Hvad er det bedste tidspunkt at købe en Mercedes på?

Hvad er det bedste tidspunkt at købe en Mercedes på?

Det kan være dyrt at købe en Mercedes-Benz. Men hvis du finder det rigtige tidspunkt på året, kan du få en rabat og spare nogle penge.

Det bedste tidspunkt at købe en Mercedes på er sidst på året. Det er ligegyldigt, om du køber en ny eller brugt bil, du vil stadig få de bedste tilbud. Et andet godt tidspunkt at købe en bil på er ved udgangen af hvert kvartal. Sælgere og bilforhandlere arbejder for at opfylde deres kvartalsmål.
Ud over tidspunktet på året skal du også tjekke bilens model, udrulning af nye modeller og slutningen af bilens design. E-Klasse- og C-klasse-modellerne giver f.eks. meget lavere rabatter end S-klasse og G-klasse.

Det bedste tidspunkt at købe en Mercedes-Benz på

I december

December er det bedste tidspunkt på året til at købe en ny eller brugt Mercedes. Det skyldes, at bilforhandlere og sælgere tilbyder meget lavere priser, fordi de ønsker at opfylde deres salgsmål for årets udgang. Desuden bliver de fleste nye Mercedes-modeller lanceret i foråret eller efteråret.

Om mandagen

Når det kommer til ugedage, er mandage det bedste tidspunkt at købe en Mercedes på. Bilsælgere og forhandlere er mere tilbøjelige til at lytte til dig. Derfor kan du forhandle og få en fantastisk god handel. Men i weekenden har de meget travlt, og de tilbyder måske ikke en god rabat.

I slutningen af måneden

Det bliver lidt billigere at købe din drømmebenz i slutningen af måneden end i begyndelsen af måneden. Forhandlerne vil arbejde for at nå deres månedlige mål, og derfor vil de give dig en bedre rabat.

I starten af året

Hvis bilforhandleren ikke når sit salgsmål i november og december, kan han eller hun forlænge tilbuddet frem til årets begyndelse. Dette varer normalt fra den 1. til den 4. januar. Så hvis du gik glip af gode tilbud på Mercedes i slutningen af året, har du stadig en chance i begyndelsen af januar.

  Hvorfor stoppede Mercedes med at fremstille GLK?

Maj måned

Maj måned falder sammen med Memorial Day-weekenden. Der tilbydes masser af kampagner i denne weekend, og mange Mercedes-forhandlere giver også incitamenter. Det er også et godt tidspunkt at købe en Mercedes SUV på, fordi du vil være fortrolig med bilen, inden det dårlige vejr kommer igen.

November måned

Udover december er november måned også et godt tidspunkt at købe en ny eller brugt Mercedes bil på. Dette er den største shoppingferie, da den falder sammen med Black Friday. Forhandlerne giver de bedste tilbud, da folk er i et forbrugsvanvid.
Derudover forbereder mange Mercedes-forhandlere sig på udrulningen af nye Mercedes-modeller, så de bestræber sig på at rydde ud i de gamle modeller. Derfor får du fremragende tilbud i oktober og november måned. Ikke desto mindre bør du holde dig fra SUV’er og Crossovers på dette tidspunkt, da de er meget efterspurgte.

I slutningen af hvert kvartal

Hvis du ikke ønsker at vente til slutningen af året for at få de bedste tilbud på Mercedes-Benz, bør du købe i slutningen af et af de tre andre kvartaler af året. Mange bilforhandlere og sælgere arbejder med mål. Derfor har de en tendens til at tilbyde kvartalsvise rabatter. Slutningen af hvert kvartal ligger i månederne marts, juni, september og december.
Vent et par måneder efter lanceringen af en ny bilmodel
Producenterne kommer altid med nye bilmodeller hvert år. Hvis du er interesseret i en bestemt bilmodel, men ikke har råd til den, kan du vente på lanceringen af den nye bilmodel, før du køber den. På dette tidspunkt vil der være mindre snak om den tidligere model, og dens pris vil falde en smule.

  Hvilken Mercedes SUV er den mest støjsvage SUV?

Når du er klar

Alt i alt er det bedste tidspunkt at købe en bil på, når du er klar. Du behøver ikke at tage et lån eller købe en bil, som du ikke vil have, fordi der er et godt tilbud. Køb en bil, når du er klar, så du kan gå derfra med din drømmebil og ikke kun på grund af en rabat.

Almindelige spørgsmål om, hvornår du skal købe en ny bil

Hvad er det værste tidspunkt at købe en Mercedes på?

Det værste tidspunkt at købe en Mercedes på er tidligt på måneden eller sidst på ugen, f.eks. fredag eller lørdag. Bilforhandlerne har ikke noget pres for at give gode tilbud tidligt på måneden eller i weekender, hvor de har meget travlt.

Hvad er det bedste tidspunkt at købe en ny Mercedes-Benz på?

Det bedste tidspunkt at købe en ny Mercedes-Benz er i slutningen af året eller i begyndelsen af året. Det skyldes, at mange bilforhandlere og sælgere bestræber sig på at opfylde deres mål på dette tidspunkt. Tilbuddet strækker sig normalt ind i begyndelsen af det nye år (1.-4. januar), hvis de ikke når deres salgsmål i december.

Hvad er det bedste tidspunkt at købe en brugt Mercedes-Benz på?

Hvis du er på udkig efter en brugt Mercedes til en ekstraordinær pris, bør du overveje at købe din bil i marts eller september. Da disse måneder er højsalgstidspunkterne for nye biler, har forhandlerne masser af brugte biler at sælge. Derfor kan du nemt forhandle med forhandlerne og finde din drømmebil til en lidt lavere pris.

Hvad er den bedste ugedag at købe en bil på?

Bilforhandlere eller bilsælgere kan have forskellige priser på forskellige ugedage. Men da forhandleren ikke ved, hvad han/hun kan forvente i løbet af ugen, tilbydes de bedste tilbud om mandagen. Derfor er mandag den bedste dag at forhandle på, hvis du ønsker at få den bedste pris på din nye bil.

  Mest almindelige Mercedes-Benz

Hvad er den værste måned at købe en Mercedes i?

Februar måned er det værste tidspunkt at købe en ny Mercedes-Benz på. Ifølge MSRP har februar den mindste rabat på omkring 5,7 %. Desuden er salget meget langsomt i denne periode, hvilket også er medvirkende til den lille rabat, der tilbydes.

Lav din research og køb, når du er forberedt

Det bedste tidspunkt at købe en Mercedes er, når du er klar og ikke behøver at vente på en rabat eller tilbud. Mercedes-biler er ikke billige, og du bør købe en, når du rent faktisk er klar til det. Hvis du ønsker rabat eller at få gode tilbud, bør du købe din bil i december eller begyndelsen af januar.
Folk, der leder efter de bedste tilbud på brugte Mercedes-biler, bør vente til marts eller september for at få de bedste tilbud. At vente på biltilbud betyder dog, at man har færre bilvalg. Du bliver også nødt til at springe over nyere bilmodeller, da de normalt ikke har rabatter.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z