Karma GS-6 og Revero GT Pålidelighed

Karma er en af de bedste virksomheder i Irvine med hensyn til arbejdsmiljø, løn og fordele, og presset er der på grund af virksomhedens karakter. Karma Revero er en ekstravagancemodul blanding af sportssaloon produceret af Karma Automotive. Det er en omarbejdet gengivelse af Fisker Karma-køretøjet. Den første af den nye skabelse, for modelåret 2017, blev leveret i september 2016.

Oversigt

Køretøjets layout er frontmotor, bagmotor, RWD, 4-passet, 4-dørs sedan. Motoren driver bilen fra 0 til 100 kilometer i timen på 4,0 sekunder og videre til en topfart på 300 km/t. En generator med 231 hk og 236 lb-pund kan ikke tage sig af en elektrisk drivlinje med 536 hk og 650 lb-pund længe efter, at batteriet er opbrugt, og to dommere drænede batteriet tilstrækkeligt til, at hastigheden ud af ingenting faldt til omkring 60 mph, når den først var i midten af et sving.

Pålidelighed

Den er elektrisk. Det betyder, at Revero for det meste kører på batteri og lejlighedsvis bruger en forbrændingsmotor for at udvide rækkevidden i modsætning til at skifte mellem motorer hele tiden. Den er ikke primært pålidelig som andre biler.

Sikkerhed

GS-6 har otte airbags, herunder dobbelte knæairbags foran, og standardudstillingen af dynamiske sikkerhedsforkortelser. Rammerne til hjælp til føreren er gode. Alle modeller leveres som standard med sårbar sideobservation, bagudvendt krydsende trafik klar, et kamera til at se på hele vejen, parkeringsafstandskontrol, advarsel ved påkørsel fremadrettet, advarsel ved start på vej, nedbørssøgende vinduesviskere og en ramme til kontrol af dæktryk med automatisk indlæring.

  Hvad er de bedste sedan'er med hensyn til sikkerhed og pålidelighed?

Videresalgsværdi

Bilens gensalgsværdi afhænger af bilens tid og stand. Karma GS-6 er billigere end sammenlignet med andre køretøjer. Den har således en højere afskrivningsgrad sammenlignet med de andre.

Vedligeholdelse og reparation

Det er en ny bil. Dens vedligeholdelses- og reparationsomkostninger er ikke blevet beregnet endnu. Men i fremtiden vil den blive opdateret.

FAQ

Er Karma GS-6 og Revero GT en bil med forhjulstræk, baghjulstræk eller firehjulstræk?

Karma GS-6 og Revero GT er en baghjulstrukket bil.

Hvor mange sæder er der i Karma GS-6 og Revero GT?

Karma GS-6 og Revero GT er en bil med 4 sæder. EPA-klassificeringen for denne bil er: Subcompact Cars

Hvad er hestekræfterne i en Karma GS-6 og Revero GT, og har den en turbo?

Karma GS-6 og Revero GT har 536 hestekræfter og et drejningsmoment på 550 lb-ft. Motoren er en el/gas-motor med en slagvolumen på 1,50 Brændstofsystemet er: Direkte indsprøjtning (indsprøjtning).

Hvor meget frihøjde har Karma GS-6 og Revero GT?

5,4 tommer ( 13,72 cm )

Hvilken type hjul har den?

Karma GS-6 og Revero GT har 21 X 8,5 tommer aluminiumsfælge foran og 21 X 9 tommer aluminiumsfælge bagpå.

Er Fisker Karmas gode biler?

Den har en god kombination af højteknologi og smuk styling. Den kan køre på benzin eller elektricitet, så den er mere alsidig end en helt elektrisk bil. Komfort 4,0 er vurderingen (ud af 5).

Er karma Revero GT en hybridbil?

2021 Karma-serien omfatter en enkelt, slående designet, luksuriøst indrettet sedan med tre drivliniemuligheder. GS-6 er udstyret med en plug-in hybrid-drivlinje. Virksomheden hævder, at Revero GT vil have en plug-in hybrid-drivlinje og tilbyde betydeligt mere ydeevne end GS-6.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z