2014’eren ser ud til at være lidt mindre pålidelig, men ikke meget. Endelig bør du også overveje at købe 2020 Audi TT, da 2020-modellen har fået en kraftig opdatering uden at miste noget i pålidelighedsafdelingen.

Uanset hvilken TT du vælger, skal du huske på, at disse biler er komplekse og kræver rettidig og grundig vedligeholdelse. Sørg derfor altid for at foretage en inspektion før købet, da det er afgørende, når det drejer sig om at købe en bil fra det brugte marked.

Bedste Audi TT årgang

1. 2015 Audi TT

2015 Audi TT-modellen befinder sig i 2. generation af TT-modellen og er det allersidste 2. generations TT-modelår. Grunden til, at 2015 er den bedste Audi TT at købe, er på grund af dens pris og dens pålidelighed. Både 2014 og 2015 TT’erne blev aldrig tilbagekaldt, fordi de blev lavet korrekt direkte fra fabrikken.

  Er Audi RS e-Tron GT en god bil?

Det betyder, at de samlede kundetilfredshedsresultater, som de to har, er mere end tilfredsstillende. Pålidelighedsmæssigt lider TT ikke af alt for mange problemer, men den har dog et par stykker, hvilket er forståeligt for enhver bil, især en der er 7 år gammel. Bilen er dog faldet en hel del i værdi siden den først kom ud, hvilket betyder, at du kan købe en til en virkelig opnåelig pris.

2015-modellen får alt, hvad du har brug for fra en luksus luksus sportsvogn, bortset fra den allernyeste Audi-teknologi, som ikke rigtig er en nødvendighed for de fleste mennesker.

2. 2014 Audi TT

2014 Audi TT er mere eller mindre den samme som 2015-modellen med undtagelse af lidt flere problemer. Dette er ikke noget at bekymre sig om, da disse sagtens kan skyldes dårligere vedligeholdelse i forhold til 2015-modellen. Du skal også huske på, at 2014-modellen er endnu billigere end 2015-modellen.

2014-modellen blev heller aldrig tilbagekaldt, og den får ordentlige kundetilfredshedsresultater, da de fleste, der har købt 2014 TT fra ny, er/var tilfredse med bilen. Bilens design ældes ret godt både indvendigt og udvendigt, men 2014’eren mangler dog den nyeste Audi-teknologi.

Hovedårsagen til, at man bør overveje at købe 2014 Audi TT er prisen, for man får virkelig meget for pengene. Den underbyder de nyeste Audi TT-modeller med næsten 50 %, hvilket er en kæmpe besparelse, som man kan bruge bedre på eksemplarer med få kilometer og et rigtig godt udstyrsniveau.

  Er Audi A8 en god bil?

3. 2020 Audi TT

2020 Audi TT repræsenterer den faceliftede model, der får stort set alt, hvad du kan ønske dig af et premium Audi-produkt. Det betyder, at 2020-modellen får Audis herlige Virtual Cockpit-display, som stadig er stort set uovertruffen af alle andre biler fra det segment.

2020’eren ser også meget mere aggressiv og meningsfuld ud, hvilket fik TT til at føles lidt mere som en racerbil i stedet for en frisørbil. Interiøret er velindrettet med alt, hvad du har brug for, og pålideligheden ser ud til at holde rigtig godt.

Prisen er måske ikke lige så fristende som med 2014- og 2015-modellerne, men du får stadig meget for pengene. Audi TT 2020 er en ægte topmoderne Audi 2-sæders sportsvogn, der tilbyder kørselsspænding, luksus og stil bedre end 2014- og 2015-modellerne gør.

FAQ-afsnit

Skal jeg købe Audi TT?

Hvis du er interesseret i 2-sæders sportsvogne, der også er luksuriøse, stilfulde og relativt komfortable, bør Audi TT være på din radar. Andre biler fra dette segment er BMW 2-serie, Porsche 718 Cayman og Mercedes SLC Roadster. 2-serien er den mere kørefokuserede bil, men den er ikke så luksuriøs som TT.

Porsche 718 Cayman S er den mest spændende at køre, men den koster en del flere penge end TT. Endelig er SLC’en den billigste af slagsen, men de fleste anser SLC’en for at være en bil, der simpelthen ikke er på samme niveau som disse tre andre biler. Som sådan har TT helt klart sin plads her, og den er måske den bedste af dem alle.

  Audi Q5 vs. Porsche Cayenne

Hvilken Audi TT-model er den bedste?

Hvis du vil have en TT-model, der er spændende, men stadigvæk er forholdsvis føjelig, så er 40 TFSI-modellen med 200 hk den rette, da den balancerer effektivitet, raffinement og ydeevne rigtig godt. Der er dog ingen vej uden om, at TT RS er den ubestridte mester i hele TT-serien, fordi den får en herlig 5-cylindret motor.

TT RS lyder som en baby Audi R8 og er den, der sandsynligvis kommer til at bevare sin værdi utroligt godt.

Hvorfor udgår Audi fra TT?

Ifølge de seneste meldinger dropper Audi TT helt, hvilket betyder, at TT’en forsvinder efter mere end 20 års kontinuerlig produktion. Grunden til at Audi dropper TT er, at de har fået en anden bil, som sandsynligvis kommer til at tage dens plads.

Virkeligheden er, at biler som TT ikke er så populære som tidligere, fordi SUV’er og crossovers styrer markederne. Hvis du kombinerer det med, at elbiler også er ved at få et boom, er der simpelthen ikke plads tilbage til biler som TT.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z