Lionel Messi biler – Messis helt vildt dyre bil

Messi siges at eje mere end 10 biler, hvoraf Ferrari 335 S Spider Scaglietti (koster 37 millioner dollars) er den dyreste i hans samling. Nettoværdien af alle Lionel Messi’s bedste biler tilsammen løber op i langt over 50 millioner dollars.

Vi tager et kig på nogle af de biler som Messi ejer i dette indlæg.

Ferrari 335 S Spider Scaglietti

Den dyreste bil som Lionel Messi ejer er en Ferrari 335 S Spider Scaglietti til en pris omkring 36 millioner dollars. Lionel Messi købte den daværende verdens dyreste bil på auktion i 2016. I 2019 købte en anden fodboldspiller verdens dyreste fabriks nye bil. Her købte Christiano Ronaldo nemlig i 2019 en Bugatti La Voiture Noire.

Bilen blev kørt af Sir Stirling Moss i det cubanske Grand Prix i 1958, som han vandt. Bilen har med andre ord en stor historisk betydning for motorsporten. For ikke at nævne, at den er latterligt smuk, hvilket er nogle af grundene til at Messi bare måtte eje denne nu verdens dyreste bil.

Der kun blevet lavet nogle enkelte modeller af denne unikke Ferrari, og selvsagt kun en som har vundet det cubanske Grand Prix i 1958. Dette er derfor på mange måder en ekstraordinær bil.

Ejer Messi en Audi?

Messi ejer følgende Audi-biler: Audi RS6: Audi RS 6 er en high-performance variant af Audi A6-serien. Audi A7: Audi A7 2021 luksus sportback har et coupélignende design og skønhed, firehjulstræk og intuitiv teknologi i interiøret. Audi Q7: Audi A7 2021 luksus sportback har et coupélignende design og skønhed, firehjulstræk og intuitiv teknologi i interiøret.

  Bedste sportsvogn til en første bil

Maserati Granturismo MC Stradale

Lionel Messi ejer selvfølgelig også en Maserati Granturismo MC Stradale.

Maserati Granturismo MC Stradale er ikke en hvilken som helst bil og er den første GranTurismo, der overskrider 300 km/t (186 mph) med en påstået topfart på 303 km/t (188 mph). Maserati GranTurismo MC Stradale blev lanceret af eksisterende Maserati-kunder, som ønskede en super sportsvogn med vejgodkendelse, der så ud og føltes som GT4-, GTD- og Trofeo-racerbilerne.

Ejer Messi også en Lamborghini?

Med de biler vi har nævnt, så skulle man næste tro at Messi også ville have haft købt en af disse utroligt populære og dyre biler, men i det skrevne øjeblik har vi dog ikke kendskab til at han også er ejer af en Lamborghini.

Andre biler som Messi ejer

Mini Cooper S Cabriolet, Range Rover Velar, Lexus RX og en Pagani Zonda er blandt de andre mange fine biler som Lionel har valgt at investere i.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z