Alt om 2023 BMW XM

2023 BMW XM

BMW er populær for at lave nogle af de bedste højtydende biler på markedet. 2023 BMW XM vil ikke kun yde enestående, men den vil også være meget avanceret med masser af luksuriøse funktioner. Den vil konkurrere med biler som Lamborghini Urus og Ferrari Purosangue.

Historie

BMW XM er en plug-in hybrid-elektrisk full-size crossover SUV fremstillet af BMW under datterselskabet BMW M. BMW vil starte produktionen af denne bil i slutningen af 2022 på BMW US Manufacturing Company-fabrikken i Greer, South Carolina.

BMW XM er den anden bil, der er fremstillet udelukkende af BMW M efter BMW M1 i 1978. Denne bil vil også have 5 døre og en frontmotor med et layout med firehjulstræk. Bemærk, at den er baseret på Cluster Architecture-platformen.

Funktioner

Udseende

På trods af at BMW XM har en kraftig motor med fremragende køreegenskaber, ser den ikke så tiltalende ud. Uanset det vil folk stadig købe den, da den giver mere end bare udseende. Desuden kommer den med nogle fascinerende udvendige funktioner, såsom en overdimensioneret kølergrill, adaptive LED-forlygter og et stort panoramasoltag.

Interiøret er luksuriøst og byder på funktioner som merino-læder, et buet display, skulpturel Alcantara-himmel, Nappalæder og fiberoptiske lysledere med 100 LED’er. 2023 BMW XM har en akselafstand på 122,2 tommer, en længde på 201,2 tommer, en bredde på 87,0 tommer og en højde på 69,1 tommer.

Ydeevne

Med en turboladet 4,4-liters V8-gasmotor med turbolader og en elmotor yder denne bil 483 hk og arbejder sammen med en 194 hk stærk elmotor. Basismodellen kommer med et maksimum på 644 hk og 590 lb-pund moment. Derimod producerer den avancerede trim (XM Label Red) op til 735 hk og 735 lb-ft drejningsmoment.

2023 BMW XM kan også accelerere fra 0 til 60 mph på kun 3,5 sekunder og med en topfart på 168 mph.

  Er BMW X6 en pålidelig bil?

Komfort og lastrum

BMW XM’s kabine vil ose af luksus og komfort. I modsætning til sin nærmeste søskende vil BMW XM dog ikke have en syv-sæders plads, men en fire-sæders plads. Dette er for at sikre, at passagererne nyder stor komfort. Den vil også have et raffineret interiør med luksuriøse funktioner.

Da denne artikel blev skrevet, var der ikke blevet nævnt noget om størrelsen af lastrummet. Ikke desto mindre skulle denne bil være praktisk med et anstændigt lastrum.

Sikkerhed

Som sædvanlig vil BMW XM være udstyret med high-end sikkerhedsfunktioner, som normalt forbindes med BMW’er. Nogle af de grundlæggende sikkerhedsfunktioner, som den vil komme med, er vognbaneadvarsel, vognbaneassistent, automatisk nødbremsning med fodgængerdetektion og adaptiv fartpilot.

Rækkevidde og batterilevetid

Selv om BMW XM er en PHEV, har den ikke en fremragende rækkevidde. Det siges, at BMW XM’s 25,7-kWh-batteripakke kun giver op til 30 miles el pr. opladning. Derudover kan XM’s indbyggede oplader oplade batteriet med op til 7,4 kW og skulle oplade batteriet fuldt ud inden for 3 timer.

Brændstofeffektivitet

På nuværende tidspunkt har EPA endnu ikke frigivet estimaterne for 2023 BMW XM. Vi skal dog forvente, at den vil ligge tæt på Lamborghini Urus og Audi RS Q8-bedømmelserne. Lamborghini Urus kommer med en EPA-rating på 14 mpg i byen og 19 mpg på motorvejen. Audi RS Q8 har derimod en rating på 13 mpg i byen og 19 mpg på motorvejen.

Pris

Som forventet bliver BMW XM ikke så billig. Basisvarianten vil koste 159.995 dollars, mens den avancerede variant vil koste omkring 185.995 dollars. Det betyder, at den vil være billigere end Lamborghini Urus, som går for omkring 230.000 dollars, men dyrere end Audi RS Q8, som går for omkring 123.995 dollars.

  Biler som ligner BMW X6

Garanti

BMW giver en god begrænset og drivlinjegaranti, der understøttes af over gennemsnittet gratis planlagt vedligeholdelse. Disse omfatter en begrænset garanti, der dækker 50.000 miles eller 4 år, en drivlinjegaranti, der dækker 50.000 miles eller 4 år, og gratis vedligeholdelse, der er dækket i 36.000 miles eller 3 år.

Hvilke biler ligner 2023 BMW XM?

2023 BMW XM er en full-size luksus crossover SUV. Nogle af dens nærmeste konkurrenter er Lamborghini Urus, Audi RS Q8, ad Mercedes-AMG G 63. Med hensyn til kraft og ydeevne er AMG G 63 det tætteste, der kommer på BMW XM.

Fordele:

  • Kraftig motor
  • Masser af luksuriøse funktioner
  • Enestående hastighed
  • Meget avanceret

Ulemper:

  • Det vil være dyrt
  • Ser ikke så godt ud

FAQ

Er BMW XM 2023 pålidelig?

Selv om BMW XM endnu ikke er blevet frigivet, er det meget svært at tro, at den vil være en af de mest pålidelige biler i sin klasse. Det skyldes, at BMW som mærke klarer sig dårligt, når det kommer til pålidelighed. Så interesserede købere skal ikke forvente, at denne bil vil være meget mere pålidelig end de fleste af dens rivaler.

Hvor hurtig er 2023 BMW XM?

Udstyret med en 4,4-liters V8-motor med dobbelt turboladning på 4,4 liter vil 2023 BMW XM være en af de hurtigste. Det anslås, at denne luksuriøse SUV vil have en topfart på 168 mph, og det vil tage 3,5 sekunder at accelerere fra 0 til 60 mph. Derfor vil den konkurrere favorabelt med Lamborghini Urus og Porsche Cayenne Turbo S.E-Hybrid.

Hvad er de almindelige problemer med 2023 BMW XM?

Som med enhver anden bil vil 2023 BMW XM også have problemer. Og den bedste måde at håndtere dette på er at vide, hvilke problemer ejerne sandsynligvis vil stå over for. Da BMW XM er nært beslægtet med BMW X7, vil den sandsynligvis have lignende problemer. Nogle af dem kan omfatte transmissionsproblemer, problemer med affjedringen og elektriske problemer.

  Nye dæk & hjulskifte BMW m40i pris

Er det dyrt at vedligeholde 2023 BMW XM?

Ja, det vil være dyrt at vedligeholde 2023 BMW XM. Ligesom andre high-end BMW SUV’er, såsom X6 og X7, vil BMW XM være meget dyrt at vedligeholde. Ud over at være en luksuriøs SUV vil BMW XM-reservedele også være dyre, hvilket er noget, som BMW-ejere er vant til.

Hvor længe vil BMW XM fra 2023 holde?

Som de fleste BMW SUV’er skal ejere af BMW XM forvente, at deres bil holder i mindst 150.000 miles. Men for at dette kan ske, er det nødvendigt med ordentlig pleje og vedligeholdelse. Desuden bør ejeren praktisere gode kørevaner og følge producentens anbefalede planlagte vedligeholdelsesservice.

Konklusion

BMW XM vil være en af de fineste BMW SUV’er, der er produceret. Takket være dens enestående og kraftfulde ydeevne, avancerede teknologi, luksuriøse funktioner og enestående komfort. Ikke desto mindre vil denne bil koste en del at anskaffe, og det vil ikke være billigt at vedligeholde den. Den vil også kun kunne transportere op til fire personer for at give fremragende komfort.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z