Hvorfor Mercedes er dårlige biler

Hvorfor Mercedes er dårlige biler

Mercedes-Benz er et af de mest anerkendte luksusbilmærker på markedet. Men det har også sine grimme sider, som du bør kende til, før du køber en.
Mercedes-Benz-biler er meget dyre at købe, og de har en dårlig gensalgsværdi. Oven i det er dette trestjernede mærke dyrt at vedligeholde og reparere. I modsætning til konventionelle køretøjer kræver Mercedes-biler specialiseret håndtering for at undgå at krænke deres garantier.
Her er nogle grunde til, at Mercedes er dårlige biler:

Pålidelighed

Før du køber en Benz, skal du lave research og finde ud af mere om dens historie og omdømme. Dette skyldes, at nogle Mercedes-modeller er meget upålidelige. De begynder at udvikle problemer efter at have tilbagelagt kun 60.000 miles. De fleste Mercedes begynder dog ikke at udvikle problemer før efter 100.000 miles.
Nogle af de almindelige Mercedes-problemområder er rust, transmission og luftaffjedring. Overvej at købe en Mercedes-model som E-Klassen, som er en af de mest pålidelige luksusbiler på markedet. På den anden side har Mercedes-Benz C-Klasse de fleste problemer.

Dårlig gensalgsværdi

En anden ulempe ved Mercedes er, at de har en af de dårligste gensalgsværdier. Selv om dette luksusbilmærke har en bedre gensalgsværdi end Audi og BMW, er det lavere vurderet end Lexus og Porsche. Ifølge undersøgelser fra Kelly Blue Book har både Porsche og Lexus en gensalgsværdi på over 45 %, mens Mercedes ligger under dette mål.
Det anslås, at de fleste Mercedes-modeller vil miste 42 % af deres gensalgsværdi inden for de første 4 år. Det betyder, at du vil sælge din bil til næsten en smidepris efter 5 års ejertid. Det er derfor, at brugte Mercedes-modeller er så billige.

  Hvad er den bedste Mercedes til prisen?

Dyr reparation og vedligeholdelse efter garantien

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle mennesker ikke ejer en Mercedes-Benz i mere end 4 år? En Mercedes-Benz garanti varer i 50.000 miles eller 4 år. Garantien dækker materiale- og fabrikationsfejl i denne periode.
Når garantien udløber, kan du fortryde den dag, du købte din Mercedes, hvis du ikke har råd til de dyre reparationsomkostninger. Omkostningerne til reparation og vedligeholdelse af din Benz stiger voldsomt, når garantiperioden udløber.

Dyre reparationsdele

Ud over at have dyre reparationer efter garantien vil du også støde på dyre reservedele. I modsætning til Toyota-reservedele, der koster nogle få hundrede dollars, koster de fleste Mercedes-Benz-reservedele tusindvis af dollars.
De fleste forhandlere vil råde dig til at få originale dele fra Mercedes, da de holder længere. De er dyre, men giver dig ro i sindet og en følelse af sikkerhed. Der findes også nogle eftermarkedsdele, som er billigere, men som ikke holder længe.

Mercedes-Benz autoriserede serviceforhandlere

Ikke alene vil du blive stillet over for byrden med at købe dyre originale MB-dele, men du vil også skulle betale eksorbitante gebyrer til specialiserede Mercedes-forhandlere. Disse er autoriserede Mercedes-forhandlere med det rette udstyr til at håndtere din Benz. Deres gebyrer er dog meget dyre.

Overkonstruerede og komplicerede systemer

En af hovedårsagerne til, at Mercedes-Benz-biler ikke altid er pålidelige, er deres overkonstruerede og komplicerede systemer. Du vil opdage, at næsten alle Mercedes-systemer er ekstremt komplekse. Så hvis din bil udvikler et lille problem, skal du sandsynligvis bruge en masse penge på at rette op på problemet.

Gode ting at vide om Mercedes og pålidelighed

Er Mercedes-biler pålidelige?

Mercedes-Benz biler er ikke kun luksuriøse, men også teknologisk avancerede. Da de har mange komplicerede systemer, gør det dem upålidelige i det lange løb. Det er dog ikke alle Mercedes-modeller, der er upålidelige. Mercedes-Benz E-klasse er en af de mest pålidelige luksusbiler på markedet.

  Bedste olie til Mercedes C300

Har Mercedes mange problemer?

Ja, Mercedes-biler udvikler normalt nogle problemer, som kan være svære at håndtere. Så før du køber en Mercedes efter eget valg, er det afgørende at vide, hvilke problemer den pågældende model har. De fleste Mercedes-modeller udvikler problemer efter 60.000 miles.
Men alvorlige Mercedes-problemer begynder efter 100.000 miles. Derfor er det nok ikke et godt valg at købe en Mercedes-Benz-model med mere end 150.000 miles på sig.
Nogle af de almindelige Mercedes-problemer omfatter rust, svigt i luftaffjedringen, lavt bremsetryk, slidt katalysator og transmissionsproblemer.

Skal jeg købe en Mercedes?

Mercedes-Benz er en bil med klasse. Derudover hæver den din status, da folk antager, at Mercedes-ejere har tunge lommer. Ikke desto mindre har denne bil sin del af problemer. Den er ikke kun dyr at købe, men også at vedligeholde. Desuden skal du besøge en certificeret forhandler for at håndtere din bil.

Er Mercedes mere pålidelig end Audi og BMW?

Mercedes, Audi og BMW er bemærkelsesværdige luksusmærker. Mercedes er mere komfortabel end BMW og Audi, mens BMW præsterer bedre med fremragende håndtering. Audi falder mellem disse to, da den er mere komfortabel end BMW og yder bedre end Mercedes.
Når det gælder pålidelighed, slår intet tysk luksusmærke Mercedes-Benz, når det gælder pålidelighed. Mercedes-biler er ikke kun pålidelige, men også de mest komfortable og sikreste på markedet. De er mere holdbare end Audi og BMW.

  Hvilke Mercedes har en Renault-motor?

Hvorfor er brugte Mercedes så billige?

Brugte Mercedes er billige, fordi de er meget dyre at vedligeholde og reparere. Når en Mercedes løber ud af garantien, fordobles omkostningerne til vedligeholdelse og køb af reservedele næsten. Derfor har mange Mercedes-ejere en tendens til at skille sig af med bilen, når garantien er udløbet.
Desuden leases et stort antal nye Mercedes-Benz-modeller. Når leasingperioden er slut, sælges disse biler til en overkommelig pris i forhold til, hvad de kunne koste, mens de stadig var nye. Mange benytter sig af dette og køber tidligere leasede biler.

Stadig det værd

Generelt set tilbyder Mercedes-Benz nogle af de bedste biler på markedet. Mercedes-biler er ikke kun komfortable, luksuriøse og meget avancerede, men de er også sikre. Bilerne er dog dyre og meget dyre at vedligeholde. Desuden har de en dårlig gensalgsværdi, og nogle modeller er upålidelige.
Hvis du har til hensigt at sælge din Mercedes-Benz efter et par års ejerskab, kan du ende med at fortryde, at du købte den i første omgang. Når din garanti udløber, vil udgifterne til reparationer og vedligeholdelse være helt uoverkommelige.
Til sidst vil jeg sige, at det er værd at ofre de dårlige sider for de gode sider, som Mercedes tilbyder. Den har mange gode ting i forhold til andre luksusbiler i samme klasse.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z