Alt om 2023 Ford Ranger Wildtrak

2023 Ford Ranger Wildtrak

Ford Ranger blev første gang afsløret tilbage i 1983, da den redefinerede segmentet og blev den mest populære kompakte pick-up. Siden da er Ranger dog blevet større og større og er ikke den mindste pickup i Fords sortiment, da den ære går til den prisbillige Ford Maverick. Til modelåret 2023 får Ford Ranger Wildtrak en kraftig overhaling.

I denne artikel vil vi fortælle dig alt om 2023 Ford Ranger Wildtrak, hvad du skal holde øje med, og hvad du kan forvente af denne nye Ford-bestseller-pickup. Motoren forbliver den samme, hvilket er en god ting, da den motor, der findes i 2022 Ranger Wildtrak, stadig er en rigtig god drivlinje. Det samme gælder for transmissionen.

Nogle siger dog, at Ranger måske får en V6 og en hybrid i tide og utide. De mest åbenlyse ændringer er størrelse og teknologi, da den nye Ranger opgraderer i forhold til den gamle en hel del i begge kategorier.

En ny infotainmentskærm, et større display og et digitalt førerdisplay er alle på tale. Den praktiske anvendelighed bliver faktisk bedre i forhold til den udgående model, fordi Ranger nu er højere, bredere og længere med en større seng og mere plads i interiøret.

2023 Ford Ranger Wildtrak – drivlinjen

Med sin 2,3L 4-cylindrede 4-cylindrede motor med turboladning skubber Ranger Wildtrak 270 hk og et drejningsmoment på 310 lb-ft, hvilket er mere end rigeligt til de fleste mennesker. Denne motor kan give op til ca. 23MPG kombineret, hvilket ikke er dårligt for en lastbil, men vi bliver nødt til at vente og se, om det rent faktisk vil være tilfældet.

  Er Ford F-150 Lightning en god bil?

Nogle kilder siger, at der kommer to nye motorer til sortimentet. Den første er den mest kraftfulde Ford Ranger nogensinde med en V6-konfiguration og mere end 300 hk. Den anden er en hybrid Ranger, som også er den allerførste gang i historien, at en elmotor kommer til at finde vej til Ranger.

Den 10-trins gearkasse er kommet for at blive. Du kan vælge mellem FWD Ranger-modeller og AWD Ranger-modeller afhængigt af, hvad du har brug for, og hvilken model du beslutter dig for at gå efter. Uanset hvad, hvis Ranger får en V6 og en hybrid, vil den få en af de bedste motorpaletter i hele Ford-lastvognsudvalget.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Design og kørsel

Ford Ranger Wildtrak er topmodellen, hvilket betyder, at den kommer til at komme med de allerbedste funktioner, du kan få ud af en Ranger. Feststykket i den nye Ranger er det nye forlygterdesign, som nu har slanke Matrix LED-dioder med selvnivellerende og adaptive teknologier. Der er LED-lysdioder bagpå på alle modeller, mens frontgrillen nu er bredere og mere beslægtet med nogle F-serie lastbiler.

Ranger er nu større i alle dimensioner med et længere spor og en længere akselafstand, hvilket gør den mere kompetent i terrænet og mere stabil på vejen. Interiøret får en stor overhaling med nye digitale skærme, som er meget større, lysere og mere responsive.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Teknologi

Den nye Ford Ranger Wildtrak vil få en lang række teknologiske opgraderinger som f.eks. den nye 360 Ford CoPilot førerassistentfunktion med det nye Sync 3 infotainmentsystem og Fords FordPass-app, der holder dig i konstant forbindelse med din bil til enhver tid.

  Ford Fusion Hybrid Pålidelighed

Ranger Wildtrak får også BLIS-teknologi, vognbaneassistent, prækollisionsforebyggelse, alle mulige kameraer og en ny 5G-forbindelse med både Apple CarPlay og Android Auto via den betydeligt større standardskærm på 10 tommer. Et B&O-lydsystem er også tilgængeligt, og det samme er stemmegenkendelses- og styresystemet.

2023 Ford Ranger Wildtrak – Priser og udstyrsniveauer

2023 XL Ranger koster omkring 25.000 dollars, XLT koster omkring 30.000 dollars, Lariat koster omkring 35.000 dollars og Wildtrak kommer sandsynligvis til at koste omkring 40.000 dollars. Det er den højest specificerede Ford Ranger-model, hvilket betyder, at du får stort set alt, hvad du ønsker med den.

Du kan forvente, at Ranger Wildtrak kommer inden udgangen af 2022, mens salget ikke kommer til at starte før 2023. Uanset hvad, så kommer 2023 Wildtrak med en lang række opgraderinger og er bestemt ventetiden værd.

FAQ-afsnit

Er 2023 Ford Ranger Wildtrak bedre end 2022 Ranger Wildtrak?

Ja, det er den. 2023 Ranger Wildtrak byder simpelthen på for mange gode opgraderinger til, at den ikke kan være bedre end 2022-modelåret. Vi bliver nødt til at vente, indtil vi kan bekræfte alt det, der er ude lige nu, 100 %, men 2023 Wildtrak Ranger er helt sikkert en kæmpe opgradering i forhold til den tidligere model.

En ting, der ikke er overdrevent spændende, er den potentielle venteliste og alle de forhøjelser, som forhandlerne måske vil opkræve, når den nye 2023 Ranger Wildtrak kommer. Vi bliver også nødt til at vente og se, hvordan det kommer til at gå, men hvis Bronco er et eksempel, kommer vi til at se markups i massevis.

  Hyundai i10 vs Ford Fiesta - Hvilken er bedst?

Er Ford Ranger Wildtrak en off-road-pakke?

Selv om Ford Ranger Wildtrak er en rigtig god terrængående bil, er det ikke en terrængående pakke. Den ære går til FX2 og FX4 Ranger, som er designet specielt til offroad-brug og er meget bedre end Wildtrak til det.

Vi skal også nævne Ford Ranger Tremor, som ser bedst ud af alle Ranger-modeller, der er offroad-venlige, og som også er udstyret med kraftige General Grabber-dæk, opdateret affjedring og masser af særlige offroad-kørselstilstande, der vil gøre din køreoplevelse meget mere spændende.

Hvad er den topspecificerede Ford Ranger-model?

Den topspecificerede Ford Ranger-model er Ranger Raptor, som koster helt op til 56.000 dollars og er to gange dyrere end indgangsversionen af Ranger. For en sådan pris får du en 3,0L V6 med 400 hk og 430 lb-punkts drejningsmoment, masser af stylingopgraderinger og en bedre affjedring og dækopsætning.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z