Er det værd at købe en Mercedes med højt kilometertal?

Er det værd at købe en Mercedes med højt kilometertal?

Hvis du er på markedet for en ny bil, er der en hel del logik bag at overveje en brugt Mercedes som dit næste køb. Du får måske mere for de penge, du betaler, men du skal huske på de løbende omkostninger.

Værdien af en bil bestemmes af mange forskellige faktorer. Markedets efterspørgsel, kilometertal, stand, driftsomkostninger, vedligeholdelseshistorik og mange andre faktorer, der alle sammen spiller sammen for at skabe et fristende tilbud.
En brugt Mercedes med et højt kilometertal er et køb, der er værd at overveje, hvis alle disse faktorer gør den som sådan.

Afskrivning

Den første grund til, at du bør vælge en brugt Mercedes med et højt kilometertal, er afskrivningen. Nogle modeller som E-klassen mister 40-50 % af deres værdi i løbet af de første tre år. I betragtning af at indgangsprisen for en sådan bil er ekstremt høj, bør du udnytte fordelene ved afskrivningshittet og overveje at købe brugt.
En tre år gammel Mercedes med nogle kilometer på uret har ikke mistet 40-50 % af nydelsesfaktoren, så det giver god mening at overveje det. Biler er en vigtig investering, og Mercedes-biler er ret heftige på pengepungen, så køb af brugt kan gøre det mere fornuftigt.

Kilometerstand

Ikke alle biler med et højt kilometertal er ens. Nogle er blevet brugt på en uværdig måde på dårlige veje, kørt af dårlige chauffører eller er ikke blevet passet ordentligt. Du bør huske på, at tallet på kilometertælleren kun fortæller halvdelen af historien.
Det er meget vigtigere at finde ud af, hvordan bilen er blevet brugt. En Mercedes, der er blevet passet ordentligt på 100 km, er et bedre tilbud end en Mercedes, der er blevet kørt hårdt på 50 km. Du bør også sætte kilometerstanden i sammenhæng med bilens alder.
12.000 miles anses generelt for at være den gennemsnitlige årlige kilometerstand, som de fleste bilister tilbagelægger. Så lad os sige, at du er på markedet for en 5 år gammel Mercedes. Hvis bilen har mere end 60.000 miles på uret, betragtes den som et eksempel på en bil med høj kilometertallet. Og hvis tallet er meget lavere, betragtes den som en bil med lavere kilometertal.

  Hvad er den bedste Mercedes til unge bilister?

Tilstand

Tilstand og kilometertal er normalt de to faktorer, der korrelerer med hinanden, efterhånden som bilen bliver ældre. Mange købere vil forbinde biler med et højere kilometertal med biler i undermådelig stand. Men det er faktisk langt fra sandheden.
Bilens tilstand er højt anset som den vigtigste prioritet, når man køber en bil med høj kilometertallet. Og det er der en god grund til, især hvis tilstanden er understøttet af korrekt vedligeholdelse og servicejournaler.
Mercedes-biler er bygget til at holde, så det er bestemt værd at overveje at finde en bil i god stand. En Mercedes-model uden uheld, der er ordentligt passet og plejet, kan være et fornuftigt køb, selv om den har mange kilometer på bagen.
Du bør bruge en masse tid på at kigge efter tegn på grov brug. Nogle af dem ville være ukorrekt justering af karrosseripanelerne, rustne skruer, inkonsekvente malingsjobs, bøjede rammeskinner og eventuelle subparate afdækninger, der almindeligvis er udført på bilens undervogn.

Service, vedligeholdelse, eftersyn før købet

Service, vedligeholdelse og eftersyn før købet er også vigtige faktorer, som det er vigtigt at holde øje med.
En fuld servicehistorik betyder, at den pågældende bil er blevet serviceret i henhold til producentens anbefalinger. At købe en bil med en fuld servicehistorik siger meget om den måde, hvorpå bilen er blevet passet på i løbet af sin levetid.
Vedligeholdelsesplaner bør følges korrekt. Kortvarige eftersyn såsom de forskellige filtre og dæk og større eftersyn såsom tændrør, transmissionsvæske og differentialesmøring er vigtige, når du køber en brugt Mercedes med højt kilometertal.
Inspektioner før købet er et absolut must, når du køber en brugt Mercedes med et højt kilometertal. Du bør spørge sælgeren, om han er villig til at foretage en inspektion før købet. Hvis han er indforstået med det, er det i sig selv et godt tegn på, at bilen er i god stand.
Du bør slå dig ned på en legitimt kvalificeret inspektør, der har specialiseret sig i Mercedes-biler, og give alle de nødvendige oplysninger for yderligere at bevise inspektionens legitimitet.

  Bedste bil luftfriskere til Mercedes

Ofte stillede spørgsmål om køb af en brugt Mercedes

Skal jeg købe en Mercedes med højere kilometertal eller et nyt prisvenligt mærke med lavere kilometertal?

At købe en ny bil er forbundet med masser af fordele, herunder producentgarantier, gratis servicepakker og duften af ny bil. Selv om det er mindre stressende at bekymre sig om det langsigtede ejerskab af en ny bil, betaler du helt sikkert for det.
Men nogle vil argumentere for logikken bag det. Afskrivning er en stor faktor, som man skal tage hensyn til, når man køber en ny bil. For det beløb, du bruger på en ny Honda, kan du lige så godt købe en brugt Mercedes med et højere kilometertal.
Hvis du følger alle de rigtige trin, giver en brugt Mercedes mere mening end en nyere bil til overkommelig pris. Billigere mærker kan aldrig tilbyde det samme niveau af luksusoplevelse, som en Mercedes gør.

Hvad er forskellen på at forsikre en brugt bil med højere kilometertal i forhold til en ny bil?

En helt ny Mercedes i E-klasse kan koste dig omkring 50-60.000 dollars. Omkostningerne ved at forsikre en ny bil er højere på grund af bilens værdi. Så hvis din bil bliver stjålet, skal forsikringsselskabet erstatte en bil til 50 eller 60.000 dollars, og derfor koster det mere at forsikre en sådan bil.
På den anden side er en nyere E-klasse udstyret med flere forskellige sikkerheds- og tyverisikringsfunktioner, der øger den generelle sikkerhed ved ejerskabet, hvilket igen virker gunstigt på dine forsikringspræmier.
En gennemsnitlig pris for en 2010 E-klasse ligger på omkring 15.000 dollars. Omkostningerne til forsikring af en brugt Mercedes er lavere, når man tager bilens værdi i betragtning. Så hvis din brugte E-klasse bliver stjålet, skal dit forsikringsselskab erstatte en billigere bil, og præmierne er derfor lavere.

  Hvilken Mercedes er den bedste at købe?

Hvad er fordele og ulemper ved at købe en brugt Mercedes med højere kilometertal?

Først og fremmest sparer du penge ved køb af en brugt bil, men den koster meget mere at køre på grund af manglende garanti og servicepakker. En brugt bil er også fri for mange forskellige former for ekstra gebyrer, der er forbundet med et køb af en ny bil, såsom importafgifter, forhandlerforberedelser eller forsendelse.
Certificerede pre-owned programmer, der tilbydes på mange forskellige Mercedes brugte biler, tilbyder dig et grundigt inspiceret kvalitetsprodukt, men de tilbyder ikke den samme mængde dækning, som en ny Mercedes får. Registreringsgebyrer har tendens til at være billigere på en billigere bil, og det samme gælder forsikringspræmier.
Service- og garantiprogrammer er ikke inkluderet, når du køber fra en privat sælger. Du skal også huske på, at nogle nye Mercedes-biler sælges over mærkatprisen på grund af større efterspørgsel.
Den vigtigste fordel ved at købe brugt er manglen på et kolossalt afskrivningshit. Det er en smartere investering i det lange løb, da Mercedes-biler til at være prissat ret højt.
Du kan muligvis ikke vælge de forskellige muligheder på dit køb af en brugt bil. Men alene antallet af forskellige tilbud sikrer dig masser af ressourcer til at komme så tæt som muligt på at købe et eksemplar, der er skræddersyet til dine behov og ønsker.

James May

James store passion er biler. Han har udgivet indhold på Bil A2Z lige siden sitet blev startet op i foråret 2021.

Nyt på Bil A2Z